1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Alila Exclusive Resort & Spa Mitsis Hotels

Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mad og drikke
 
9,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,5 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Lene ,
Silkeborg

+
Det hele ,med nogle få undtagelser
-
Lidt langsom check in, Meget dårlig akustik , meget larm i bla den ellers meget pæne spisesal, og gernerlt for højt musik

Bekræftet køb : 2019-05-05


9 ud af 10

Heidi,
Slangerup

+
Indretning og serviceniveau.
-
Der mangler simpelthen støjdæmpende foranstaltninger i restaurant og foyer. Bedre fokus på at hotellet Ikke er velegnet til mindre børn.

Bekræftet køb : 2019-04-28


8 ud af 10

Jan,

+
Maden og den fede udsigt
-
Stilleområder for det vokse publikum, ryge forbud ved champagne og vin bar, bedre og hurtigere betjening i all day bar

Bekræftet køb : 2019-04-28


10 ud af 10

Beinta,
Klaksvik

+
alt var tilfredstillende bortsat frá Fitness-rummet
-
Fitnessrummet ikke up to date med maskinerne - også var det et alt for lille rum- der var ikke plads til flere derinde. - alt for få maskiner til sådan et stort hotel.

Bekræftet køb : 2019-04-21


10 ud af 10

Rikke,
Jyllinge

+
Maden smager vidunderligt! Og det er et hotel hvor ALT virkelig er med i prisen. Det er skønt at man kan få kvalitetskaffe og cocktails uden at der lige koster et ekstra gebyr.
-

Bekræftet køb : 2019-04-21


10 ud af 10

Bennet,
Bramming

+
Beliggenhed og resort layout
-
Større Tennisbane og bedre ketchers og bolde

Bekræftet køb : 2018-10-21


10 ud af 10

Christen ,
Esbjerg

+
Det er 2. gang vi har familien med Apollo på dette hotel det bedste er poolen, havet og det gode udvalg af resturanter
-
området ved vinbaren, kunne være langt hyggeligere hvis lyset blev dæmpet, og der var stearin lys på bordene det samme gør sig gældende i den Græske og Italienske restaurant fantastisk mad god og venlig betjening , men det meget stærke lys giver det hele et cafeteria præg og det er synd

Bekræftet køb : 2018-09-30


10 ud af 10

Marianne,
Søborg

+
At man kan have et værelse med privat pool, og dette var vores 4 ophold, det er det samme personale , og de kan genkende en .. feks vores rengøringsdame. Hun laver også håndarbejde lige som mig, og jeg havde syet en lille pung til hende, og hun havde hæklet en lys dug til os, så hyggeligt at man kan lære af hinanden , selvom hun feks kun er i rummet i 10 om dagen..
-
Ville være rart med en parasol op den private terrasse, samt regler for hvor meget larm, råb, skrig, syngen , klappen og musik hver enkelt må spille...

Bekræftet køb : 2018-09-09


9 ud af 10

Claus,
Søndersø

+
Maden og drinks
-

Bekræftet køb : 2018-08-26


9 ud af 10

Søren ,
Toftlund

+
God service
-
Oversigtsplan over hotellet og faciliteter mangler.

Bekræftet køb : 2018-04-29


Vis alle anmeldelser

Der opstod en fejl ved indlæsning af anmeldelser.