1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

2-værelses suiter med delt pool

Smukke 2-værelses suiter med soveværelse og et opholdsrum med sofagruppe. Minibar mod betaling. Kaffe/the faciliteter. Tv med satellitkanaler og cd-afspiller. Gratis aircondition. Gratis deponering og wifi. Brus og toilet. Udeplads med delt pool og havudsigt.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser med lille køleskab, kaffe/the faciliteter. Tv med satellitkanaler og cd-afspiller. Gratis aircondition. Gratis deponering og wifi. Brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt. I nogle dobbeltværelser kan du i bookingen tilvælge privat pool.
Antal personer: 2 personer

Dobbeltværelser med delt pool

Pæne dobbeltværelser med delt pool. Lille køleskab, kaffe/the faciliteter. Tv med satellitkanaler og cd-afspiller. Gratis aircondition. Gratis deponering og wifi. Brus og toilet. Udeplads med delt pool og havudsigt.
Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser med privat pool

Pæne dobbeltværelser med privat pool. Lille køleskab, kaffe/the faciliteter. Tv med satellitkanaler og cd-afspiller. Gratis aircondition. Gratis deponering og wifi. Brus og toilet. Udeplads med egen pool og havudsigt.
Antal personer: 2 personer.

Suiter med privat pool

Suiter med privat pool. Minibar mod betaling. Kaffe/the faciliteter. Lille køleskab.Tv med satellitkanaler og cd-afspiller. Gratis aircondition. Gratis deponering og wifi. Brus og toilet. Udeplads med privat opvarmet pool og havudsigt.
Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser med delt pool

Lyse og pæne superior-værelser med dobbeltseng. Et par trappetrin fører ned til siddegruppe med sofa. Lille køleskab samt kaffe/the faciliteter. Tv med satellitkanaler og cd-afspiller. Gratis aircondition. Gratis deponering og wifi. Brus og toilet. Balkon eller terrasse med pooludsigt og delt pool.
Antal personer: 2 personer.