1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Mediterranean

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Laila,
Hilllerød

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-05-12


7 ud af 10

Anton,
Esbjerg

+
Beliggenhed
-
Bedre oplysning om bygningernes meget tætte beliggenhed der gør at altanerne som ligger på bagsiderne af bygningerne ikke kan bruges, såfremt man ønsker ikke at skulle ses fra et meget stort antal naboaltaner.

Bekræftet køb : 2019-05-05


7 ud af 10

Klaus,
Kolding

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-04-28


5 ud af 10

Mette,
København

+
God beliggenhed
-
1) Vores "udsigt til haven" var desværre meget kedelig. Der var udsigt til bygninger meget tæt på rundt om, og selvom der var et flot træ, var der også et meget grimt beskidt tag, der tog en stor del af udsigten, når man kiggede ned. Udsigten lever derfor ikke op til mine forventninger om en "haveudsigt". 2) Af et 4-stjernet hotel, var faciliteterne ret skuffende. Poolen var meget lille og pool-området endnu mindre, og det var stort set de eneste faciliteter, hotellet havde. 3) Morgenmaden var OK, men ikke prangende. Den havde et fint udvalg, men en del af maden var meget underkrydret. Derudover vil vi foreslå, at noget af det personale, der i dag bruges til at skænke kaffe og te i stedet blev brugt til noget, som gæsterne har vanskeligere ved at gøre selv. -Fx kunne det være lækkert med en omelet-bar eller lign., hvor gæsterne selv kan bestemme fyld og få friske omeletter. Generelt var hotellet OK, men levede ikke op til vores forventninger for et 4-stjernet hotel.

Bekræftet køb : 2019-04-21


9 ud af 10

Bettina,
Charlottenlund

+
Personalet! Personalet er utrolig serviceorienteret og meget hjælpsomme.Beliggenheden af hotellet er i top med placering lige ud til stranden og tæt på byen.
-
Morgenmaden er ok, bør forbedres ift. at hotellet har 4 stjerner. Aftensmaden har stort forbedringspotentiale og er ikke værdig til et 4 stjernet hotel. Værelserne trænger til en general opdatering og renovering, især badeværelserne har stort behov. WFI fungerer sporadisk udover lobby og morgenmadsrestaurant. Der mangler måske lidt underholdning om aftenen med live musik som der er på nabohoteller. Der mangler fitness rum på hotellet.

Bekræftet køb : 2018-10-14


10 ud af 10

Joan,
Odense NV

+
Alle er bare så søde og hjælpsomme ,man føler sig hjemme der.Kæmpe buket roser til alle.
-
Badekar væk .

Bekræftet køb : 2018-10-14


9 ud af 10

Bo,
Gentofte

+
Alt virkede, men hotellet burde have en elevator mere
-

Bekræftet køb : 2018-09-30


9 ud af 10

Lone,
Brøndby

+
Tæt på alt , stranden, by Personalet meget søde
-

Bekræftet køb : 2018-08-19


6 ud af 10

Rene ,

+
Beliggenhed. Morgenbuffet. Ellers var maden særdeles ringe.
-
Ville gerne informeres inden køb, at såfremt man køber tilbuds rejse, får man standard værelse med terrasse mod gård i det fjerneste hjørne.

Bekræftet køb : 2018-08-05


8 ud af 10

henriette,
greve

+
Placeringen, dejligt tæt på alt.
-
Deres kvindelige leder i Spisesalen var meget upersonlig og meget sur at se på, hun kunne ødelægge et hvert feriehumør. Spisesalen var i øvrigt meget varm, måske lidt aircon. kunne afhjælpe dette problem.

Bekræftet køb : 2018-08-05


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

1204 bedømmelser
Meget godt
 
500
Godt
 
424
Middel
 
158
Mindre godt
 
72
Dårligt
 
51

5 nyeste bedømmelser

21-10-2018

Indlæg af janhertz København, Danmark

Katastrofal mad-smadrende ærgerligt..!

Betjeningen perfekt. Hotellet har en dejlig beliggenhed..Rengøringen og værelserne er gode..Alt er godt og positivt...Alt andet END en MADen på hotellet...Tænk,- maden var så katastrofal dårlig så to af os brugte ufrivillig tid ja,- utallige smertefulde toiletbesøg- også to døgn efter vi kom tilbage til Danmark . Hvis den lokale læge på Rhodos ikke havde givet to 'hesteindsprøjtninger' med bla. antibiotika,- havde vi simpelthen ikke været i stand til at kunne flyve hjem..Det er simpelthen langtfra et fire stjernet hotel værdigt...! Stjernen gør ondt og blinker rødt..! Det er NU og lige HER der skal tages drastiske køkkenkonsekvenser på hotel Mediterranean....!

 
05-07-2018

Indlæg af Thorseth Danmark

Lever desværre ikke op til de 4-5 stjerner

Da jeg ankom til hotellet, var mit seaview room overbooket. Valget mellem at blive sendt til andet 5 stjernet hotel eller blive på hotellet faldt på, at jeg blev på hotellet, fordi jeg ikke ønskede at blive sendt ud af byen. Jeg havde bestilt og betalt 3 måneder i forvejen. Jeg kunne ikke afbestille, men det kunne hotellet åbenbart. Uanset jeg næste dag på egen opfordring fik en samtale med manageren, og vi enedes om en kompensation, så fjernede det ikke oplevelsen af, at min første aften/nat/morgen var ødelagt. Restauranten er ALT for lille til at betjene morgenmadsgæsterne. Man sidder som sild i en tønde, man står klemt ved bordene og ofte i kø. Endnu en dårlig oplevelse. Værelserne fremstår slidte bl.a. med tapet, der sidder løst i samlingerne. Jeg kommer ikke igen

 
19-06-2018

Indlæg af AnnaN703 Esbjerg, Danmark

Mange roserūüĆĻūüĆĻūüĆĻ

Dette hotel fortjener mange roser.. Vi er netop hjemkommet - efter at have holdt vores 5. ferie på hotellet. Alt, og jeg mener alt, har fungeret perfekt. Vi kommer gerne igen. PS har desværre glemt lille pose med smykker i værelses boksen, håber den findes og sendes til migūüėė Se udsigten fra altanen...

 
17-06-2018

Indlæg af Eva H København

Tæt på det bedste hotel til prisen

Dette hotel er et af de bedste ferieoplevelser, jeg har haft i lang tid. Det begynder i foyeren: elegant, effektivt, meget kompetent personale, rent. Vi havde mod et mindre tillæg tilkøbt havudsigt: smukt værelse, alt virker, rent, dygtigt og flinkt personale. Og så har dette hotel en række genialiteter, som tyder på klasse: fri adgang til badehåndklæder, privat og direkte adgang til stranden, særligt lave satser for hotelgæster, når man spiser i den glimrende restaurant, ikke anmassende høj musik i loungen, m.fl. Personalet er smilende og kompetente. Kommer meget gerne tilbage til netop dette hotel med den perfekte (østlige) beliggenhed lige bag Casinoet.

 
26-02-2018

Indlæg af Joodan

To uger i Rhodos

Vi bode på dette gode hotel i 14 dage. Spiste kun morgenmad der fordi vi hellere ville spise lokalt. Hotellet levede op til vores forventninger. Beliggenheden er fin der er ikke langt til den gamle bydel og havnen. Vi kan anefale en sejltur til Symi og sidst men ikke minst til Halki og flere timers ophold der, her ligner det, det gamle Grælan mere - det vi kunne huske da vi var påbesøg for 40 år siden.