1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Epsilon

apollo mondo selected

 • • Et Apollo Mondo Selected-hotel
 • • Nær Faliraki Waterpark
 • • Midt på den gode Falirakistrand

Hotel Epsilon på Rhodos er et af vores Apollo Mondo Selected hoteller for både par og familier. Lejlighedshotellet, som ligger midt på den kendte Faliraki-strand, har Club Polly & Mino og en legeplads. Her er også svømmeskole med skandinavisktalende svømmeinstruktører. På Mondo Café serveres der ægte baristakaffe, friskpresset juice og lokalt bagværk. Med tre gratis morgenyoga-hold og andre træningshold om ugen, er det let at holde formen på ferien.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

dejlig stor altan
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pools og sandstrand
På hotellet er der et poolområde med en stor pool (80-120 cm dyb). I poolen er der en børnesektion med en svamp, som spreder vand. Der er også en vandrutsjebane for de lidt ældre børn nær det store poolområde. Der er også separat børnepool på hotellet. Solstole og parasoller ved poolen. Solsenge med palmetag koster 5 euro pr. dag. Håndklædeservice mod betaling med mulighed for udskiftning hver anden dag.

Kun få skridt fra hotellet ligger den berømte Faliraki-strand. Der er også gratis solstole og parasoller. Solsenge med palmetag er mod betaling, hvis du ikke bestiller mad/drikke for 30-40 euro pr. dag (der er forskel i pris afhængig af placering).

Tæt på vandpark
Ikke langt fra hotellet ligger en af Europas største vandparker – Faliraki Waterpark (entré mod betaling) for voksne og børn over 3 år. Her findes ikke mindre end 22 forskellige vandrutsjebaner, lazy river, frit fald, det sorte hul og meget andet, som hører til en sjov vandpark. De mindre børn har deres eget område i parken.

Velkommen til Mondo Café
Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café er som skabt til afslappende timer. Her kan du købe ægte græsk kaffe, cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige slags friskpressede juicer, lokalt bagværk og is med tilbehør – alt af højeste kvalitet! Baristaer fra Johan & Nyström har oplært cafépersonalet i den ædle kaffekunst.

Mad og drikke på hotellet
I restauranten på Epsilon tilbydes der morgenmadsbuffet fra kl. 07.30 samt á la carte til frokost og middag mellem kl. 11.00 og kl. 22.00. Morgenmaden serveres sammen med en skøn havudsigt i strandrestauranten. På stranden er der en hyggelig strandbar (åben fra medio maj til medio oktober), en snackbar og en bar med kolde drikkevarer og is, som ligger i restauranten.

Sport og træning
På Epsilon er der et fitnesscenter med meget udstyr for dig, som elsker at træne. Gratis morgenyoga fem gange om ugen og tre gratis træningshold om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. Tider og aktuelt ugeprogram fås på hotellet.

Om sommeren får vi løbende besøg af forskellige skandinavisktalende træningsinstruktører, som besøger Epsilon med forskellige træningsformer. Ved hotellet er der flere løbestier og cykelruter. Gangstave kan lånes mod depositum i receptionen. Gratis tennis (ketsjer mod betaling). Volleyball, billard og minigolf mod betaling.

Club Polly & Mino og svømmeskole
På Epsilon tilbydes et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen børneklub Club Polly & Mino med skandinavisktalende personale og svømmelærere. I børneklubben er sjove og lærerige aktiviteter i højsædet, og der er mulighed for at lære at sige hej på græsk og lave en lokal madret. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino og Swim School by Apollo. På hotellet er der også en legeplads.

Book vores børnepakke
Få en ekstra bekvem ferie når du rejser med mindre børn. Book vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremme-/rejseseng. Børnepakken bookes i forbindelse med rejsen, men den kan også tilføjes på en rejse, der allerede er bestilt via Din rejse. Du kan også booke en klapvogn, højstol eller børneseng.

Gratis wifi og øvrig information
Gratis wifi på hele hotellet. Internethjørne mod betaling i receptionen. Elektroniske spil som f.eks fodboldspil mod betaling. Underholdning og livemusik en gang om ugen i højsæsonen. Minimarked. Vaskeservice mod betaling. Hotellet ligger i relativt rolige omgivelser, blot 2 kilometer fra Faliraki. Her er et mindre shoppingcentrum i nærheden. Gennemkørselstrafik.

Her kan du læse meget mere om Apollo Mondo Selected

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi

Direkte transfer til Epsilon

Som gæst på Epsilon kan du bestille en direkte transfer til og fra lufthavnen. Det betyder, at transferbussens første stop altid er på Epsilon, og ved afgang er det altid det sidste stop før lufthavnen. Forudbestil transferen, når du bestiller din ferie på apollorejser.dk eller ring til os på 7013 3300. Hvis du allerede har bestilt en rejse, kan du tilføje transfer via Din Booking.

Kort over løbe- og cykelruter

Her kan du se vores kort over de forskellige cykel- og løberuter ved Epsilon.

Black loop quins trail
Blue loop trail heaven
Green loop ocean breeze
Red loop life on the edge