Esperia (Rhodos)

  • • Fine dobbeltværelser
  • • Midt i Rhodos by
  • • Tæt på havet

På mellemklassehotellet Esperia bor du tæt på havet og Rhodos' natteliv. Hyggelige taverner og barer venter lige uden for døren. Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 23 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med forældre.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. Superior-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Service minded personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 275 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Esperia er et lille mellemklassehotel, som henvender sig til det voksne publikum (over 23 år). Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge er velkomne i selskab med forældre. Hotellet ligger midt i Rhodos by med gåafstand til rullestensstranden. Her er et hyggeligt poolområde med solstole og parasoller. Hotellet har også en restaurant, som serverer morgenmad samt en lobbybar og snackbar. Receptionen er åben døgnet rundt og tilbyder deponering mod betaling. Gratis wifi i lobbyen. Støj fra trafik samt nærliggende barer kan (primært i højsæsonen) virke forstyrrende.

Måltider

Værelserne: Enkel morgenmad. Lejlighederne: Ingen. Morgenmad mod tillæg.

Værd at vide

Hotellet henvender sig til det voksne publikum (over 23 år) og stræber efter en fredelig atmosfære. Hotellet er dog ikke børnefrit, da børn og unge (0-24) er velkomne i selskab med forældre. Børn og unge 18-22 år skal checke ind sammen med forældre.