Vores favoritudflugter på Rhodos

Fire udflugtsfavoritter på Rhodos

Rejser du til Rhodos denne sommer? Tillykke! Her finder du nogle af vores mest populære hoteller og strandene er også skønne. Vil du desuden kombinere sol- og badeferie med lettilgængelige udflugtsmål - så er Rhodos det rigtige valg. Her kommer et forslag til fire af vores mest populære udflugter på Rhodos

Sommerfulgedalen på Rhodos

Sommerfugledalen - blandt små vandfald og sommerfugle

Et af Rhodes mest kendte udflugtsmål er den naturskønne Valley of the Butterflies, hvilket findes omkring 20 minutter i bil fra Afandou. Stedet kaldes også Petaloudes, efter det græske ord for sommerfugl. Mellem juni og september er der fyldt med tusindvis af tigersommerfugle, der tiltrækkes af de frodige træers søde saft.

Her kan du slentre rundt blandt rislende små vandfald, træbroer og smalle stier og bare nyde stilheden. For det gør sommerfuglene også, der elsker at slumre i skyggen, væk fra byens stress og jag. I dvaletilstand er sommerfuglene sort og hvide, men når de forlader træstammen og går på jagt efter nye græsgange, er luften fyldt med skinnende røde, flagrende vinger.

Det tager cirka en time at gå gennem dalen (hvis man følger den normale rute), og entréen til dalen er omkring 3 euro. Dette er et perfekt tilflugtssted for hele familien, bare husk at undgå høje råb og voldsom adfærd for ikke at forstyrre sommerfuglene. Kom der til på egen hånd eller deltag i vores kombinerede heldagsudflugt til Sommerfugledalen og øen Halki.

Vandlandet på Rhodos

Vandlandet i Faliraki - en sjov og kølende oplevelse

Er du en af ​​dem, der gerne vil tage en pause fra stranden og nyde en dag eller to med vandsjov for store og små? Så vil du ikke blive skuffet over Vandlandet i Faliraki, der siges at være det største i Grækenland. Stingray, boomerangen, frit fald og kamikaze, her er alt til adrenalinjunkies. Ud over de sædvanlige bølgepools, lazy river og en sjov pirat pool med rutsjebaner for de mindre gæster.

Vandlandet ligger i Faliraki, overfor Hotel Esperos Village. Hvis du ikke bor i nærheden, kan du tage vandlandets gratis shuttlebus, der kører fra Mandraki havnen i Rhodos flere gange om dagen. Der er også en gratis shuttle bus om morgenen fra Kolymbia i syd. Entréen er omkring 24 euro for voksne og 16 euro for børn 3-12 år, børn under 3 år kommer gratis ind. Læs mere om Water Park på Rhodos.

Rhodos' gamle by

Den gamle bydel i Rhodos - gå i riddernes fodspor

På øens nordlige del, omkranset af bymuren, ligger Rhodos By og den middelalderlige bymidte med et sammensurium af seværdigheder fra forskellige kulturer og tidsaldre. Minareter, moskeer, paladser og smukke pladser - her finder du alt. Derudover er der masser af smalle gyder at udforske, hyggelige caféer, restauranter og butikker med hovedsagelig læder, smykker, sko og keramik.

Her finder du også Grand Masters Palace. Selv om det i høj grad er en rekonstruktion af det oprindelige Johannniterpalads (Det oprindelige blev ødelagt af en fatal krudt eksplosion i midten af ​​1800-tallet), emmer paladset stadig af fortidens vingesus og ridderlighed.

Lindos på Rhodos

Lindos - en blanding af luksus og idyllisk græsk charme

Smukt som et postkort, idyllisk og ægte. De adjektiver knytter sig utvivlsomt til Lindos på Rhodos. Dette er den ultimative udflugt på Rhodos, hvor du kan opleve snoede gader, hvidkalkede huse, små værtshuse og caféer. Her kan du slentre rundt i byen og begive dig op til den middelalderlige fæstning, Lindos' Akropolis.

Men du kan selvfølgelig, lige så godt nyde stranden, sandet og vandet ved Lindos, en af Rhodos' smukkeste bugter. St. Pauls Bay ved Lindos, er netop kåret af TripAdvisor som en af ​​Grækenlands 10 bedste strande. Tag dertil på egen hånd eller deltag i en af ​​vores udflugter til Lindos.