1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Riviera (Rhodos)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,1 / 10
Rengøring
 
7,5 / 10
Service
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
6,2 / 10
Mad og drikke
 
6,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Carsten,
Sorring

+
Placeringen ift, Rhodos by,samt udsigten fra vores balkon
-
Morgenbuffeten kunne godt friskes lidt op med lidt fornyelser under opholdet.Juice i stedet for saftevand samt lidt forskelligt frugt

Bekræftet køb : 2019-05-05


9 ud af 10

Karin,
Brønshøj

+
Placeringen ud til vandet og den korte afstand til alting
-
Lidt bedre styr på morgenmadsserveringen

Bekræftet køb : 2019-05-05


7 ud af 10

palle ,
København

+
Udsigten.
-
Nogle tynde dyner .

Bekræftet køb : 2019-05-05


9 ud af 10

Henning,
Hadsten

+
Udsigten
-

Bekræftet køb : 2019-04-28


10 ud af 10

,

+
Beliggenhed Personalet, så flinke Enkel,men frisk morgenmad
-
NYE MADRASSER/ eller en topmadras !!!!.. MAN LÆGGER direkte PÅ fjedrene!!!!!

Bekræftet køb : 2019-04-28


8 ud af 10

Erik,
Vallensbæk

+
Udsigten
-

Bekræftet køb : 2018-10-14


9 ud af 10

Anne Grete ,
Præstø

+
Beliggenhed.
-

Bekræftet køb : 2018-10-14


10 ud af 10

Ebba,
Thisted

+
alt ok
-

Bekræftet køb : 2018-09-23


4 ud af 10

Benthe ,
Randers sv

+
Rengøringen var i top
-
Bedre servicering ved morgenmaden. Manglede ofte rene borde.

Bekræftet køb : 2018-08-26


9 ud af 10

Bettina ,
Solrød Strand

+
Der var masser af frisk luft og aircondition var derfor unødvendig. God rengøring. Der var generelt styr på det hele.
-
Apollo kunne skrive i deres beskrivelse, at der kan være meget luft på altanen, da den ikke var egnet til at sidde og fx læse blade pga kraftig vind. Burde skrive at WiFi og aircondition skal tilkøbes på værelset.

Bekræftet køb : 2018-08-19


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 3/5 Søvnkvalitet
 • 3,5/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Værdi
 • 3,5/5 Renlighed

50% af gæsterne anbefaler

81 bedømmelser
Meget godt
 
10
Godt
 
29
Middel
 
24
Mindre godt
 
15
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

14-07-2017

Indlæg af AegidiusNielsen Nyborg, Danmark

Centralt og populært

Hotel Riviera på Rhodos nordspids er et mindre - men godt hotel, som ligger helt perfekt i forhold til byliv, restauranter og butikker. Man befinder sig ikke direkte midt i byens larm - og alligevel skal man nærmest kun rundt om hjørnet for at være det. Hotellets værelser er ikke enorme og nye - men de er okay pæne og rene. Pool-området med bar er ret hyggeligt - og det er der, hvor man kommer i snak med både personale og de andre gæster - som der er mange af, for hotellet er godt besøgt. Morgenbuffeten er enkel - men der er masser af mad. Det vigtigste - og det bedste ved hotellet er, at man vågner til havets brusen, en fantastisk udsigt og kun et stenkast fra havet.

 
12-07-2016

Indlæg af Kristian G Vanløse, Danmark

Glimrende beliggende hotel med venligt personale, men....

