1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Esperos Village Blue & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,1 ud af 10 baseret på 35 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Rosa,
Horsens

+
Egen pool og børnfri.
-
Oprethold dresscode mindst til aftensmad.

Bekræftet køb : 2019-08-18


9 ud af 10

Kristian,
Aarhus

+
-
Minibar fyldes op med vand dagligt. Maden var generelt i top - men vi undrede os at de haltede på 2 simple punkter, som alligevel har stor betydning for helhedsindtrykket af en buffet: 1. brødet (tørt og kedeligt) 2. isen (syntetisk og lav kvalitet).

Bekræftet køb : 2019-07-28


9 ud af 10

Kevin,
Værløse

+
Solsenge og maden
-
Flere solsenge. Solsenge ved at gå fra hinanden i betrækket.

Bekræftet køb : 2019-07-21


8 ud af 10

Daniel ,
Odense

+
Smilende personale, fantastisk service og vild udsigt
-
Husk at skriv at der er chance for at man bor et stykke fra receptionen og skal gå på stejl bakke eller mange trapper udendørs.

Bekræftet køb : 2019-07-21


8 ud af 10

Nina,
Allerød

+
Det opmærksomme personale. At der er ro, men også god underholdning om aftenen.
-
Jeg synes det vil være oplagt hvis f.eks spa-afdelingen lavede noget vand-gymnastik eller yoga hver dag.

Bekræftet køb : 2019-07-21


10 ud af 10

Ole,
Bording

+
det meget venlige og imødekommende personale
-
Der bør være minibar, der fyldes op hver dag; når det er all inclusive

Bekræftet køb : 2019-04-21


8 ud af 10

Helen,
København

+
Muligheden for privat pool og at det virkede mere som en lille by end et stort resort.
-
Det var tydeligt, at de havde første dag/uge i den nye sæson. Priserne var pludselig steget i spa'en, flere af tingene på værrelset kom først dag to etc. Der burde være bedre shampoo, sæbe etc. og det var for sølle, at man kun fik to vand, to sodavand og to øl ved ankomst på værrelset. Til trods for at vi havde all inclusive endte vi men at måtte købe ret meget i deres butik - særligt når man gerne vil bruge sit værrelse med egen pool. Man skal også forvente at blive tysker for en uge - alt personalet talte tysk til en konstant.

Bekræftet køb : 2019-04-21


9 ud af 10

,

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

694 bedømmelser
Meget godt
 
431
Godt
 
174
Middel
 
59
Mindre godt
 
23
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

23-09-2018

Indlæg af Jesper S

Skøn ferie

Det er et dejligt hotel. Værelserne er dejligt store og der bliver gjort pænt rent. Hotellet ligger højt oppe, og har derfor en fantastisk udsigt. Maden er super god, med mange forskellige retter at vælge imellem. Det meste af personalet er flinke, især Maria i restauranten i den åbne del, altid i godt humør. Og Elisaveth i poolbaren, leverede en super service igen med godt humør. Dejligt sted, vi kommer igen!

 
12-09-2019

Indlæg af Miniminismi

Amazing hotel

My boyfriend and I stayed here for one week, and we had such a lovely experience. So many amazing things to say about this place; rooms, views, pools, bars, food, all perfect but our personal highlight was meeting the hotel service manager Mr Panagiotis. One of the most attentive, caring and professional managers, who makes it his goal to exceed your expectations. His passion and professionalism was apparent instantly, he advised us on so many great places to visit in Rhodes and we were really impressed with his knowledge, a highly intelligent man who remembers everything you tell him. Everywhere we went in the hotel, he was around making sure we were having the best holiday possible. We could see him attending to everyone in the hotel and his fun energy lifted everyone’s spirits, including his team. This special mention, was well deserved and to be honest he is the main reason we would visit here again! Thank you for everything, it was so much appreciated. I would say, if you’re considering this hotel, absolutely do it, the place is beautiful, location is ideal, and service is exceptional.

 
10-09-2019

Indlæg af dinoSwindon Swindon, Storbritannien

Soooooo relaxing

Stayed here for 5 nights and had a lovely relaxing time. It is a large resort but we were staying very close to reception and the pools. We stayed on bed and breakfast basis. Breakfast selection was great with plenty of choices hot, cold, European and Greek selections along with variety of coffees. We generally stayed at front facing pool with comfortable sunbeds and a nice refreshing infinity pool. Service was excellent and very friendly. Hotel has partnership with Amaredes hotel via free shuttle bus...really liked it there..6 euros for 2 sunbeds and a great bar with cool ibiza style vibe. Our room at the hotel was spacious, well furnished and comfortable with good aircon and a lovely view. Cleaning staff did a great job too. Guests should be aware this is a very German dominated hotel, probably 80% guests. For information taxis to Rhodes town 20 euros, Faliraki 10 euros. Overall a great stay with super staff👍

 
10-09-2019

Indlæg af m i

perfect hotel, the most professional spa with the manger the beautiful Maria

I was for 5 day in august it was perfect , fun the teammates of the hotel so Polite and kind and I to say thank you to Maria the manger of the spa, she give us Personal care with a big smile Highly recommend the hotel

 
10-09-2019

Indlæg af jarandco Greater London, Storbritannien

Relaxing and romantic hotel!

This hotel is set on the hills overlooking the ocean. We had a private pool room with sea views which was just perfect. The balcony and pool were large and spacious with two comfy beds and space to eat and relax outside. The room and bathroom were of a good size and super clean. Hotel staff were extremely friendly and happy to help. Breakfast was excellent with plenty of choice, some of the best I’ve seen compared to other 5* Hotels. The one evening we did eat at the hotel at Burger House was again excellent, service and food were top notch and the setting secluded within the trees with a sea view was again just perfect for a romantic dinner together. We cannot wait to return!