1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Samaina Inn

 • • All Inclusive hotel nær strand
 • • Græske temaaftener
 • • Legeplads og miniklub

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

All Inclusive-hotellet Samaina Inn ligger i Karlovassi på Samos. Hotellet ligger lige ved en lille stenstrand og har et dejlige poolområde med en børnepool. På hotellet arrangeres flere aktiviteter såsom cykelture, vandgymnastik og underholdning.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Fantastisk mad og service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Samaina Inn i Karlovassi på Samos er et dejligt hotel med et hyggeligt poolområde med separat børnepool, solstole og parasoller. Samaina Inn ligger nær en lille stenstrand, hvor der er parasoller og solstole mod betaling. Vej skal krydses for at komme til stranden.

Hotellet har en buffetrestaurant, som serverer morgenmad, frokost og middag. Buffet med forskellige temaer 3 gange om ugen. Hotellet har en snackbar, der serverer enkle retter. Hotellet tilbyder græsk livemusik en gang om ugen.

Legeplads og børneklub i hotellets regi (4 timer pr. dag, 6 gange om ugen fra og med juni). Gratis sportsaktiviteter såsom enkelt fitnesscenter, tennis, basket og bordtennis. Yoga og vandgymnastik. Forskellige aktivitetsprogram hver uge. Cykel kan lejes i receptionen og der arrangeres cykelture i området. Underholdning flere gange om ugen fra og med juni. Gratis wifi på fællesområder og ved poolområdet. Souvenirbutik. Fra hotellet er der ca. 3 km til den kendte stenstrand Potami. Hotellet tilbyder transfer til Potami-stranden én gang pr.dag fra mandag til fredag. Nærmeste sandstrand er Phili Ammos, som ligger ca. 40 minutter i bil fra Samaina Inn. Gennemkørselstrafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

 • Morgenmad, kl. 07.15-11.00
 • Is til børnene, kl. 11.00-17.00
 • Kager eller snacks, kl. 11.00-18.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.00-14.00
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30. Speciel børne-buffet 2 gange om ugen
 • Lokale drikkevarer, øl, vin og sodavand ad libitum (vand serveres i glas), kl. 10.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.