Bedømmelse af Faliraki Beach Mitsis Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 437 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Erik,
Nørresundby

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-29


9 ud af 10

Gitte,
Vejen

+
Beliggenheden
-
Dårlige solsenge

Bekræftet køb : 2019-09-08


9 ud af 10

Susan,
København

+
God atmosfære og dejlig betjening
-
Brusekabine meget lille og ikke afskærmet på nogen måde.

Bekræftet køb : 2019-09-08


9 ud af 10

Mikael Bo,
Fredericia

+
Minibar der bliver fyldt hver dag
-
motions maskiner i stedet for dem der står udenfor

Bekræftet køb : 2019-08-25


10 ud af 10

Ulla Lissa,
Køge

+
Super god og venlig service
-
Det var svært at få bord på de forskellige restauranter, og der skulle bestilles bord dage i forvejen, hvilket havde været en stor ulempe, hvis vi kun havde været der en uge.

Bekræftet køb : 2019-08-25


8 ud af 10

Bent Vad,
Køge

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-18


6 ud af 10

Anja Nynne,
Kbh nv

+
-
Mad kvalitet meget svingende! Samtlige drikkevarer smagte af klor (drinks, sodavand, slushice) selv hvis man bad om et glas vand, fik man lokal vand. Ik i orden.

Bekræftet køb : 2019-08-11


10 ud af 10

Kim Freddy,
Jyllinge

+
Alt i alt perfekt, det bedste vi nogen sinde har oplevet
-
At værelse var klart ved ankomst( måtte vente i 3 timer

Bekræftet køb : 2019-08-04


10 ud af 10

Anette Bech,
Horsens

+
God service søde medarbejere Gode valgmuligheder vedr. Mad God underholdning God beliggenhed
-
Sengene var hårde

Bekræftet køb : 2019-07-14


10 ud af 10

Joan Mundt,
Viby j

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-14


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

2020 bedømmelser
Meget godt
 
1445
Godt
 
370
Middel
 
139
Mindre godt
 
30
Dårligt
 
36

5 nyeste bedømmelser

17-08-2018

Indlæg af Lasse J

Bedste hotel i verden. ūüí™ūüŹĽ

Fantastisk hotel, lækkert mad. Menneskerne på hotellet er de bedste, dog kan jeg udpege dem der har været lidt ekstra gode for os Nikos, Latesha, Petros, Erini og George fra baren. Fra Animation teamet Wayne, Irma og Nady. Klart det bedste feriested. I år er anden gang på hotellet og vi kommer helt sikkert tilbage.

 
31-07-2018

Indlæg af stineoste Odense, Danmark

Den bedste allinclusive vi nogensinde har oplevet

Dette hotel ligger på stranden, det er meget familievenligt og er ikke sådan et type hotel hvor der er regler for at være regler. Man må gerne have badedyr i poolen og spille bold. Den store have er super lækker hvis man ikke ønsker at ligge direkte ved poolkanten. Tænker dette er en fordel med mindre børn. Der er mange forskellige pools hvilket gør at det ikke føles overfyldt. Drinksene er lækre og laves når du bestiller- der er drinkskort med mange muligheder. Der er isbar som kan benyttes så ofte man ønsker det, og der er ved poolen mulighed for at få frisklavet pandekager med fyld osv. Både når du er på stranden og ved poolen kommer der medarbejder rundt og tilbyder bl.a frugt og kage, drikkelse. Strandbaren ligger lige inden du går ud på stranden, så det er nemt at hente drikkelse selvom du er på stranden. Hotellet ligger i gåafstand til byen og på stranden alt hvad du skal bruge ved en charterferie. Hvis du vil udenfor hotellet kan det anbefales at lege en båd og sejle om til antony Quinn bay - her er perfekt at snorkle. Eller tag en lokal bus ind til Rhodos gamle bydel- den er så fin og specielt når det bliver mørkt.

 
07-07-2018

Indlæg af JannieH15

Fantastisk hotel med skønt personale, og lækre omgivelser

Vi havde en skøn ferie på dette smukke hotel. Personalet er fantastisk, servicen er helt i top, og alle er glade og hjælpsomme. Poolområdet er super lækkert og stranden er en af de bedste jeg har været på. Maden er god, og hygiejnen er i top på alle restauranter. Kan anbefales til alle, men specielt dem der rejser med børn. Det er nemt at være på ferie her ūüėĄūüėĄ

 
28-05-2018

Indlæg af Heidi836 København, Danmark

Fantastisk personale

Hotellet var fint, med god plads selvom der var fuldt belagt. Personalet var noget af det bedste og mest imødekommende, vi nogensinde har oplevet. Ingenting var til besvær og alle ønsker blev opfyldt med et smil og "No worry, no problem". Stor ros til dem, for hvis det ikke var for deres indsats havde vores ferie ikke været nær så god. Der manglede lidt finish med badeværelser og liggestole var af ældre dato, men det var ikke så vigtigt igen. Vi havde læst de rosende anmeldelser af maden, men vi (familie på 6 + 2 børn) var meget skuffede over maden i buffeten, som for aftensmadens vedkommende hver aften bestod af udkogte grønsager, skamkogt kød, bløde pommes frites, grynet og tynd tzatiki mm. Mange forskellige retter, men kvaliteten af råvarerne var ikke god. Selvom vi var ude i god tid blev vi afvist af damen, der booker restauranterne at få plads på de 5 a la carte restauranter (med undtagelse af én aften). Vi fik tilbud om at få plads kl. 21 på en af de andre restauranter, men det var ikke en mulighed med 2 små børn, så vi var henvist til trist buffet hver aften. Det endte med at vi trods vi havde betalt for all inclusive gik ud at spise 3 aftner ud af 7. Selve området er meget slidt og der er ikke meget liv udenfor hotellet.

 
17-05-2018

Indlæg af jeannemariaskov Viborg, Danmark

The Best!

Absolut et fantastisk hotel! Personalet er altid venlige og imødekommende og meget hjælpsomme. Poolområdet er virkelig lækkert. Maden er fremragende, og varieret. - der er noget for alle. Der er mange sjove aktiviteter for børn. Lokationen er perfekt- lidt midt i dejlige Faliraki!