1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af St James's

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Erik,
Aulum

+
Rent, fredeligt og venlig betjening
-
Alacarte morgenmad i stedet for buffet. (Æggene var kolde)

Bekræftet køb : 2019-06-09


8 ud af 10

,

+
-
Mangler tørrestativ, dør i bruseniche, kun græske og engelsk fjernsyn,

Bekræftet køb : 2019-06-09


10 ud af 10

Nancy,
Nørre Nebel

+
Masser af solsenge.
-
Større udvalg til morgenmad.

Bekræftet køb : 2019-06-09


7 ud af 10

Thea,
Ringsted

+
Værelset, venligt personale
-
Det har været utrolig godt og nedenstående er blot foreslag til forbedringer. Bedre køleskab, det brændte meget varmt. Mulighed for at få værelset lidt køligere. Skydedør med myggenet i stedet for et gardin. Nutella til morgenmad. Lave “træ sti” helt ned til vandet og op til Hotellet. Lydløs transformer til swimmingpool, så man ikke vågner flere gange om natten. Savnede opvaskebørste, viskestykke og opvaskemiddel.

Bekræftet køb : 2019-05-26


9 ud af 10

Jimmy,
Frederikssund

+
Lille og hyggeligt, rent og pænt, tæt ved vandet, og venligt personale.
-

Bekræftet køb : 2019-05-26


8 ud af 10

Leila,
København

+
Rent, ny renoveret værelse og venlige personale.
-

Bekræftet køb : 2019-05-19


9 ud af 10

Tasja,
København

+
Nyrenoveret hotel og lækker lejlighed. Blev meget positivt overrasket da det kun er et 3+ Hotel. Dejlig beliggenhed.
-
Jeg synes der manglede lidt redskaber i køkkenet, og det ville være fint, hvis der var basis ting som viskestykke, opvaskemiddel, karklud og børste (eksempelvis)

Bekræftet køb : 2019-05-19


8 ud af 10

Kurt,
Farsø

+
-
wifi

Bekræftet køb : 2019-05-19


9 ud af 10

Louise,
Hvidovre

+
Skønne og flotte værelser. Fantastisk personale. Så hjælpsomme, imødekommende og søde.
-

Bekræftet køb : 2019-05-19


9 ud af 10

Lone,
Ishøj

+
Super god service og skønt at få skiftet sengetøj og håndklæder hver anden dag.
-
Musikken de fleste aftener passede ikke lige til den aldersgruppe der var på hotellet.

Bekræftet køb : 2019-05-19


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

87 bedømmelser
Meget godt
 
35
Godt
 
37
Middel
 
14
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

17-09-2018

Indlæg af Helle T Roskilde, Danmark

Super dejligt hotel.

Et virkelig dejligt hotel, lige ned til stranden. Personalet er utrolig søde og venlige. Ang. Morgenmaden som mange skriver, ja det er små portioner, men man kan sagtens bede om mere, det gjorde vi og vi fik ekstra brød hver dag, så det skal man bare huske at gøre. Vi var både i Rhodos og i Lindos med bybussen og kan sagtens finde på at komme igen.

 
16-09-2017

Indlæg af helle1404 Skagen, Danmark

Beliggenhed er god.

Stedet er okay, de er bare meget skrabet i udstyr på værelserne. De har en udmærket standbar, men igen der er kun det der skal være. Vi var til Bbq aften med underholdning. Det var første gang jeg har fået en græsk salat uden feta ost, men det er den gængse holdning, hvad der er sparet er tjent.😕 De fedter også for gæsterne, det er ikke noget, jeg bryder mig om.

 
03-09-2016

Indlæg af Stenbukken Danmark

Et af de bedste Hoteller

Utrolig venligt og servicemindet personale samt rent og velholdt Hotel samt velindrettede Værelser, der inspirerer til et genbesøg hvilket bevises af at de fleste andre gæster var gengangere for både 4,5 og op til 8,ende besøg

 
05-08-2016

Indlæg af DortheVerninge Verninge

Skønneste beliggenhed og dejligt personale.

Vi ankom sent til hotellet og fik den dejligste modtagelse. Bartenderen tog godt imod os da vi lige skulle have en drink inden sengetid. Så kom han med pizza og Chips , en lille en til halsen og fortalte vidt og bredt. Følte os virkelig velkommen. Dejlig pool område, ikke overfyldt , altid en sol seng ikke noget med håndklæde ræs om morgenen.

 
20-08-2015

Indlæg af emmatinglev Silkeborg, Danmark

Hyggeligt og privat

Super hyggeligt lille hotel, som ikke er overfyldt pga. dets kun 40 værelser. En spytklat fra stranden, som desværre har stenbund - husk badesandaler når du skal til Rhodos! Fin mad i snack-baren som serverer relativt billigt mad, alt lige fra traditionel græsk mad som moussaka og gyros til fastfood, cocktails og frugt. Dog skal man regne med en ventetid på mindst 30 minutter fra bestilling hvis der også er andre gæster som skal have mad. Sød betjening og hjælpsomt personale i receptionen! Egen strand uden påtrængende sælgere. Mulighed for at spille billard og airhockey. Ligger tæt på Lindos by som er et must at se, men det er nødvendigt at leje bil, hvis man vil se mere af øen på egen hånd. Dette koster ca. 50-70 euro pr. Dag i højsæson. :-) Skønt hotel, som dog ligger i den kedelige del af uden for Lardos!