1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Faliraki Beach Mitsis Hotels

  • • Skøn beliggenhed ved stranden
  • • Aktiviteter for børn
  • • Mange tilfredse gæster

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Faliraki Beach Mitsis Hotels er et stilrent All Inclusive-hotel ved Faliraki-stranden. Her findes et stort og frodigt poolområde, mange faciliteter for børn og et bredt udvalg af restauranter.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

God service og mad, og super underholdning for børn. God stemning.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Faliraki Beach Mitsis Hotels har en stor have med tre pools. Den ene pool har børnesektion samt tre vandrutsjebaner. Gratis poolhåndklæder. Solstole og parasoller. Poolbar og strandbar, som serverer enkle retter.
På hotellet er der en buffetrestaurant og fem a la carte-restauranter, som serverer græsk, italiensk, asiatisk, sushi og mexicansk mad. Reservation kræves for at spise i en af a la carte-restauranterne. Pænt tøj påkrævet ved middagen i restauranterne, lange bukser til mænd. Hotellet har også en isbar og en crepes-restaurant.

Aktiviteter om dagen for store og små samt aftenunderholdning. Livemusik nogle aftener om ugen. Spa som tilbyder flere behandlinger samt massage mod betaling. Legeplads samt minidisco og børneklub (for 4-12 år) i hotellets regi. Tennis og bordtennis.

Vandsportscenter og solstole på stranden mod betaling. Gratis fitness-faciliteter, vandaerobics, zumba og yoga. Der er gratis wifi i receptionen og i en af barerne. Stationære computere med internet mod betaling. Minimarked. Smykkebutik.

Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Musik fra barer og bylivet kan virke forstyrrende i højsæsonen. Vaskeservice mod betaling. Lokaltrafik.

Måltider

All Inclusive.

Efter ønske kan hotellet servere glutenfri mad, laktosefri mad, mad for diabetikere samt vegetarisk mad og mad for veganere.

All Inclusive

- Morgenmad, kl. 07.00-10.30
- Snacks i poolbaren, kl. 10.00-18.00
- Is, kl. 10.00-24.00
- Frokost, kl. 12.30-14.30
- Middag, kl. 18.30-21.00. Middagen kan spises i buffetrestauranten eller på en af de fem a la carte-restauranter, hvor bordreservation kræves
- Lokale drikkevarer, vin, øl og sodavand ad libitum, kl. 10.00-24.00
- Eftermiddagste/-kaffe, kl. 17.00-19.00
- Diverse sportsaktiviteter, såsom tennis, bordtennis, vandpolo og basket

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.