Udflugter, Ialyssos & Ixia

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Sommerfugledalen og Tsambika-stranden

Tag med os på denne kombinerede udflugt til sommerfugledalen og Tsambika-stranden. Vi starter med et stop i den smukke sommerfugledal i Petaloudes. I løbet af sensommeren fyldes dalen med tusindvis af sommerfugle, som parer sig, og i slutningen af foråret udklækkes nye sommerfugle fra pupperne. Efter nogle timer i dalen, kører vi til Tsambika-stranden, som anses for at være Rhodos' fineste strand.

Entré til sommerfugledalen samt mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Lindos under stjernerne

Tag med på en aftentur til postkort smukke Lindos. Vi starter med en guidet tur i Akropolis som ligger smukt på en bakke, 116 meter over havet. Templet som er bygget for mere end 2500 år siden er tilegnet Zeus' datter Pallas Athena. Efter guidetur har du tid på egen hånd i Lindos by, shoppe i butikkerne eller slå dig ned på en hyggelig taverna eller café.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer. Entré til Akropolis (12 EUR pr. person).

Rhodos' højdepunkter

Grib chancen og tag med ud og oplev alle højdepunkterne på Rhodos - på en og samme dag!


Vi starter med at besøge klostret Filerimos og en af de tre antikke byer på Rhodos. Her er der mulighed for at gå langs med vejen Golgata. Der, hvor vejen slutter, findes et massivt kors og en imponerende udsigt. Klostret kan besøges mod ekstra gebyr.

Næste stop er Kamiros, den anden af de tre antikke byer på Rhodos og et kendt sted for alle historieinteresserede. Kamiros er meget velbevaret og et imponerende eksempel på antikkens kultur, handel og arkitektur. I udkanten af Kritinia gør vi et stop for at tage billeder af slottet fra Middelalderen, som ligger ovenfor byen.

Vi spiser frokost i byen Embona, hvor vi også får mulighed for at smage den lokalproducerede honning og souma, der er Rhodos' kendte lokale brændevin. Herfra tager vi ind i landet til bjerget Profitis Elias.

Inkluderet: Transport og lokalguide.
Ikke inkluderet: Frokost og kaffe.

Bådudflugt til Lindos

Kombinationen af en tur til havs og øens mest besøgte by Lindos. Båden til Lindos afgår fra Madrakihavnen i Rhodos by. Efter ca. 2 timer på egen hånd i Lindos sejler båden tilbage til Rhodos by. I løbet af dagen er der også mulighed for, at få en dukkert i havet.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer. Entré til Akropolis (12 EUR pr. person). Reduceret pris for studenter og pensionister. Gratis for børn under 18 år.

Lindos

Tag med på en halvdagstur til Rhodos måske smukkeste by. Højst oppe troner Akropolis og for enden ligger de hvide huse. Vi starter med at besøge  Akropolis, som ligger 116 meter over havet. Borgen, som omringer  Akropolis, blev bygget af Johanniter ridderne for at beskytte den dengang  så vigtige handelsby Lindos. De første udgravninger blev udført af  danskere, og derfor finder du verdens mest fremtrædende Lindos-samling i  København i dag. Du får tid på egen hånd til at opleve hyggelige  Lindos. Gå en tur i de smalle brostensbelagte gader, shop lidt  souvenirs eller spis din frokost på en af de fine tagterrasser.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer. Entré til Akropolis (12 EUR pr. person). Reduceret pris for studenter og pensionister. Gratis for børn under 18 år.

Udflugten til Lindos kan bookes i perioden 1. april - 30. maj samt 1. oktober - 31. oktober.

Aftentur til Rhodos by

Oplev den smukke gamle bydel i Rhodos By, som er en af de bedst bevarede middelalderbyer i Europa. Vi går rundt og tager nærmere kig på byens spændende historie og fine seværdigheder. Inden vi spiser middag sammen på en af de bedste restauranter i den gamle bydel, er der tid til shopping på egen hånd. Udflugten afsluttes med en bådtur på ca. 30 minutter, hvor vi ser solnedgangen fra havet.


Vær opmærksom på: Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Bådudflugt til Rhodos' bedste strande

Tag med på en bådudflugt som tager dig til nogle af Rhodos' skønneste strande! Vi sejler ud fra Mandrakihavnen og dagens første stop gør vi ved stranden i Afandou. Her skal vi nyde en velsmagende frokostbuffet om bord på båden. Efter frokost gør vi et badestop ved den smukke Tsambika-strand og inden vi vender retur tager vi til Antony Quinn Bay. Alle badestop er i havet udenfor strandene, hvor man bader fra båden.

Inkluderet: Frokost.
Ikke inkluderet: Drikkevarer.

Dykkerudflugt

Uanset om du er en erfaren dykker eller vil prøve kræfter med det for første gang, så er denne udflugt sammen med Waterhoppers noget for dig.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Man skal være minimum 8 år for at deltage. Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Dykkerudflugt (som ledsager)

Er du ikke så glad for, at opholde dig under vandoverfladen i længere tid? Tag med familien eller vennerne på snorklingsudflugt, så kan du sole og bade alt i mens de andre dykker.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Marmaris, Tyrkiet

Tag med til Østens perle - Marmaris! Vi sejler med båd fra Rhodos by til Marmaris i Tyrkiet. Vi besøger basaren, hvor vi sammen besøger en guldsmed og en læderbutik. Bagefter får I mulighed for at gå rundt på egen hånd og gøre et fund blandt lædervarer, guld, keramik og tæpper.

