1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Aquarium View

  • • Kun for gæster over 23 år
  • • Mange stamgæster
  • • Lige ved Ellis-stranden

Hotel Aquarium View i Rhodos by er et hotel, der ligger ved Ellis-strandens turkise vand. Her bor du centralt og har udbuddet i Rhodos by lige i nærheden, noget som ofte roses af tidligere gæster. På Aquarium View bor du i skønne værelser, hvorfra du kan skimte havet. Hotellet byder kun gæster under 23 år velkommen, hvis de rejser sammen med voksne.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer. Renoverede dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Aircon på værelse
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Aquarium View i Rhodos by er et lidt slidt mellemklasse hotel nær stranden. Bar, snackbar og en morgenmadsrestaurant på hotelområdet. Gratis wifi på hele hotelområdet. Strandhåndklæder mod betaling. Underholdning. Aquarium View har ingen pool, men hotellets gæster er velkomne til at benytte poolen på nabohotellet Cactus. På Cactus er der også et supermarked. Hotellet henvender sig til et voksent publikum (over 23 år), men børn og unge er velkomne i selskab med voksne. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Vej skal krydses for at komme til stranden. Der er kun aircondition 20/5-15/10, denne er centralt styret. Hotellet henvender sig til et voksent publikum, men børn og unge er velkomne i voksen selskab.