1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Rodos Village Beach & Spa Mitsis Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Jannie ,
Silkeborg

+
Meget højt serviceniveau, flot og stort hotel. Synes faktisk at dette hotel er deres 5* værd selvom i kun har klassificeret det som 4*
-

Bekræftet køb : 2019-07-21


9 ud af 10

Jane,
Jensby

+
Høj service, flot indretning og fine faciliteter
-
Når de reklamerer med at de passer på miljøet, og man skal ligge håndklædet på gulvet for at det bliver skiftet, stemmer det ikke overens med at vi fik skiftet håndklæder op til flere gange om dagen. Fornemt, men så skal de ikke kalde sig miljøbevidste;-)

Bekræftet køb : 2019-05-12


9 ud af 10

Jakob ,
Middelfart

+
Beliggenhed og restauranter
-
Tilbyde frugt og flaskevand i alle udskænkningssteder

Bekræftet køb : 2018-09-23


10 ud af 10

Peter,
Karise

+
Man muligheder for at spise ud over buffetresturant
-
Meget larm fra ventilation fra køkken kl 7.00 til 23.30 værelse 216

Bekræftet køb : 2018-09-16


10 ud af 10

,

+
Muligheden for at kunne reservere bord i ala carte restauranterne.
-
Der burde være rygeområder i restauranterne

Bekræftet køb : 2018-09-16


10 ud af 10

Esben,
Bramming

+
MEGET smilende og gæstfrit personale. Hotellet var rent og pænt. Maden i buffetrestauranten var velsmagende og varieret.
-

Bekræftet køb : 2018-09-16


7 ud af 10

Gudrun,
Bjerringbro

+
-
Mere service fra personalet og mere smil på læben Blev indkvarteret på en meget dårlig værelse i en kælder og måtte betale ekstra for at få et nyt Meget af personalet var meget sur og ikke særlig behjælpelig Hotellet er ikke særlig god til børn under 3 år Skulle lægge kontanter for at få håndklæder til poolen

Bekræftet køb : 2018-09-09


10 ud af 10

Lars,
Ikast

+
De forskelige restauranter
-
Nye tennis ketcher til udlejning - de var ubrugelige

Bekræftet køb : 2018-08-12


9 ud af 10

Flemming,
Frederiksværk

+
Altid meget rent og fint. Hotelet ligger på den rigtige hvad ang sol i pool osv
-
Der kunne helt klart være flere solstol det var en evig kamp hver dag for at få en ligge stol/. .der var hver aften kø ved indgangen til returangen fra kl 20.30 , og at de yder mere vælger at lukke den ene side af buffen kl 20.45 gør at det ikke var en speciel god oplevelse at indtage aftensmaden der.. meget dårlig lyd i restauranten

Bekræftet køb : 2018-07-22


8 ud af 10

Casper,
Sorø

+
Temarestauranterne der var noget bedre end den store buffetrestaurant. Mange pools.
-
Undres over at temarestauranterne og frokostrestauranterne havde store glas med isterninger til drikkevarer, mens buffetrestaurant havde små glas uden is. Det er irriterende hele tiden at skulle bestille, samtidig med at drikkevarer ikke kan holdes koldt med is.

Bekræftet køb : 2018-07-15


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 3,5/5 Sted
 • 3,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

2657 bedømmelser
Meget godt
 
1227
Godt
 
893
Middel
 
340
Mindre godt
 
127
Dårligt
 
70

5 nyeste bedømmelser

22-06-2018

Indlæg af Maier64 Tilst, Danmark

Lækkkert All incl. Hotel nær strand og indkøb. Perfekt for alle.

Et rigtig dejligt hotel tæt på stranden. Fine værelser med havudsigt især værelserne på 1 sal med lækker stor terrasse. Lækker all incl. hotel med sødt personale, især restauranten og rengøring og vagten ved indkørslen. Vi var 6 kvinder afsted fra 25-73år og vi nød hvert minut og kommer gerne igen. Et minus er den lange kø for at hente håndklæder i receptionen, der kunne man godt lave en kø så man ikke skal stå og vente på folk der tjekker ud/ind, har spørgsmål, bestiller ture og a la Carte restaurant tider og så burde man se på andre nationaliteter end Franskmændene der bruger mega meget af personalets tid.

