ONE (tidl. Arethousa)

  • • Nær stranden
  • • Gåafstand til centrum i Pythagorion
  • • Havudsigt fra solstolen

Fra det hyggelige hotel ONE (tidl. Arethousa) er der kun en kort gåtur til stranden. På hotellet er der også et dejligt poolområde, hvor du kan nyde udsigten ud over havet fra solstolen. Centrum i Pythagorion ligger i gåafstand, og her finder du hyggelige taverner, cafeer og butikker.


Værelsestyper

Morgenmadsbuffet.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Pool og strand
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel ONE har en dejlig beliggenhed nær stranden. Poolområde med pool, separat børnepool samt solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Solstole og parasoller mod betaling på stranden. Vej skal krydses for at komme til stranden og poolen.

Hotellet har en restaurant/poolbar, som serverer mad fra en a la carte-menu med retter som pasta, pizza, enkle græske retter og forskellige slags salat. Det er også muligt at bestille, når man ligger ved stranden. Reception er åben fra kl. 08:00-23:00.

Gratis wifi på fællesområder. Ca. 2 km til Pythagorion, hvor der er en hyggelig havnepromenade med taverner og cafeer. Der er også et fortov, som man kan gå på hele vejen til Pythagorion fra hotellet, som er godt til dem, der vil gå derhen evt. med barnevogn eller vil cykle. Lille supermarked uden for hotellet. Lyd fra nærliggende lufthavn kan være forstyrrende. Lokaltrafik.