Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Delvist renoverede 1-værelses lejligheder med dobbeltseng eller med to separate senge. Klinkegulv. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. I nogle lejligheder er der mikroovn. Gratis aircondition (i perioden 5. maj til 5. oktober) og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Delvist renoverede 2-værelses lejligheder med separat soveværelse med dobbeltseng eller med to separate senge. Klinkegulv. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. I nogle lejligheder er der mikroovn. Gratis aircondition (i perioden 5. maj til 5. oktober) og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 1-4 personer.

Mindre 2-værelses lejligheder

Nyrenoverede, mindre 2-værelses lejligheder med separat soveværelse med dobbeltseng eller med to separate senge. Ekstraopredning i opholdsrummet. Klinkegulv. Kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. I nogle lejligheder er der mikroovn. Gratis aircondition (i perioden 5. maj til 5. oktober) og deponering. Brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan.
Antal personer: 1-3 personer.