 
06-06-2015

Indlæg af chrisdan10Grindsted Grindsted

Fremragende all inklusive hotel med små skønshedsfejl

Børnefamilier behøvedes ikke læse mere - kom kom børnene vil elske alt på dette hotel. Denne anmeldelse er som et par hvor alt er med i prisen - det meget lækre mad, de dygtige kokke, tjenerne specielt i barerne - rengøring og pools - alt er i topklasse som man forventer når man booker sådan et hotel :-) lækkert og meget dygtigt ig venligt personale der er godt udlært. Minusser for os var besøget i pizzeriaet, alt alt for hurtigt skulle vi igennem - maden blev næsten fjernet inden vi spist op - den unge tjener ( mand ) forstod ikke forskel på at vi ville have hvidvin før rødvin til forret - de må gerne lære græsk venlighed og afslappethed, i pizzariet - lignede slet ikke det vi havde været vant til så øv. Vi boede i et værelse over køkken og hørte i alle 24 timer på maskinerne der lufter ud lige neden foran os - så for et luksushotel var dette knabt så spændende - savnede at kunne købe en god rødvin men put god oplevelse primært takket været fremragende personale - lægger 1-2 km uden for selve byen Kiotari - 2 timers buskørsel til Rhodos town og ca 45 min til Lindos - anbefales og jeg håber at kunne komme igen en dag - så overall et luksushotel med klasse og stil .

 
01-09-2014

Indlæg af ebj1910 Nivå, Danmark

Dejlig ferie

Boede her i en uge lige i starten af august, fin betjening både i restauranterne og snackbarerne. Service mht værelser var vi også tilfreds med. der er 2 store pools hvoraf den ene var lukket og først blev åbnet dagen før vi skulle hjem, det burde man ikke gøre midt i feriesæsonen. Det er en lile by, hotellet ligger i, men med en lejet bil, er det jo nemt at komme omkring på øen.

 
07-10-2013

Indlæg af jdupont92 Århus, Danmark

Sødt personale - dejlige ferie

Vi boede på Rhodos village i starten af september, og på trods af at det er lidt uden for højsæson var betjeningen helt i top. Maden er lidt ens artet, men det er utrolig lækkert at der er snack barer rundt omkring på hotellet. Maden smager generelt rigtig fint, og der er en del at vælge i mellem, trods gentagelser. Fine værelser, dejligt hotel område med to fine pools. Det eneste minus ved hotellet er at det ligger lidt øde, og man derfor skal bruge en del tid på transport hvis man ønsker at se andre steder af øen. Alt i alt, en rigtig dejlig ferie.

 
17-07-2013

Indlæg af Peter B Roskilde, Danmark

Fantastisk underholdningsteam.

Skulle være et 5 stjernet hotel. Det vil jeg dog ikke give men derimod et pænt 4 tal. God underholdning. Animation teamet var meget dygtige og ofte tæt på, at være som professionelle entertainere ved underholdningen i amfiteatret om aftenen. I hovedrestauranten blev man modtaget og spurgt om man ønskede at spise ude eller inde og herefter vist hen til sit bord… god stil. Glimrende mad som på trods bar præg af at være storkøkken, men det kan næsten ikke være anderledes når man skal bespise 1000 gæster i løbet af et par timer. Desværre oplevede vi flere gange i hovedrestauranten, at porcelænet ikke var pinligt rent samt, at der flere gange var skår i glaskander mv., hvilket er lidt synd. Der var endvidere mulighed for at bestille plads til spisning på hotellets egen italiensk inspirerede restaurant. Her er kun plads til ca. 30-40 gæster hver enkelt aften. De var meget imødekommende og jeg fik mig en hyggelig men dog alvorlig snak med en af tjenerne om de økonomiske udfordringer Grækenland står overfor. Der var et mindre menukort og vi valgte tomatsuppe til forret (den var bestemt ikke dårlig men den har vi smagt bedre), hovedret var rygende varm stenovns pizza og var særdeles lækker. Desserten slog dog det hele med en chokoladekage som var flydende indeni, whauuu hvor var den god. Det fremgik på flere internetsider, at mænd skal være iklædt lange benklæder i restauranten om aftenen men det skal ikke tages så bogstaveligt så længe man ikke møder op i badebukser. Hotellet har flere dejlige pools og egen strand som man finder ved at gå over en bro til højre for hovedindgangen. På stranden er der beach bar og gratis solvogne. Hotellet ligger lidt øde så hvis man søger underholdning og hygge udenfor hotellet med gåture i byen er det ikke her man skal bo da der kun er ganske få butikker og et supermarked. Vi kunne bestemt godt finde på at vende tilbage, dog kun for én uge da lokalområdet som sagt er lidt kedeligt.