1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Samaina Inn

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Ann ,
Hvidovre

+
Værelset var flot og dejligt. Gode senge og fin velkomst pakke.
-
Der må godt kigges på maden, synes at nogle dage var det kedeligt og trist. Ligeledes ang deres all inklusiv med drikkevare, var skærpet til små bitte glas samt stop for udskækning kl 22. Deres glas måtte gerne være noget større. I stedet for badehåndklæde til pool/strand kunne man gøre liggestole på strand til gratis og droppe badehåndklæde . Bedre netværk ...

Bekræftet køb : 2018-09-08


8 ud af 10

Tina,
København

+
Værelserne og morgenmaden og servicen var fantastisk
-
Bedre oversigt over hvad der fulgte med All inclusiv. Især i baren, deres drinks oversigt blev nærmest 'gemt' bag i disken og først fremvist den sidste aften.

Bekræftet køb : 2018-08-04


8 ud af 10

Morten,
Nyborg

+
Hyggeligt og overskueligt hotel. Fint legerum og poolområde. Passede fint til børnene vi havde med på 1 og 4 år Fint fitness rum
-
Fin mad men der mangler lidt til børnene. F eks pom frites og pasta naturel hver dag Hyggeligt med underholdning 2 aftener, men bør slutte tidligere. Da det er et “børnehotel” Drop diskoteksaften med bartender. For høj musik så det ikke er muligt at hyggesnakke, som man gerne vil på denne type ferie Værelse 109 var fint men den ellers fine terrasse var ubrugelig pga lugtgener fra køkkenet. Et meget stort minus, da vi netop havde valgt hotel med balkon

Bekræftet køb : 2018-08-04


9 ud af 10

A. L.,
Taastrup

+
Der er et altid, venligt, hjælpsomt og smilende personale der virkelig får dig til at føle dig velkommen.
-
Der er ikke rigtig noget, bare hold den gode standart

Bekræftet køb : 2018-07-28


9 ud af 10

Henrik,
Hillerød

+
Velholdt, rent - venlig betjening og god rengøring
-

Bekræftet køb : 2018-06-23


7 ud af 10

Charlotte,
Lejre

+
Personalet
-
Bedre strand faciliteter, liggestole m.m. få åbnet så man kan komme på wc "på stranden" Evt. åben lille snack bar. Derudover spillede hotellet musik til kl. 23.30 og nogle dage til senere, virkelig irriterende og forstyrrende. Da det afstedkom mange fulde og højtråbende mennesker.

Bekræftet køb : 2018-06-02


10 ud af 10

Jonna,
Horsens

+
-
Toilet ved spisesalen eller receptionen. Der var mange trapper op til 3.sal Og elevatoren var gammel og mærkelig Og langsom

Bekræftet køb : 2018-06-02


10 ud af 10

Annika,
Mellerud

+
Fantastisk personal. Så trevliga å vänliga. Att man kunde skoja lite.
-
Byt ut alla hårtorkar. Dom va så dåliga. Byt även ut ljuset i badrummen när man är över 50 år så krävs bättre belysning.

Bekræftet køb : 2018-09-29


10 ud af 10

Susanne,
Alingsås

+
Allt var MYCKET bra!! Första gången med all inclusive och blev positivt överraskad av variationen på maten. Väldigt trevlig personal.
-
Någon mer undehållning eftersom det inte fanns så mycket i närområdet. Hade gärna sett att det var lite dansmöjligheter någon kväll mm

Bekræftet køb : 2018-09-29


7 ud af 10

Matilda,
Enköping

+
Barnvänligt och många solstolar. Bra tjej på barnpassningen.
-
Någon mer barnrätt på menyn . Skulle kunna haft pannkakor varje frukost . Fler aktiviteter. Även bättre information om centrum som va bättre än väntat när vi väl kom dit .

Bekræftet køb : 2018-09-29


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

295 bedømmelser
Meget godt
 
161
Godt
 
96
Middel
 
24
Mindre godt
 
13
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

04-08-2018

Indlæg af KasperM55 Kolding, Danmark

Perfekt ramme for sommerferien.

Vi holdte 2 ugers ferie på dette dejlige hotel og er yderst tilfredse. Beliggenheden er perfekt, ligemeget om du er til pool eller strand. Maden er rigtig god, varieret og af gode råvarer. Der mangler aldrig noget og der er altid ryddet af bordene meget hurtigt. Vi holdt min datters 10 års fødselsdag under opholdet og hotellet var behjælpelige med en dejlig kage. Der skal lyde en speciel tak til Filio, som var yderst hjælpsom og fik os til at føle os velkommen. Vi kan kun anbefale hotellet til andre og kommer formentlig igen.

