1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Sheraton Rhodes Resort

 • • Betagende pool som lokker med afslapning
 • • Fantastisk udsigt over havet
 • • Prisvindende hotelrestauranter

Træd ind i på dette elegante hotel som ligger ud til stranden. Her venter et luksus spa med skønhedsbehandlinger og et charmerende poolområde. Der er fem pools at vælge imellem, så der er også en til din smag. Hvis du tilkøber måltider, kan du nyde et varieret og velsmagende udbud hver dag. Kort fortalt - på Sheraton, får du mere luksus for pengene.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Personalen och utsikten från rummet (havsutsikt).
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sheraton Rhodes Resort er et moderne og luksuriøst hotel. Her bor du dejligt i frodige omgivelser og med en skøn havudsigt fra de fleste værelser. Poolområde med tre pools samt separat børnepool. Gratis solstole og parasoller ved pool og strand. Håndklædeservice. Poolbar der serverer enkle retter om dagen og forfriskninger.

På hotellet er der flere gode og prisbelønnede restauranter samt to barer, der serverer enkle retter. Hovedrestauranten Castellania serverer morgenmadsbuffet og middagsbuffet. Hvis du mere er til det græske køkken kan du spise på restaurant Thèa, beliggende på 6. etage og med fantastisk udsigt over havet (åben juni-september). L'Onda tilbyder italienske retter og Mediterraneo serverer middelhavsinspireret mad til frokost. Måltider på a la carte-restauranterne skal bookes en dag i forvejen og indgår ikke i halvpension. Hotellets loungebar lokker med bekvemme loungesofaer, smuk udsigt og cocktails.

Gratis fitnesscenter samt squash- og tennisbaner, der skal bookes en dag i forvejen. Udstyr kan lejes. Spa med behandlinger og massage mod betaling. Sauna og jacuzzi mod betaling. Indendørs pool. Vandsport på stranden mod betaling. Underholdning samt børneklub med engelsktalende personale i hotellets regi. På hotellet er der et shoppingområde med fem forskellige butikker. Gratis wifi i lobbyen. Hæveautomat. Stranden nås via en gangtunnel. Lyd fra flytrafik kan opfattes som forstyrrende. Ca. 4 km til Rhodos by. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension eller All Inclusive mod tillæg. Når voksne tilkøber halvpension så spiser børn (2-11 år) for kun 1 krone.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Castellania på 6. etage, kl. 07.00-10.30
 • Frokost i restaurant Mediterraneo på 1. etage (udvalg fra fast menu), kl. 12.00-16.00
 • Middagsbuffet i restaurant Castellania på 6. etage, kl. 18.30-21.30
 • En 3-retters middag om ugen/pr. person i a la carte-restauranten (fast menu), kl. 19.30-23.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-01.30

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.