Bådrejsen tager ca. 55 min. Havneafgift indgår ikke i prisen og betales kontakt inden båden afgår. Prisen er 15 EUR pr. person og 2 EUR for børn mellem 0-5 år. Mad og drikkevarer indgår ikke i prisen.

Bemærk at du på denne udflugt kommer uden for et EU-land. Tjek venligst derfor om din rejseforsikring dækker dette. Såfremt du har købt forsikring igennem Apollo, læs mere her. Ved spørgsmål inden afrejse kontakt venligst vore rejsekonsulenter på 70 13 33 00.

Safari i vans på Rhodos

Forbered dig på en tempofyldt dag! En god måde at opleve Rhodos smukke landskab med dens vinmarker, bjerge og frodige grønne områder på. Langs de fine veje er der mange gode udsigtspladser med fantastiske udsigter over øen. Husk at medbringe dit badetøj og håndklæde, da vi slutter dagen af med et badestop.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.
Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Snorklingstur

Denne udflugt med Waterhoppers anvender sig både til erfarne snorklere og begyndere.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Symi – sagaernes Ø

Bare nogle få timer fra Rhodos, ligger en af de fineste øer i den Dodekanesiske ø-verden. Symi er kendt for sine pastelfarvede huse, som  ligger på bjergsiden ved havnen. På Symi for du muligheden for, at opleve den ægte græske stemning! Gå en tur langs med havnen og nyd atmosfæren på denne unikke ø. Derudover er der naturligvis også tid til at besøge de små butikker på egen hånd og blandt andet teste Symi-rejerne, der serveres på næsten alle restauranter.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer, disse kan købes på stedet.

Bjergvandring - Akramitsis

Vi kører med bus til den smukke by Monolithos, hvor vores vandretur op ad Akramitsisbjerget, Rhodos' højeste bjerg, starter. Vandringen stiger gradvist, når vi vandrer langs med de frodige skrænter. Den smukke udsigt over Apolakias-bugten giver os flere muligheder for at tage fantastiske billeder. Efter den krævende første etape vandrer vi gennem farverige og velduftende byer indtil vi når kapellet St. John. Her har vi et velfortjent stop, inden vi fortsætter op ad bjerget. Vel oppe på toppen har vi en fantastisk udsigt over Rhodos' indland, øerne Halki, Alimia og Tilos. Måske kan vi også se Karpathos. Vi følger en rute ned gennem pinjeskoven, der fører os til byen Siana.

Sværhedsgrad: Rimelig svær.
Vandring: Ca. 5-6 timer.
Aldersgrænse: Min. 10 år

Vær opmærksom på: Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Bådudflugt til Halki

Udflugten starter med en biltur langs med vestkysten til Kamiros Scala, hvor vores båd venter. En time og 10 minutter senere er båden fremme på den uberørte ø Halki. Halki er den mindste beboede ø i Den Dodekanesiske Ø-verden.

Når vi ankommer til Halki får du et par tips til, hvordan du kan tilbringe tiden på øen. Udforsk den hyggelige fiskerby, gå en tur, bad i den smukke bugt Pantamos (10 min. væk) eller lej en lille båd og tag på bådtur.

Halki er også kendt for sin hjemmelavede pasta. Pastaen toppes med karamelliserede løg med lokalproduceret smør. Hvis du foretrækker at blive i havnen og spise frokost, er der mange hyggelige taverner, der serverer græske retter. Kl. 16.00 sejler båden tilbage til Kamiros Scala.

Padling i solopgangen

Nyd en skøn omgang morgenpadling mens solen står op. Vi hopper i vandet lige før solopgang og starter med at udforske kysten. Vi udfordrer os selv med lidt nybegynder SUP-yoga, besøger en havgrotte og kommer tilbage i tilpas tid til morgenmad.

Inkluderet: Al udstyr, erfaren guide, snacks og frugt, transfer tur/retur.
Vær opmærksom på: Aldersgrænsen er 13 år. Vi starter kl. 06.00. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

På cykel gennem smukke Rhodos by

At cykle på mountainbike gennem Rhodos by er en oplevelse, der virkelig giver dig mulighed for at se byens skønhed og opleve den middelalderlige atmosfære. I løbet af turen kommer vi bl.a. op på udkigsbjerget Monte Smith, hvor Rhodos' Akropolis findes. Vi cykler også gennem den gamle bydel og skal se den mægtige ringmur. Vi cykler desuden til den livlige Mandraki-havn og Stormesterens palads, der er som taget direkte ud af en riddersaga.

Stand Up Paddelboard

Tag med på et 3 timer langt SUP (Stand up paddle) eventyr! Erfaring er ikke nødvendigt, da vi får en introduktion på land af erfarne instruktører, før vi går igang. Når vi føler os klar, padler vi sammen langs med Rhodos' smukke kyst. Vi bliver og bader og snorkler ved en strand, udforsker en grotte og dem, som tør og har lyst, kan springe i vandet fra klipperne.

Inkluderet: Enkle snacks og frugt.
Vær opmærksom på: Snorkeludstyr kan lånes. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.