1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Glicorisa Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 66 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Lene ,
Bogense

+
Tæt på stranden - rolige omgivelser. Ikke langt til byen.
-
At man ikke skal ud af værelset 7 timer før afrejse.

Bekræftet køb : 2019-08-17


10 ud af 10

Gitte ,
Aarhus

+
Det hele var godt - meget venligt personale.
-

Bekræftet køb : 2019-07-20


5 ud af 10

Sara,
København N

+
Natportieren var en varm, omsorgsfuld og serviceminded ældre mand, med et ekstremt børnetække. Poolområdet var godt og stranden var meget tæt på, hvilket for en børnefamilie, var meget belejligt.
-
Vi blev indkvarteret på en ekstremt lille værelse med terrasse, som havde direkte udgang til en nedadgående bakke. Vi var blevet lovet havudsigt og det var der ikke meget af her. Samtidigt fortalte personalet, at disse værelser var for børnefamilier, da værelser med altan var til fare for børn, der kunne falde ud over. Vi ønskede at skifte værelse, efter det vi havde bestilt, men de holdt fast ved at værelset var til børnefamilier. Vi begrundede samtidigt, at en altan var at foretrække, da vi med terrasse med udgang til nedadgående bakke, altid skulle være opmærksom på vores søns færden - det var ikke sikkert at lade ham leje alene, med bakken i mente. Senere fik vi at vide, at børnefamilierne var tiltænkt disse værelser, for ikke at genere andre gæster. Værelset var ekstremt lille og det eneste som adskilte seng og badeværelse, var et lille forhæng. Håndvasken var i gangen og toilettet også småt. En voksen kunne ikke bevæge sig frit i lokalet, rundt om sengen. Stranden hører til hotellet, fik vi forklaret, men hvis man ikke havde købt liggestole fra morgenstunden, var det svært at finde plads. Det er ikke et familiehotel, men mere målrettet til unge. Dance-musikken ved stranden kunne godt skiftes til noget mere almindeligt populær musik. Der var lidt for meget fokus på fest med den musik. Klientellet ved stranden virkede heller ikke til at være tiltrukket af musikken.

Bekræftet køb : 2019-07-13


8 ud af 10

Bettina,
Svenstrup

+
Absolut beliggenheden. Tæt til stranden. Skønt personale og god betjening. Især i Beach Restauranten.
-
Toilet og bad kunne ønskes bedre. Træls at tage bad på værelset og ikke i et badeværelse. Hotel interiør er ved at være lidt slidt at se på.

Bekræftet køb : 2019-07-06


10 ud af 10

Per,
Næstved

+
Beliggenhed. Service
-
ingen

Bekræftet køb : 2019-06-22


2 ud af 10

Torben ,
Kastrup

+
Naturen
-
Aircon blev først tænt da vi skulle hjem 28 til 30 g på rummet kan ikke sove under aldt kretik ! Brusern blev lavet 3 dage efter ankomst

Bekræftet køb : 2019-06-01


8 ud af 10

Lene ,
Nivå

+
Helt klart en fantastisk strand med gode liggestole mv. Og service. Poolbaren med deres udvalg og personalet.
-
Når man bestiller mad, at den der bestilte først får først :-)

Bekræftet køb : 2019-06-01


9 ud af 10

Susanne,
Rønnede

+
Udsigten og området ved vandet.
-
Vi var en gruppe afsted (alder 55+) og en af deltagerne havde en guitar med. En aften kl 21 mødtes vi ved pool-baren, som var lukket og sang vores ungdoms sange. Direktøren fra holtellet dukkede op og startede med at overfuse os på det groveste og true med at sende os i fængsel. Hmmmm underligt at true sine gæster på den måde.