 
23-07-2017

Indlæg af Vandborg Fredericia, Danmark

Alle pengene værd

Vi har netop været på Samaina Inn, Samos i uge 29 2017 på sølvbryllupsrejse med vores Børn, Barnebarn og svigerbørn. Mig og min kone har været der før tilbage i 2013 og var ligesom dengang meget tilfreds med opholdet. Dejligt mindre hotel med fine områder, tæt på stranden, gode værelser (209, 312 og 315). Det er imponerende at man kan variere maden så meget som i gør, tak for det og tak for at i vælger gode råvarer. Venlig og altid smilende (næsten) personale overalt, dog må i godt hanke lidt op i barpersonalet, dem skal man hive et smil ud af, husk de er servicepersonel. Dog vil jeg lige fremhæve Daniel som altid smilede. Nu til lidt små minusser. Når nu maden er buffet bør der udenfor restauranten være en mulighed for at spritte hænderne af med noget desinfektionsmiddel. Når i anvender så gode råvarer skulle i ofre i lidt bedre vin, vi valgte at købe vin et par gange til vores mad. All incl. betyder i min termologi alt frit, så forstår jeg ikke happyour fra kl 1700-1800 hvor i iøvrigt laver nogle dårlige syntetiske drinks som ikke er værd at drikke, så lad bare være med det, eller hvis i absolut vil det, så lav det af de bedre råvarer. Da det er et børnehotel bør der senest være ro kl 2300, og lad mig sige det rent ud, i kan roligt tage Karaoke af programmet, det gør ikke nogen noget godt, det lyder forfærdeligt og hører ikke hjemme på et hotel. Der er kun lige en 20-25 personer omkring baren der synte det er sjovt, så væk med det:) ellers være græsk aften helt ok det hører sig til. Tak for en god uge, i gør det godt. Lars Vandborg

 
01-07-2017

Indlæg af PeteF261

Skuffende

Vi havde alle set frem til en ferie på et pris vindende 4 stjernet hotel. Da vi ankom blev vi henvist direkte til frokosten. Ingen tid til at skifte tøj. Da vi efterfølgende får vores hotelværelse, er rengøringen i fuld gang. Vi må derfor stå hele familien, rejse trætte og i lange bukser, på svalegangen i 35 grader og vente i yderligere 20 min. Da vi endelig har fået skiftet tøj og forsøger at benytte poolen, så er der kun pladser tilbage på plastic spisestolene foran den såkaldte poolbar. Da vi når aftensmaden, så er køen længere end den kinesiske mur, og vi ender med at tage ud at spise istedet. Efter en uges ferie er det vi husker tilbage på følgende: Intet varmt vand om morgenen. Morgen buffet er først klar efter kl. 8:00, mellem 7 og 8 er der kun sparsomt udvalg. Alle drikkevarer er tyndet kraftigt med vand. Juicen er især forfærdelig. Kæmpe lange køer og kedelig mad. Ingen rigtig aircondition på værelset, kun et gammelt skrummel der blæser og larmer værre end en lastbil. Kedelig belysning på værelses terrassen, Og meget larm fra gaden, især om aftenen og natten. Alt for langt fra caféer, butikker, og hotellet ligger i den kedeligste del af øen. Poolen lukker allerede kl. 19:00, og der findes intet ur. Personalet i receptionen er meget smilende og søde/hjælpsomme, men dem der står i baren virker irriteret og små fornærmet. Også her er der kø næsten hele tiden. Jeg giver hotellet 2 stjerner. En for poolen, og en for den gratis parkering vi brugte til vores jeep. Samos er helt fantastisk, men vælg ikke det her hotel. Tag et hotel i koukari istedet. Det er klart det hyggeligste område, og meget MEGET smukkere.

 
25-09-2016

Indlæg af PiaM436

Fantastisk hotel

Er netop i går vendt hjem efter mit femte besøg på fem år på dette skønne hotel. Jeg har været der med mine børn og børnebørn en enkelt gang og derefter med en lille gruppe voksne udviklingshæmmede flere gange. Sidst har jeg været der med min mand. Hver gang er vi blevet behandlet med stor respekt fra alle personalerne på hotellet. Vi har hørt mange dårlige ting om all inclusive, men på SAMAINA INN er det hele til stor tilfredsstillelse. Alt på hotellet er ordentligt og fint. Rengøringen er tip top..værelserne er i meget fin stand og alt på hotellet er stort set fejlfrit. Hotellets personaler er altid søde og imødekommende og intet problem er for stort til at løse. Kan kun anbefale dette sted, som jeg med garanti vil vende tilbage til igen og igen.

 
28-07-2015

Indlæg af Maria_Vesterby Viborg, Danmark

Altid en UNIK oplevelse!

Har været på Samaina Inn for 3. år i træk nu, og vi kan bare ikke få nok. Skønt personale, der altid er smilende og venlige, lækker og indbydende mad, fantastiske flotte lyse moderne værelser, og så i de dejligste omgivelser. Der er fitness, og altid masser af aktiviteter og musikaftener med god underholdning, både indenfor græske traditioner samt internationale.. Men bedst af alt, har jeg fået nye bekendtskaber for resten af livet! :-)