Epsilon - Sommer 2020

  • • Rolige omgivelser
  • • Nær Faliraki Waterpark
  • • Midt på den gode Falirakistrand

Epsilon har en god beliggenhed midt på den populære Faliraki-strand på Rhodos. Her findes et poolområde, vandrutsjebane, gode restauranter og rummelige lejligheder - alt der kan bidrage til en skøn ferie for hele familien.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Epsilon ligger i rolige omgivelser lige ved den dejlige Faliraki-strand. I nærheden findes et centrum med butikker, restauranter og forlystelser. Desuden ligger Faliraki Waterpark nær hotellet, der tilbyder alt lige fra vandrutsjebaner, lazy river, frit fald til det sorte hul og meget andet, som hører til en sjov vandpark. Rhodos by ligger ca. 14 km nord for hotellet, og der afgår lokalbusser i nærheden af Hotel Epsilon.

Poolområde nær stranden
Poolområdet ligger i smukke omgivelser ned ved stranden og har en hovedpool med børnesektion blandt palmer og planter. I nærheden findes en separat børnepool samt yderligere en pool medvandrutsjebane for de lidt ældre børn. På stranden findes der et område med solstole og parasoller, og der er også solstole og parasoller ved poolområdet. Solsenge med palmetag er mod betaling og koster 5 EUR pr. dag, men disse er gratis hvis du bestiller mad/drikke for 30-40 EUR pr. dag (der er forskel i pris afhængig af placering).

Mad og drikke på hotellet
Om morgenen kan du vælge at spise morgenmad på buffetrestauranten Ammades eller i strandrestauranten. Frokost og middag serveres som a la carte-menu i Ammades. Efter middag kan du nyde en skøn drink i den hyggelige strandbar. Én aften om ugen tilbydes der livemusik og underholdning i højsæsonen.

Sport og træning
På Epsilon er der et fitnessrum med meget udstyr for dig, som elsker at træne. Der tilbydes også gratis træningshold. Tider og aktuelt ugeprogram fås på hotellet. Gratis tennis (ketsjer mod betaling). Volleyball, billard og minigolf mod betaling.

Øvrig information
Gratis wifi på hele hotellet. Legeplads. Elektroniske spil som f.eks airhockey mod betaling. Underholdning og livemusik en gang om ugen i højsæsonen. Minimarked. Vaskeservice mod betaling. Hotellet ligger i relativt rolige omgivelser, blot 2 kilometer fra Faliraki. Her er et mindre shoppingcentrum i nærheden. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Altid på vores hoteller for børnefamilier
  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder