1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Epsilon

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
7,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Per,
Augustenborg

+
Lækkert hotel med top beliggenhed og høj rengøringsstandard, og yderst venligt personale.
-
Tekøkkenet i lejligheden var rent, men slidt, og trænger til udskiftning. Vandhane ved håndvask og i badekar/bruser trænger til udskiftning(forkromningen er slidt af).

Bekræftet køb : 2018-10-28


10 ud af 10

,

+
dejlig lejlighed, meget stille, meget fint badeværelse, fantastiske senge sol hele dagen på altanen
-

Bekræftet køb : 2018-10-28


9 ud af 10

Ove/ Heidi,
Slagelse

+
Det var nogle dejlige og rummelige 1 værelses lejligheder med en flot udsigt.
-
I skal være ærlige omkring stranden. Det er jo ikke en fin sandstrand men en grusstrand med klipper i vandet. Skriv at man skal tage de ca. 2km til Falkaraki hvor stranden er fin. Det store hotel der lå ved siden af havde en udsugning/blæsser der larmede utroligt meget. Maden man kunne købe på stedet var af rigtig ringe kvalitet. Vi er glade for at vi ikke havde betalt for all inclusive

Bekræftet køb : 2018-10-21


9 ud af 10

Christina,
Gørløse

+
At det lå tæt på stranden, at der var et supermarked og center lige ved, samt at biludlejningen lå ved hotellet. Super service i receptionen.
-
Bedre klapvogne (dem som man lejer). Beskrivelse af værelser der ikke har havudsigt må gerne være bedre, ex. at der er en del trafikstøj. Havudsigt betyder ex. ikke noget for os og er derfor ikke noget vi som udgangspunkt vil betale ekstra for, men trafikstøj betyder noget og det ville vi meget gerne have betalt for at slippe for.

Bekræftet køb : 2018-10-21


9 ud af 10

,

+
Fantastisk rengøring
-
Deer burde gøres noget ved legepladsen. Der er næsten ingen redskaber og i huset, hvor der er aktiviteter, virker alt slidt og kedeligt.

Bekræftet køb : 2018-10-21


7 ud af 10

Mette,
Helsingør

+
Udsigten
-
nabohotel's kompressere

Bekræftet køb : 2018-10-21


9 ud af 10

Tine,
Svendborg

+
Rent og pænt overalt, samt nemt at komme til både Faliraki by og Rhodos by
-

Bekræftet køb : 2018-10-21


9 ud af 10

John,
Herlev

+
pool + vandrutchebane
-

Bekræftet køb : 2018-10-21


7 ud af 10

Charlotte,
København

+
Dejligt tæt på strand Stort og fint værelse Gode senge og dyner
-
Lad være med at skrive der er wifi på hele hotellet, det er der IKKE. Skriv som det er, at der er wifi ved reception og strandbar/restaurant.

Bekræftet køb : 2018-10-21


8 ud af 10

Lene,
Greve

+
God beliggenhed, flot service, god,klar og tydeligt svar på spørgsmål i receptionen.
-
En normal stegepande på værelset

Bekræftet køb : 2018-10-21


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 3,5/5 Søvnkvalitet
 • 3,5/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

60% af gæsterne anbefaler

149 bedømmelser
Meget godt
 
33
Godt
 
65
Middel
 
36
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

06-10-2018

Indlæg af bubbitrolden Jyllinge, Danmark

Roligt flot og lækkert hotel.

Det er altid en fornøjelse at bo på dette hotel og at begive mig rundt om hotellets omgivelser. Alting ligger inden for en rækkevidde hvis man bare vil hygge og slappe af, men også hvis man vil ind til Rhodos by eller faliraki. Man går ikke galt i byen ved at besøge dette hotel. Det får en anmeldes igen fordi det stadig bevarer dets høje standard. Læs gerne tidligere ūüėÄ

 
01-05-2018

Indlæg af Jan S København, Danmark

Ingen aircondision

Apollos beskrivelse af at der er aircondition på værelse passer ikke. Der var lukket for A/C. For ringe. Der var ikke varmt vand i badet før op af formiddagen, meget ringe. Guiden kunne give et svar. God udsigt, God betjening. Dørene til værelserne smækker med meget høj lyd

 
30-04-2018

Indlæg af 819carstenk

gode lejligheder.

fine lejligheder, god udsigt, ikke de store oplevelser på stedet, det dårligste sted at spise jeg har oplevet, mad brændt på, fisk sort på begge sider, græsk salat med en oliven osv. vil ikke anbefale nogen at spise der, ikke helt billigt.

 
26-10-2017

Indlæg af briancW3172NH Dragør, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt hotel med store lækre værelser og et skønt pool område men en vandrutchebane og et sjovt område til børnene Lige ned til strande, ikke den mest børnevenlige strand men stadig ok Gratis strandsenge og parasol Helt klart et sted vi godt kunne komme tilbage til

 
27-07-2017

Indlæg af bubbitrolden Jyllinge, Danmark

Stjerne godt hotel

Har været på ferie på dette hotel hvert år nogen gange 2 gange om året i 20 år... synes det er super godt... servicen er i top, poolen er perfekt... dog er der restauranten der er gået ned i standard efter renoveringen og for dyr i forhold til hvad du får... et super alternativ er mamas kitchen der ligger ude på butiks torvet... bedre priser, bedre mad og bedre service... pool området er perfekt, man ligger ikk som sild i en tønde ligesom på mange andre hoteller.... værelserne er fine og lidt slidte men det har også sin charme... vi har altid fået den hjælp vi måtte ha brug for når vi har henvendt os i receptionen... ūüĎć dog synes jeg det er ærgeligt at de har lavet ny indgang og fjernet baren fra hotellet og lukket af ud til butikkerne indtil om aftenen.... wifi fungerer ikk særlig godt og tv kanalerne er enten græske eller tyske... men så igen hvem fanden tager på ferie for at være på mobilen eller glo tv... fedt hotel, kan kun anbefale det til alle... der er alt hvad man har brug for til en dejlig ferie... et visit hos kostas i butiks torvet er helt klart et besøg værd... ūüĎć