Udflugter, Rhodos By

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Sommerfugledalen og Tsambika-stranden

Tag med os på denne kombinerede udflugt til sommerfugledalen og Tsambika-stranden. Vi starter med et stop i den smukke sommerfugledal i Petaloudes. I løbet af sensommeren fyldes dalen med tusindvis af sommerfugle, som parer sig, og i slutningen af foråret udklækkes nye sommerfugle fra pupperne. Efter nogle timer i dalen, kører vi til Tsambika-stranden, som anses for at være Rhodos' fineste strand.

Entré til sommerfugledalen samt mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 261 DKK
Børn (2-11 år): 135 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Lindos under stjernerne

Tag med på en aftentur til postkort smukke Lindos. Vi starter med en guidet tur i Akropolis som ligger smukt på en bakke, 116 meter over havet. Templet som er bygget for mere end 2500 år siden er tilegnet Zeus' datter Pallas Athena. Efter guidetur har du tid på egen hånd i Lindos by, shoppe i butikkerne eller slå dig ned på en hyggelig taverna eller café.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet.
Entre til Lindos Akropolis er ikke inkluderet i prisen og koster 12 EUR/voksen.

Voksne (12+ år): 261 DKK
Børn (2-11 år): 135 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Aftenudflugt
Udflugtsdag: Lørdag
Book

Rhodos' højdepunkter

Grib chancen og tag med ud og oplev alle højdepunkterne på Rhodos - på en og samme dag!

Vi starter med at besøge klostret Filerimos og en af de antikke byer på Rhodos. Her er der mulighed for at gå langs med vejen Golgata. Der, hvor vejen slutter, findes et massivt kors og en imponerende udsigt. Klostret kan besøges mod ekstra gebyr.
Næste stop er Kamiros, den anden af de tre antikke byer på Rhodos og et kendt sted for alle historieinteresserede. Kamiros er meget velbevaret og et imponerende eksempel på antikkens kultur, handel og arkitektur.
Efter frokost fortsætter vi langs med vestkysten, gennem charmerende byer og den pittoreske lille havn i Kamiros, Skala. I udkanten af Kritinia gør vi et stop for at tage billeder af slottet fra Middelalderen, som ligger ovenfor byen.
Næste stop bliver i byen Sianna, hvor vi bl.a. skal smage den lokalproducerede honning og souma, der er Rhodos' kendte lokale brændevin.
Herfra tager vi ind i landet til bjerget Profitis Elias, og inden dagen er omme, har vi et sidste stop ved de syv kilder, eller Epta Piges, som det hedder på græsk.

Transport og lokalguide er inkluderet i prisen. Frokost og kaffe er ikke inkluderet
.

Voksne (12+ år): 366 DKK
Børn (2-11 år): 187 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag
Book

Bådudflugt til Lindos

Kombinationen af en tur til havs og øens mest besøgte by Lindos. Båden til Lindos afgår fra Madrakihavnen i Rhodos by. Efter ca. 2 timer på egen hånd i Lindos sejler båden tilbage til Rhodos by. I løbet af dagen er der også mulighed for, at få en dukkert i havet. 

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Entre til Lindos Akropolis er ikke inkluderet i prisen, koster 12 euro/voksen. Rabat for studerende og pensionister. Børn under 18 år er gratis.

Lindos

Tag  med på en halvdagstur til Rhodos måske smukkeste by. Højst oppe troner Akropolis og for enden ligger de hvide huse. Vi starter med at besøge  Akropolis, som ligger 116 meter over havet. Borgen, som omringer  Akropolis, blev bygget af Johanniter ridderne for at beskytte den dengang  så vigtige handelsby Lindos. De første udgravninger blev udført af  danskere, og derfor finder du verdens mest fremtrædende Lindos-samling i  København i dag. Du får tid på egen hånd til at opleve hyggelige  Lindos. Gå en tur i de smalle brostensbelagte gader, shop lidt  souvenirs eller spis din frokost på en af de fine tagterrasser.

Mad og drikkevarer samt entré til Akropolis indgår ikke i prisen. Pris 12 EUR pr person. Reduceret pris for studenter og pensionister. Gratis for børn under 18 år.

Udflugten til Lindos kan bookes i perioden 1 april - 30 maj samt 1 oktober - 31 oktober.

Voksne (12+ år): 239 DKK
Børn (2-11 år): 120 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Finsk, Skandinavisk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Lørdag
Book

Aftentur til Rhodos by

Oplev den smukke gamle bydel i Rhodos By, som er en af de bedst bevarede middelalderbyer i Europa. Vi går rundt og tager nærmere kig på byens spændende historie og fine seværdigheder. Inden vi spiser middag sammen på en af de bedste restauranter i den gamle bydel, er der tid til shopping på egen hånd.


Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Bådudflugt til Rhodos bedste strande

Tag med på en bådudflugt som tager dig til nogle af Rhodos skønneste strande! Vi sejler ud fra Mandrakihavnen og dagens første stop gør vi ved stranden i Afandou. her skal vi nyde en velsmagende frokostbuffet ombord på båden. Efter frokost gør vi et badestop ved den smukke Tsambikastrand og inden vi vender retur tager vi til Antony Quinn Bay.

Frokost er inkluderet. Drikkevarer er ikke inkluderet.

Dykkerudflugt

Uanset om du er en erfaren dykker eller vil prøve kræfter med det for første gang, så er denne udflugt sammen med Waterhoppers noget for dig. Mulighed for at medbringe ledsager.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. For gæster over 8 år.

Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Dykkerudflugt som ledsager

Er du ikke så glad for, at opholde dig under vandoverfladen i længere tid? Tag med familien eller vennerne på snorklingsudflugt, så kan du sole og bade alt i mens de andre dykker.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.


Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Marmaris, Tyrkiet

Tag med til Østens perle - Marmaris! Vi sejler med båd fra Rhodos by til Marmaris i Tyrkiet. Vi besøger basaren, hvor vi sammen besøger en guldsmed og en læderbutik. Bagefter får I mulighed for at gå rundt på egen hånd og gøre et fund blandt lædervarer, guld, keramik og tæpper.

Bådrejsen tager ca. 55 min. Havneafgift indgår ikke i prisen og betales kontakt inden båden afgår. Prisen er 15 EUR pr. person og 2 EUR for børn mellem 0-5 år. Mad og drikkevarer indgår ikke i prisen.

Bemærk at du på denne udflugt kommer uden for et EU-land. Tjek venligst derfor om din rejseforsikring dækker dette. Såfremt du har købt forsikring igennem Apollo, læs mere her. Ved spørgsmål inden afrejse kontakt venligst vore rejsekonsulenter på 70 13 33 00.

Safari i vans på Rhodos

Forbered dig på en tempofyldt dag! En god måde at opleve Rhodos smukke landskab med dens vinmarker, bjerge og frodige grønne områder på. Langs de fine veje er der mange gode udsigtspladser med fantastiske udsigter over øen. Husk at medbringe dit badetøj og håndklæde, da vi slutter dagen af med et badestop.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.
Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Snorklingstur

Denne udflugt med Waterhoppers anvender sig både til erfarne snorklere og begyndere.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Symi – Sagaernes Ø

Bare nogle få timer fra Rhodos, ligger en af de fineste øer i den  Dodekanesiske ø-verden. Symi er kendt for sine pastelfarvede huse, som  ligger på bjergsiden ved havnen. På Symi for du muligheden for, at  opleve den ægte græske stemning! Du får en guidet tur langs havnen og  hører historien om denne unikke ø. Derudover er der naturligvis også tid  til, at besøge de små butikker på egen hånd og blandt andet teste  Symi-rejerne der serveres på næsten alle restauranter.

Mad og drikkevarer indgår ikke i prisen, men kan købes på stedet.