1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Epsilon

 • • Flot lejlighedshotel
 • • Nær Faliraki Waterpark
 • • Midt på den gode Falirakistrand

Hotel Epsilon på Rhodos er et af vores Apollo Mondo Selected hoteller af høj standard for både par og familier. Lejlighedshotellet, som ligger midt på den kendte Faliraki-strand har Polly & Mino Playtime og en legeplads. Her er også svømmeskole med skandinavisktalende svømmeinstruktører. På Mondo Coffee serveres der ægte baristakaffe, friskpresset juice og lokalt bagværk. Med tre gratis morgenyoga-hold og andre træningshold om ugen, er det let at holde formen på ferien.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Faciliteterne
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pools og sandstrand
På hotellet er der et poolområde med en stor pool (80-160 cm dyb). I poolen er der en børnesektion med en figur, som spreder vand. Der er også en vandrutsjebane for de lidt ældre børn nær det store poolområde. Der er også en børnepool på hotellet. Solstole og parasoller ved poolen. Overdækkede solstole mod betaling.

Kun få skridt fra hotellet ligger den berømte Faliraki-strand. Der er også gratis solstole og parasoller. Dog er de solsenge der er overdækket mod betaling, hvis der ikke bestilles mad/drikkevarer.

Tæt på vandpark
Ikke langt fra hotellet ligger en af Europas største vandparker – Faliraki Waterpark (entré mod betaling) for voksne og børn over 3 år. Her findes ikke mindre end 22 forskellige vandrutsjebaner, lazy river, frit fald, det sorte hul og meget andet, som hører til en sjov vandpark. De mindre børn har deres eget område i parken.

Velkommen til Mondo Coffee

Apollos kaffe- og juicebar Mondo Coffee er som skabt til afslappende timer. Her kan du købe ægte græsk kaffe, cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige slags friskpressede juicer, lokalt bagværk og is med tilbehør – alt af højeste kvalitet! Baristaer fra Johan & Nyström har oplært cafépersonalet i den ædle kaffekunst.

Mad og drikke på hotellet

I restauranten på Epsilon tilbydes der morgenmadsbuffet fra kl. 07.00 samt á la carte til frokost og middag mellem kl. 11.00 og kl. 22.00. Morgenmaden serveres sammen med en skøn havudsigt i strandrestauranten. På stranden er der en hyggelig strandbar (åben fra medio maj til medio oktober), en snackbar og en bar med kolde drikkevarer og is, som ligger i restauranten.


Sport og træning

På Epsilon er der et fitnesscenter med meget udstyr for dig, som elsker at træne. Gratis morgenyoga fem gange om ugen og tre gratis træningshold om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. Tider og aktuelt ugeprogram fås på hotellet.

Til sommer skal du holde øje med vores gæsteinstruktører! Til sommer får vi løbende besøg af forskellige skandinavisktalende træningsinstruktører, som besøger Epsilon med forskellige træningsformer. Ved hotellet er der flere løbestier og cykelbaner. Gangstave samt cykel- og løbevogne kan lånes mod depositum i receptionen. Gratis tennis (ketcher mod betaling). Volleyball, billard og minigolf mod betaling.

Børnevenligt på Epsilon

På Epsilon finder du legerummet Pollynesien med spil og legetøj. De større børn finder nemt hertil selv, og de små børn kan se frem til en pause fra sol og vand i voksent selskab. Legerummet er ligesom caféen indrettet af Jon Eliason.

Fem dage om ugen er legerummet bemandet med uddannet, skandinavisktalende personale. Så venter Polly & Mino Playtime – 2 timer med sjove og lærerige aktiviteter som at tegne og skattejagt. Aktiviteterne er gratis, og alle børn kan være med. En aften om ugen er der minidiskotek. På hotellet er der også en legeplads og en svømmeskole med skandinavisktalende svømmeinstruktører. Læs mere om svømmeskolen her.


Book vores børnepakke
Få en ekstra bekvem ferie når du rejser med mindre børn. Book vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremme-/rejseseng. Børnepakken bookes i forbindelse med rejsen, men den kan også tilføjes på en rejse, der allerede er bestilt via Din rejse. Du kan også booke en klapvogn, højstol eller børneseng.

Gratis wifi overalt
Gratis wifi på hele hotellet. Internethjørne mod betaling i receptionen. Spillerum med elektroniske spil som f.eks fodboldspil mod betaling. Underholdning og livemusik en gang om ugen i højsæsonen. Minimarked. Vaskeservice mod betaling. Hotellet ligger i relativt rolige omgivelser, blot 2 kilometer fra Faliraki. Her er et mindre shoppingcentrum i nærheden. Gennemkørselstrafik.

Her kan du læse meget mere om Apollo Mondo Selected.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi

Kort over løbe- og cykelruter

Her kan du se vores kort over de forskellige cykel- og løberuter ved Epsilon. Vælg mellem en cykeltur på 24 km, 43 km eller 53 km. Løberuterne er 3,6 km, 6,2 km og 8,8 km lange.