Bedømmelse af Samaina Inn

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 214 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

søren,
Marielyst falster

+
super service,altid rent og pænt
-
hotellet burde håndhæve at der ikke måtte lægges håndklæder på solvogne før de skulle bruges. Svenskerne var meget slemme til at lægge ,allerede før de have spist morgenmad.

Bekræftet køb : 2019-09-28


10 ud af 10

,

+
Personalet
-

Bekræftet køb : 2019-09-14


8 ud af 10

Helle ,
Rødovre

+
Værelset
-
Ikke ryger sektioner ved poolen og udendørs restaurant. Ikke konstant musik ved poolen og i restauranten Engelsksprogede tv kanaler

Bekræftet køb : 2019-09-14


10 ud af 10

Bente,
Odense N

+
maden , venligt personal, dejlig pool
-
liggestol af træ var i dårlig stand og ikke gode af ligge i

Bekræftet køb : 2019-08-24


10 ud af 10

Marianne,
Fredericia

+
Fantastisk mad og service
-
Wifi er ikke godt

Bekræftet køb : 2019-08-17


8 ud af 10

Tino,
Hårlev

+
-
Solsenge helvede folk optager solvogne med håndklæder Selvom de ikke bruge dem Der er er skrevet skilte folk respektere dem bare ikke Svimmingpool området er nok lige småt nok til alle gæster

Bekræftet køb : 2019-08-17


9 ud af 10

Lene,
Brøndby

+
Prima hotel! Generelt var alt helt i orden, og all inclusive buffeterne var super. Dejligt varieret udvalg af retter og salater. Dejlig frisk frugt hvert måltid - hver dag! Meget søde, hjælpsomme og utrolig imødekommende ansatte på hotellet - i receptionen, i restauranten og det øvrige personale. Genial (og gratis) håndklædeordning! Perfekt!
-
Synes godt man kan skrive m2 størrelse på pool i beskrivelsen (- det gælder alle hoteller/alle rejsemål.) Men ros til fotograferne for at tage gode billeder, hvor poolen ser meget større ud end den i virkeligheden er. Og så en virkelig irriterende ting - en ting som egentlig, i min verden, ikke er hotellets skyld overhovedet, men en irriterende holdning hos gæsterne på hotellet. Selvom der er opsat skilte flere steder ved poolen om at det ikke er tilladt at spærre solstole med håndklæder, så gør folk det alligevel. Hotellet skrev at håndklæderne ville blive fjernet, men det skete overhovedet ikke. Men det er faktisk ikke en kritik af hotelpersonalet, for det er virkelig svært for dem at vurderer hvilke håndklæder der evt. skal fjernes.

Bekræftet køb : 2019-08-10


5 ud af 10

Sofie,
København S

+
-
Det var umuligt at få en liggestol. Alle var blokeret af håndklæder fra 7.30 uden et menneske i miles omkreds. Hotellet gjorde ikke andet ved det end at sætte skilte op, som ikke hjalp det mindste. Hverken restauranten eller poolområdet var afslappende at opholde sig i.

Bekræftet køb : 2019-08-10


8 ud af 10

Nina ,
Smørum

+
super god mad
-
Man burde med all inclusive, burde man kunne gå drikkevarer til kl 23. Hotellet havde god underholdning, men folk gik derfra efter kl 22.

Bekræftet køb : 2019-07-27


9 ud af 10

Jacob,
Søborg

+
Rent og pænt og fine bygninger
-
Der blev ikke altid fyldt tidsnok op i buffet, ligesom flere maskiner ikke var i orden i fitnessrum.

Bekræftet køb : 2019-07-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

337 bedømmelser
Meget godt
 
184
Godt
 
107
Middel
 
31
Mindre godt
 
13
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

04-08-2018

Indlæg af KasperM55 Kolding, Danmark

Perfekt ramme for sommerferien.

Vi holdte 2 ugers ferie på dette dejlige hotel og er yderst tilfredse. Beliggenheden er perfekt, ligemeget om du er til pool eller strand. Maden er rigtig god, varieret og af gode råvarer. Der mangler aldrig noget og der er altid ryddet af bordene meget hurtigt. Vi holdt min datters 10 års fødselsdag under opholdet og hotellet var behjælpelige med en dejlig kage. Der skal lyde en speciel tak til Filio, som var yderst hjælpsom og fik os til at føle os velkommen. Vi kan kun anbefale hotellet til andre og kommer formentlig igen.

