Bedømmelse af Rhodos Horizon City

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

68% af gæsterne anbefaler

1892 bedømmelser
Meget godt
 
981
Godt
 
615
Middel
 
212
Mindre godt
 
61
Dårligt
 
23

5 nyeste bedømmelser

05-09-2019

Indlæg af Annette L Høje-Taastrup, Danmark

Fantastisk beliggenhed og udsigt

Dette hotel ligger lige ud til stranden, og har egen strandbar og masser af solsenge på stranden. Du bor tæt på den gamle by og havnen. Du kan gå til alle seværdigheder. En tur op på Rhodos Hill er også en tur værd. Maden på dette hotel er fin. Bor du der i to uger, vil jeg anbefale, at man benytter sig af restauranten, da menuen er den samme hver uge. Det ville være fint, hvis de kunne have 14 dages skift i menuen. I restauranten har de en skøn ung tjener, som du bør møde. Han hedder Stavros. I baren ved receptionen (hovedbygning) er der det skønneste par, som møder dig med store smil fra de åbner kl 17 og til baren lukker. Værelserne er fine. Husk at bestille havudsigt. Der findes et meget lille antal familie værelser, og de har den bedste beliggenhed, så er i 4, som har lyst til at bo sammen, så hør om muligheden. Eneste dårlige ved dette hotel, er de få pladser ved poolen. De første 11 dage stod folk i kø fra kl 7.30, og poolen åbner først kl 8. Når den åbnede var der løb mod solsengene og næsten hver dag ballade. Efter de mange dage begyndte pigerne i receptionen at lægge sedler på solsengen kl 8.30, og nåede du ikke tilbage, ja, så var de super gode til at fjerne håndklæder, så nogle andre kunne få pladsen. Det hjalp med det samme. Allerede dagen efter var køen kortere. Der var dog flere som blev liggende til kl 9, for så skete der ikke noget. Nogle havde pladser resten af dagen, men brugte dem ikke. De gik på stranden og kom tilbage kl 16, for at hente deres håndklæder. Der er i højsæsonen ikke solsenge nok ved de tre pools. Der er et lille fitness center. Eneste dårlige er, at det kun har åbent fra kl 8-16. Vi kunne godt bruge, at vi kunne træne indtil kl 18 eller lidt senere. Men fint sted. Det var ikke første gang vi boede her i to uger, og vi kommer gerne tilbage igen

 
31-07-2019

Indlæg af clau0402 Nørresundby, Danmark

Sommerferie

Rigtig godt hotel, stort men god service over hele linien. Vi havde problemer med lyset, 2 minutter efter reklamation var servicefolk og hjalp med det samme - al in inklusive hotel med god mad, men gå nu også ud og opleve rest. I byen. Kan anbefale Tamam rest.

 
07-07-2019

Indlæg af 461larsp

Altid spændende med genbesøg

Da vi tog på ferie i år, havde vi en god mavefornemmelse, da det var vort andet besøg. Havde Vi skruet forventningerne for højt op. Vi blev absolut ikke skuffet. Vi er begge enige om, at det var faktisk bedre end sidste år. Hotellet har en dejlig central placering, med gå afstand ind til den gamle by. Og skulle man ikke gide turen, koster en taxa blot 5 euro. Personalet gør en kæmpe stykke arbejde, de knokler for at gøre oplevelsen perfekt for alle deres gæster. Eneste lille skuffelse var a la carte restauranten. Men udvalget i buffet restauranten er så stort, så man kan sagtens spise her, hver eneste aften. Et godt tip, book spa og massage hos Mira Spa, som ligger på nabohotellet. Fås til meget fair pris. De klarer også voksbehandlingerne. Tag ligeledes en tur rundt om Old Town, hvor man går mellem de 2 mure i den gamle voldgrav. Og gerne om aftnen, hvor der lys. Vi glæder os allerede til 2020, hvor vi har booket 3 uger på dette skønne sted.

 
21-07-2018

Indlæg af 461larsp

Fremragende hotel - vort nye stamhotel

Hvis du søger meget grønne områder, og blødt græs er du gået forgæves. Men søger du et hotel som ligger tæt på by og strand, egen strand vel og mærke og med et megastort og altid smilende imødekommende personale, så er du godt på vej.... Vi har boet 14 dage på dette flotte hotel, og vi er allerede parat til at samme sted igen til næste år. 3 poolområder med liggestole og parasoller, som bliver gjort rent hver dag. Stor lækker buffetrestaurant med lækkert og varieret udvalg, dertil restaurant med bordbestilling med 3-4 skønne retter på menuen. Hotellet er voksen hotel, dejligt at denne hoteltype vinder frem Personalet knokler hårdt hver dag, for at give den bedste service, og hotellet skinner af renhed, virkelig en nydelse. Så vi kan kun give vore bedste anbefaling - vi kommer helt sikkert igen

 
19-06-2018

Indlæg af Jesper B Vadum, Danmark

Fantastisk hotel

Besøgte hotellet i August 2016, en kanon oplevelse. Maden er super, selv om vi dog blev trætte af buffet, men det er ikke hotellets skyld. Hotellet er rent over alt og servicen i top. Eneste minus er sten strand og at gæster resevere sol stole uden at bruge dem. Den sidste dag vi var på hotellet begyndte personalet dog at fjerne håndklæder fra stole som ikke var i brug, så håber det er blevet bedre. Besøg Capricci pizzaria lige ved siden af hotellet. De laver virkelig lækker pizza.