Bedømmelse af Alila Exclusive Resort & Spa Mitsis Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,5 ud af 10 baseret på 197 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
9,5 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mad og drikke
 
9,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,5 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Søren,
København

+
Dejlig beliggenhed, fantastisk service og mad og drikke. Alt var tip-top. Fantastisk venligt personale.
-
Reservationssystemet til de små restauranter forekom lidt kaotisk - med alle restauranterne var fremragende - med fantastisk god mad og venlig betjening.

Bekræftet køb : 2019-08-24


9 ud af 10

Anja,
Vedbæk

+
Det meste af personalet ydede en rigtig god service og var smilende og hjælpsomme.
-
Helt klart buffeten, alt for meget “reste-mad”, alt for ensformigt!

Bekræftet køb : 2019-07-21


10 ud af 10

Lene ,
Silkeborg

+
Det hele ,med nogle få undtagelser
-
Lidt langsom check in, Meget dårlig akustik , meget larm i bla den ellers meget pæne spisesal, og gernerlt for højt musik

Bekræftet køb : 2019-05-05


9 ud af 10

Heidi,
Slangerup

+
Indretning og serviceniveau.
-
Der mangler simpelthen støjdæmpende foranstaltninger i restaurant og foyer. Bedre fokus på at hotellet Ikke er velegnet til mindre børn.

Bekræftet køb : 2019-04-28


8 ud af 10

Jan,

+
Maden og den fede udsigt
-
Stilleområder for det vokse publikum, ryge forbud ved champagne og vin bar, bedre og hurtigere betjening i all day bar

Bekræftet køb : 2019-04-28


10 ud af 10

Beinta,
Klaksvik

+
alt var tilfredstillende bortsat frá Fitness-rummet
-
Fitnessrummet ikke up to date med maskinerne - også var det et alt for lille rum- der var ikke plads til flere derinde. - alt for få maskiner til sådan et stort hotel.

Bekræftet køb : 2019-04-21


10 ud af 10

Rikke,
Jyllinge

+
Maden smager vidunderligt! Og det er et hotel hvor ALT virkelig er med i prisen. Det er skønt at man kan få kvalitetskaffe og cocktails uden at der lige koster et ekstra gebyr.
-

Bekræftet køb : 2019-04-21


10 ud af 10

Bennet,
Bramming

+
Beliggenhed og resort layout
-
Større Tennisbane og bedre ketchers og bolde

Bekræftet køb : 2018-10-21


10 ud af 10

Christen ,
Esbjerg

+
Det er 2. gang vi har familien med Apollo på dette hotel det bedste er poolen, havet og det gode udvalg af resturanter
-
området ved vinbaren, kunne være langt hyggeligere hvis lyset blev dæmpet, og der var stearin lys på bordene det samme gør sig gældende i den Græske og Italienske restaurant fantastisk mad god og venlig betjening , men det meget stærke lys giver det hele et cafeteria præg og det er synd

Bekræftet køb : 2018-09-30


10 ud af 10

Marianne,
Søborg

+
At man kan have et værelse med privat pool, og dette var vores 4 ophold, det er det samme personale , og de kan genkende en .. feks vores rengøringsdame. Hun laver også håndarbejde lige som mig, og jeg havde syet en lille pung til hende, og hun havde hæklet en lys dug til os, så hyggeligt at man kan lære af hinanden , selvom hun feks kun er i rummet i 10 om dagen..
-
Ville være rart med en parasol op den private terrasse, samt regler for hvor meget larm, råb, skrig, syngen , klappen og musik hver enkelt må spille...

Bekræftet køb : 2018-09-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

2505 bedømmelser
Meget godt
 
2044
Godt
 
290
Middel
 
117
Mindre godt
 
35
Dårligt
 
19

5 nyeste bedømmelser

12-09-2018

Indlæg af Marianne K Mørkhøj, Copenhagen, Denmark

Vores 4 ophold på dette skønne hotel

Igen havde vi købt værelse med privat terrasse og pool. Vi havde set mail ang værelses valg, vi vil gerne bo i nr 935. Denne gang blev det i nr 936 og det var vi fint tilfredse med. Igen var det rigtig hyggeligt at gense alle de ansatte. Have en hel uge hvor vi ikke laver andet en bade, spise, bade, spise og sove.. I år var dog lidt anderledes da jeg ikke kan tåle solen mere. Der er desvære ikke parasoller på de private terrasser. Så jeg kunne ikke sidde uden for sammen med fruen. Og måtte have uv hæmmende tøj på i vandet, så vi må nok finde en anden ferie form til næste år. Det har virkelig været en skøn uge i gode omgivelser og alle de skønne mennesker som er ansat. Fra reception, tjenere, rengøring, alle, Tak

 
24-09-2017

Indlæg af I2469XXbriank Silkeborg, Danmark

Kristensen fra Silkeborg, DK

Efter endnu en pragtfuld ferieuge på Alila (vores 6. besøg) vil vi gerne give stor ros til stedet. Tak til et fremragende og serviceorienteret personale, Hotellet indeholder alt hvad der kan tænkes at medvirke til en god ferie. Stor ros til restauranternes for god mad.

 
20-09-2017

Indlæg af Amira O

Luksus

Dette hotel har alt hvad man ønsker sig, hvad ang. Luksus. Deres mad er lækkert, ligemeget om man vælger buffet eller en af de andre små hyggelige restauranter de har på hotellet. Betjeningen er i top, de er søde og hjælpsomme. Super sted uden børn, da det ikke er børnevenligt, man kan da godt have børn med, men tænker det vil være for kedeligt for dem. Jeg kan varmt anbefale dette hotel.

 
12-09-2017

Indlæg af Marianne K Mørkhøj, Copenhagen, Denmark

Skønt hotel - Som tager all inclusive konceptet et skridt videre

Lige hjem kommet efter en skøn uge. Dog startede opholdet lidt øv da vores værelse med privat pool ikke var klar til os før om aftnen. Det bør ikke kunne ske ! Vi havde inden opholdet skrevet nogle ønsker om hvilke værelse vi ville fortrække at bo i, da det var vores 3 besøg, og vi fik værelse nr 935. Da det blev klart. Imens vi skuffede måtte vente fik vi et værelse på 3 sal. Der kunne vi så sidde og nyde udsigten, som helt klart er flot, men når man siden november har glædet sig til at ankomme og dyppe sig i egen pool var vi ret skuffet. Det skulle dog ikke sætte resten af ferien i en dårlig skygge. Resten af ferien var skøn - det lykkes os at få bord på den Græske restaurant og det var helt klart en smags mæssigt oplevelse. Buffet restauranten er også helt i top og jeg holder meget af at smage de forskellige retter. Det var hyggeligt at gense alle de søde ansatte som også kunne genkende os. Vores rengøring i værelse 935 er dygtig og sød, og vi har mødt hende ved vores tidligere ophold også. Vi regner med at komme igen til sept 2018.

 
03-08-2017

Indlæg af Matildedahl Humlebæk, Danmark

Skønt hotel med god service og lækker mad

Vi havde et skønt ophold i juli. Maden var fantastisk og værelset var rent, lyst og lækkert. Servicen var i top. Vi havde især gode oplevelser med tjenerne på restauranterne og rengøringspersonalet, som var virkelig rare. Pigerne i lobbyen virkede desværre lidt arrogante, men alt i alt var personalet smilende og servisemindede. Kan virkelig anbefale dette hotel til andre børnefamilier.