1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Dobbeltværelser

Fine dobbeltværelser med to separate senge. Gratis centralstyret aircondition (1/6-30/9) og deponering. Minibar som er fyldt op ved ankomst, hvilket indgår i prisen. Ønsker du at minibaren herudover fyldes op, er det mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser i sidebygning

Fine dobbeltværelser i sidebygning med to separate senge. Tv med satellitkanaler. Minibar som er fyldt op ved ankomst, hvilket indgår i prisen. Ønsker du at minibaren herudover fyldes op, er det mod betaling. Gratis centralstyret aircondition (1/6-30/9) og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt. Sidebygningen er beliggende på nabohotellet, Esperos Palace.
Antal personer: 2 personer.

Enkeltværelse

Fine enkeltværelser med gratis centralstyret aircondition (1/6-30/9) og deponering. Minibar som er fyldt op ved ankomst, hvilket indgår i prisen. Ønsker du at minibaren herudover fyldes op, er det mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.
Antal personer: 1 person.

Familie-værelser

Renoverede familie-værelser med separat soveværelse med separate senge og opholdsrum. El-kedel. Minibar som er fyldt op ved ankomst, hvilket indgår i prisen. Ønsker du at minibaren herudover fyldes op, er det mod betaling. Gratis centralstyret aircondition (1/6-30/9) og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. To badeværelser, et med bad/brus og toilet og et med toilet. Balkon med delvis havudsigt.
Antal personer: 2-4 personer.