Epsilon - Sommer 2019

apollo mondo selected

  • • Et Apollo Mondo Selected-hotel
  • • Nær Faliraki Waterpark
  • • Midt på den gode Falirakistrand

Med sin beliggenhed midt på den populære Faliraki-strand på Rhodos indbyder Hotel Epsilon til skønne feriedage. Som alle vores Apollo Mondo Selected-hoteller har hotellet en høj standard for både par og familier. Børnene underholdes i poolen, børneklubben Club Polly & Mino og svømmeskole med skandinavisktalende svømmeinstruktører. På Mondo Café serveres der ægte baristakaffe, friskpresset juice og lokale lækkerier.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Beliggenhed, strand, pool, dejligt personale.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pools og sandstrand
Hotel Epsilon ligger lige ved den dejlige Faliraki-strand på det nordøstlige Rhodos. Dejligt poolområde med en stor pool (80-120 cm dyb). I poolen er der en børnesektion (ikke adskilt), og i nærheden er der også en vandrutsjebane for de lidt ældre børn. Der er også separat børnepool på hotellet. Solstole og parasoller ved poolen. Solsenge med palmetag koster 5 euro pr. dag. Håndklædeservice mod betaling med mulighed for udskiftning hver anden dag.

Nedenfor hotellet ligger den kendte Faliraki-strand. Der er også gratis solstole og parasoller. Solsenge med palmetag er mod betaling, hvis du ikke bestiller mad/drikke for 30-40 euro pr. dag (der er forskel i pris afhængig af placering).

Tæt på Faliraki Waterpark
Ikke langt fra hotellet ligger en af Europas største vandparker – Faliraki Waterpark (entré mod betaling) for voksne og børn over 3 år. Her findes over 20 forskellige vandrutsjebaner, lazy river, frit fald, det sorte hul og meget andet, som hører til en sjov vandpark. De mindre børn har deres eget område i parken.

Velkommen til Mondo Café
Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café er som skabt til afslappende timer. Her kan du købe forskellige slags friskpressede juicer, lokale delikatesser og vin af høj kvalitet. Desuden har kaffespecialister fra Johan & Nyström oplært cafépersonalet i den ædle kaffekunst.

Mad og drikke på hotellet
I restauranten på Epsilon tilbydes der morgenmadsbuffet fra kl. 07.30 samt á la carte til frokost og middag mellem kl. 11.00 og kl. 22.00. Morgenmaden serveres sammen med en skøn havudsigt i strandrestauranten. På stranden er der en hyggelig strandbar (åben fra medio maj til medio oktober). Der er også en bar og en snackbar, der serverer drikkevarer og is.

Sport og træning
På Epsilon er der et fitnessrum med meget udstyr for dig, som elsker at træne. Gratis morgenyoga fem gange om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. Der tilbydes også andre træningshold. Tider og aktuelt ugeprogram fås på hotellet.

Ved hotellet er der flere løbestier og cykelruter. Gangstave kan lånes mod depositum i receptionen. Gratis tennis (ketsjer mod betaling). Volleyball, billard og minigolf mod betaling.

Club Polly & Mino og svømmeskole
På Epsilon tilbydes et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen børneklub Club Polly & Mino med skandinavisktalende personale og svømmelærere. I børneklubben er sjove og lærerige aktiviteter i højsædet, og der er mulighed for at lære at sige hej på græsk og lave en lokal madret. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino og Swim School by Apollo. På hotellet er der også en legeplads.

Øvrig information
Gratis wifi på hele hotellet. Elektroniske spil som f.eks airhockey mod betaling. Underholdning og livemusik en gang om ugen i højsæsonen. Minimarked. Vaskeservice mod betaling. Hotellet ligger i relativt rolige omgivelser, blot 2 kilometer fra Faliraki. Her er et mindre shoppingcentrum i nærheden. Gennemkørselstrafik.

Her kan du læse meget mere om Apollo Mondo Selected

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
  • Høj kundetilfredshed
  • Mondo Coffee
  • Polly & Mino Playtime
  • Gratis fitnessrum og wifi

Direkte transfer til Epsilon

Som gæst på Epsilon kan du bestille en direkte transfer til og fra lufthavnen. Det betyder, at transferbussens første stop altid er på Epsilon, og ved afgang er det altid det sidste stop før lufthavnen. Forudbestil transferen, når du bestiller din ferie på apollorejser.dk eller ring til os på 7013 3300. Hvis du allerede har bestilt en rejse, kan du tilføje transfer via Din Booking.

Kort over løbe- og cykelruter

Her kan du se vores kort over de forskellige cykel- og løberuter ved Epsilon.

Black loop quins trail
Blue loop trail heaven
Green loop ocean breeze
Red loop life on the edge