Vi boede på hotellet i en uge. Vi blev mødt af en meget venlig, informativ og smilende dame, som vi antog var ejeren af dette familiedrevede hotel. Selve hotellet så ud til at være i rigtig fin stand med fantastisk beliggenhed lige ud til stranden, og tæt på restauranter, indkøb og i gåafstand til butiksgader. Havde en hyggelig bar med fair priser og en rar bartender. Poolen efterlod dog meget til fantasien, da denne var ret lille, ligesom området omkring den (ca. 10-12 liggestole). Man skulle stå tidligt op, hvis man ville have en liggestol i formiddagssolen. Størstedelen af liggestolene fik først sol over middag. Trods den lille pool, var den dog aldrig proppet, hvilket alligevel gjorde poolområdet okay - formentlig pga. den nærliggende strand. Man følte sig dog nogle gange som et dyr i zoo, da poolen lå lige ved et fortorv, som kun var afskærmet med et glaspanel. Nysgerrige blikke var uundgåeligt. Wi-fi er tilgængeligt og acceptabelt - gratis i fællesrummene, mod betaling på værelser. Vi havde værelse med balkon og havudsigt (solnedgang) - fantastisk. Fint og rummeligt værelse, dog lidt hårde senge. Badeværelset var også fint, dog en skuffelse, at der ikke var shampoo og bodyshampoo - kun gammeldags håndsæbe. Den daglige rengøring var som den skulle være. Der er MEGET lydt ud til gangen, hvilket forstyrrede nattesøvnen ved nogle lejligheder (smækkende døre, tale osv.) Morgenmaden var fin for et hotel som dette. Man blev mæt, men ikke et kæmpe udvalg. Toast, ost, skinke, marmelade, et mindre udvalg af kage. Engelsk morgenmad og havregrød. Kaffe og juices. Slutteligt skal det dog siges, at dette hotel slog os som et festhotel, forstået på den måde, at der kom mange unge mennesker, som både på værelser og ved poolen hører moderat høj musik. Kan være et irritationsmoment for nogle. For parret er det okay, men har du børn eller lav støjtærskel, bør det indgå kraftigt i dine overvejelser. Overordnet set en udmærket hoteloplevelse. Kan anbefales, hvis du kan se i gennem fingre med at der er lydt og nogle gange støjende fra festende mennesker (personalet håndhæver dog reglementet for hvornår der skal være ro) samt hvis du kan nøjes med et lille poolområde.

 
11-07-2016

Indlæg af t-thillerup Ølstykke, Danmark

Gammelt men tilfredsstillende hotel på Windy Beach

Hotellet bærer præg af, at have nogle år på bagen, men det har en flot udsigt mod vest, hvor man kan se solnedgangen over den tyrkiske kyst når ikke den forsvinder i disen. Morgenmaden på hotellet var tilfredsstillende, med mindre variationer af udbuddet. Frisk frugt var der desværre ikke noget af. Værelserne er med både TV, telefon og køleskab. Aircondition kan tilkøbes for 7 euro om dagen og 1. uges internet på værelse koster 15 euro. Fin rengøring og jævnligt skift af håndklæder og sengelinned. Pool området ligger i skygge den første del af dagen og er ikke kæmpe stort. Det tager ca 20 min. at gå turen fra hotellet til den gamle by.

 
07-09-2010

Indlæg af Kim_nihao Sindal, Danmark

Godt hotel beliggende direkte ud til Windy Beach i Rhodos by

Vi tilbragte to uger på hotellet, med balkon direkte ud til Windy Beach. Hotellet har en flot udsigt mod vest, hvor solnedgangen over den tyrkiske kyst og de omkring liggende øer bader sig i det Ægæiske hav. Morgenmaden på hotellet var over middel med en god variation samt en venlig betjening. Værelserne er store og lyse med både TV, telefon og køleskab. Daglig rengøring og håndklædeskifte samt skifte af sengelinned 4 gange om ugen. Der er safety box i receptionsområdet, og der er bar, sauna samt swimmingpool på hotellet.

 
01-07-2018

Indlæg af jkatrimaria Joensuu, Finland

Family holiday

We were 5 persons travelling to Rhodes for ten days. We had chosen hotel Riviera and what a great choice it was. Perfect location by the windy beach. Not too far from the centre of Rhodes either. The hotel staff were very friendly and kind. The rooms were equipped as described. Only thing missing was a bottle opener :D Cleaning was done every day which was a pleasant suprise for us. Also the sheets and towels were changed every day - awesome! Breakfast was included to the price. The buffet is not the biggest one but it sure was enough; bread, cheese, ham, bacon, eggs, yoghurt, fruits, coffee... and what a pleasant suprise: gluten free bread. The hotel was just perfect for us, maybe not the best choice for families with small kids. Eventho some people have said here comments on the noise we were not bothered. There was quite many ”party tourists” but hey come on - holiday is a holiday. High recommendation from our group!