Bekræftet køb : 2019-06-01


8 ud af 10

Peter,
Tranbjerg

+
Efter at have besøgt Glicorica beach de sidste 7 år, må vi nok sige at de overhovedet ikke var klar til at modtage gæster. Vi har altid nydt restauranten og strandbaren men de var ikke klar til at åbne før d. 1 juni. Derudover var der maler og håndværker overalt på hotellets område strandbar og restaurant. Samt personalet var igang med at samle parasoller og liggestole på stranden. Så vi var noget skuffet over at man havde valgt at åbne for gæster for tideligt. Det skal dog lige nævnes at personalet altid var smilende og venlige som altid.
-
Vi syntes i skal vente med at sende gæster ned til Glicorisa beach før de er klar til det, for det er total oplevelsen der har gjort at vi de sidste 7 år har været glade for at komme tilbage til netop dette hotel

Bekræftet køb : 2019-05-25


8 ud af 10

Birgit,
Hornslet

+
Det søde personale
-
Der skal være mulighed for at kunne købe andet mad end buffet i alle ugerne. Det virkede som om de ikke rigtigt var startet på sæsonen. På trods af, at vi havde givet fuld pris for rejsen.

Bekræftet køb : 2019-05-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 3,5/5 Søvnkvalitet
 • 3,5/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

61% af gæsterne anbefaler

148 bedømmelser
Meget godt
 
51
Godt
 
51
Middel
 
31
Mindre godt
 
10
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

07-08-2019

Indlæg af ThomasBrakvand København, Danmark

Venlighed og serviceminded: Tja!

God beliggenhed, rimelige værelser. Forfærdelig larmende aircondition Børnevenligt: Nej! På ingen måde. Det eneste legeredskab står i den bagende sol hver dag. Ingen solsejl og af den grund - ingen børn. Børn skal helst ses og ikke høres. "Hotellets politik er at de andre gæster ikke skal forstyrres, derfor er der værelse nederst". Uden hegn og afskærmning til en meget stejl bakke. God betjening både ved morgenmaden og i restauranten ved havet. Den mandlige betjening i restauranten ved stranden er helt i top. Receptionen: Den tyske receptionist mangler forståelse og empati, som der kræves, når man arbejder med turisme. Jeg overværede, at hun - den tyske dame - grinte af en gæsts efternavn, da det mindede om en mands kønsdel.

 
26-07-2016

Indlæg af Daniel P

Sommerferie

Super Hotel med pool og strand. Bestil rum med havudsigt. Børnevenlig, god mad og service i restauranten ved stranden. Stranden ligger i en lille bugt med roligt vand selv i kraftigt blæsevejr. Bar service på stranden. God pool til små børn.

 
25-07-2016

Indlæg af simonschj_dtk Harlev, Danmark

Super sted

Fantastisk udsigt fra hotellet. Noget af det bedste mad på Samos. Selv rødt oksekød smager perfekt og er super mørt. Husk at købe Thema rødvin. Prøv Dorado her på hotelet altid frisk og godt tilberedt.

 
06-08-2013

Indlæg af SSK1976 Harlev, Danmark

SUPER HOTEL

Hotellet ligger fantastisk med en smuk udsigt til Tyrkiet, et af de reneste hoteller jeg har oplevet. personalet gør alt hvad de kan for at du skal have en god ferie, fin morgenmad med hjemmebagt brød, æg, ost, vandmelon osv. resturanten ved stranden er super, bestil dagen specialitet eller fisk. Vi har besøgt hotellet 4 gange og er ikke blevet mindre glad for stedet, så vi tager der ned igen:-)

 
21-07-2011

Indlæg af GreteSchacht Helsingør, Danmark

Ferie med børnebørn

Vi havde en fin uge på Glicorisa Beach. Havde to dobbeltværelser med terrasse, så det var dejligt nemt at være i kontakt med hinanden. Formidabel udsigt fra terrasserne og de 3 spisesteder. Vi havde valgt ½ pension. Det var praktisk, men vi kan ikke anbefale det. Maden er kedelig, meget lidt græsk, ingen frugt til morgenmad, buffetten om aftenen gav ikke de forventede valgmuligheder. A la carte var o.k. Det brugte vi til frokost, når vi var 'hjemme'. Fin pool og strand - imødekommende personale hele vejen rundt på hotellet.