 
23-07-2017

Indlæg af Vandborg Fredericia, Danmark

Alle pengene værd

Vi har netop været på Samaina Inn, Samos i uge 29 2017 på sølvbryllupsrejse med vores Børn, Barnebarn og svigerbørn. Mig og min kone har været der før tilbage i 2013 og var ligesom dengang meget tilfreds med opholdet. Dejligt mindre hotel med fine områder, tæt på stranden, gode værelser (209, 312 og 315). Det er imponerende at man kan variere maden så meget som i gør, tak for det og tak for at i vælger gode råvarer. Venlig og altid smilende (næsten) personale overalt, dog må i godt hanke lidt op i barpersonalet, dem skal man hive et smil ud af, husk de er servicepersonel. Dog vil jeg lige fremhæve Daniel som altid smilede. Nu til lidt små minusser. Når nu maden er buffet bør der udenfor restauranten være en mulighed for at spritte hænderne af med noget desinfektionsmiddel. Når i anvender så gode råvarer skulle i ofre i lidt bedre vin, vi valgte at købe vin et par gange til vores mad. All incl. betyder i min termologi alt frit, så forstår jeg ikke happyour fra kl 1700-1800 hvor i iøvrigt laver nogle dårlige syntetiske drinks som ikke er værd at drikke, så lad bare være med det, eller hvis i absolut vil det, så lav det af de bedre råvarer. Da det er et børnehotel bør der senest være ro kl 2300, og lad mig sige det rent ud, i kan roligt tage Karaoke af programmet, det gør ikke nogen noget godt, det lyder forfærdeligt og hører ikke hjemme på et hotel. Der er kun lige en 20-25 personer omkring baren der synte det er sjovt, så væk med det:) ellers være græsk aften helt ok det hører sig til. Tak for en god uge, i gør det godt. Lars Vandborg

 
01-07-2017

Indlæg af PeteF261

Skuffende

Vi havde alle set frem til en ferie på et pris vindende 4 stjernet hotel. Da vi ankom blev vi henvist direkte til frokosten. Ingen tid til at skifte tøj. Da vi efterfølgende får vores hotelværelse, er rengøringen i fuld gang. Vi må derfor stå hele familien, rejse trætte og i lange bukser, på svalegangen i 35 grader og vente i yderligere 20 min. Da vi endelig har fået skiftet tøj og forsøger at benytte poolen, så er der kun pladser tilbage på plastic spisestolene foran den såkaldte poolbar. Da vi når aftensmaden, så er køen længere end den kinesiske mur, og vi ender med at tage ud at spise istedet. Efter en uges ferie er det vi husker tilbage på følgende: Intet varmt vand om morgenen. Morgen buffet er først klar efter kl. 8:00, mellem 7 og 8 er der kun sparsomt udvalg. Alle drikkevarer er tyndet kraftigt med vand. Juicen er især forfærdelig. Kæmpe lange køer og kedelig mad. Ingen rigtig aircondition på værelset, kun et gammelt skrummel der blæser og larmer værre end en lastbil. Kedelig belysning på værelses terrassen, Og meget larm fra gaden, især om aftenen og natten. Alt for langt fra caféer, butikker, og hotellet ligger i den kedeligste del af øen. Poolen lukker allerede kl. 19:00, og der findes intet ur. Personalet i receptionen er meget smilende og søde/hjælpsomme, men dem der står i baren virker irriteret og små fornærmet. Også her er der kø næsten hele tiden. Jeg giver hotellet 2 stjerner. En for poolen, og en for den gratis parkering vi brugte til vores jeep. Samos er helt fantastisk, men vælg ikke det her hotel. Tag et hotel i koukari istedet. Det er klart det hyggeligste område, og meget MEGET smukkere.

 
25-09-2016

Indlæg af PiaM436

Fantastisk hotel

Er netop i går vendt hjem efter mit femte besøg på fem år på dette skønne hotel. Jeg har været der med mine børn og børnebørn en enkelt gang og derefter med en lille gruppe voksne udviklingshæmmede flere gange. Sidst har jeg været der med min mand. Hver gang er vi blevet behandlet med stor respekt fra alle personalerne på hotellet. Vi har hørt mange dårlige ting om all inclusive, men på SAMAINA INN er det hele til stor tilfredsstillelse. Alt på hotellet er ordentligt og fint. Rengøringen er tip top..værelserne er i meget fin stand og alt på hotellet er stort set fejlfrit. Hotellets personaler er altid søde og imødekommende og intet problem er for stort til at løse. Kan kun anbefale dette sted, som jeg med garanti vil vende tilbage til igen og igen.

 
28-07-2015

Indlæg af Maria_Vesterby Viborg, Danmark

Altid en UNIK oplevelse!

Har været på Samaina Inn for 3. år i træk nu, og vi kan bare ikke få nok. Skønt personale, der altid er smilende og venlige, lækker og indbydende mad, fantastiske flotte lyse moderne værelser, og så i de dejligste omgivelser. Der er fitness, og altid masser af aktiviteter og musikaftener med god underholdning, både indenfor græske traditioner samt internationale.. Men bedst af alt, har jeg fået nye bekendtskaber for resten af livet! :-)