1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Poseidonia

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

,

+
Personalet. Og alt er super rent
-
Da det var 3.gang vi var på hotellet. Skulle Apollo havde gjort os opmærksom på at det var den uge hotellet lukkede ned. Hvilke betød lukket pool bar om aftenen og den samme underholdning hver aften. Topmadresser på de temmelig hårde senge som standart. Vi fik det med det samme da vi påpegede det til det altid venlige personale

Bekræftet køb : 2018-10-14


9 ud af 10

Dorte,
Herning

+
Dejligt personale. Søde og imødekommende, selv om det var sidst på sæsonen.
-
Ærgerligt, at de lukkede poolbaren om aftenen de sidste dage.

Bekræftet køb : 2018-10-14


6 ud af 10

Kurt,
Frederikshavn

+
God service i receptionen.
-
Bedre rengøring i lejlighederne, alt var meget støvet.

Bekræftet køb : 2018-10-14


9 ud af 10

Niels,
Egå

+
dejligt stille
-
nej

Bekræftet køb : 2018-10-07


10 ud af 10

Maja,
Kolding

+
At der var mange andre skandinavier med børn på hotellet. Det gjorde at mine børn havde mange at lege og snakke med.
-
Maden og drikkevare var fantasisk lækker, men sodavand kunne godt være bedre.

Bekræftet køb : 2018-10-07


9 ud af 10

allan,
næstved

+
det søde personale
-
deres Snacks bar kunne godt være lidt bedre

Bekræftet køb : 2018-10-07


10 ud af 10

Helle,
Skanderborg

+
God mad. Venligt personale alle steder. Dejligt at komme tilbage til hotellet.
-

Bekræftet køb : 2018-09-30


7 ud af 10

Susanne,
Køge

+
Mange swimmingpool områder. Underholdning om aftenen. God buffet ved alle måltider.
-
Vedligeholdelse af værelserne samt forbedringer af havemøbler samt hynder på terrassen.

Bekræftet køb : 2018-09-30


8 ud af 10

Britt,
Hårlev

+
Lå super fint i forhold til strand, restauranter, afstand til centrum, supermarked, turarrangører osv.
-
Poolen var MEGET kold. Bedre beskrivelse af maden, for den var bedre end forventet. Reklamere lidt mere for All-inklusive evt. Bedre Gym - hvor maskiner virker og rummet er indbydende.

Bekræftet køb : 2018-09-30


8 ud af 10

Torben,
Rødding

+
Dejligt område for børn - gode bademuligheder
-
Vin,øl og drikkevarer kvaliteten

Bekræftet køb : 2018-09-30


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 3,5/5 Sted
 • 3,5/5 Søvnkvalitet
 • 3,5/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

63% af gæsterne anbefaler

176 bedømmelser
Meget godt
 
41
Godt
 
73
Middel
 
46
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

11-10-2018

Indlæg af 189allan Næstved, Danmark

tilbage

så var vi tilbage på dette skønne hotel. morgenmaden er god. middag og aftenmaden synes vi osse var godt. der var noget nyt hver dag. dog vil jeg sige deres Snacks bar skal være bedre. personalet er stadig bare så søde. pool kunne man.. god opvarme her i oktober. for den er meget kold

 
18-09-2018

Indlæg af tomasjeanettl Egtved, Danmark

Gennemsnitligt

Vi var familien på tur, mor, far og to drenge på 14år og 11 år. Værelserne er gennemsnitlige og absolut ikke noget særligt. På vores teresse kunne der knapt nok være 4 stole, men til gengæld var lyden høj og larmende fra poolbaren ;-) Vi havde bestilt All inclusive. Morgenmaden var god. Aftensmaden ok. Vi valgte et par gange at spise frokost et andet sted. Det skuffede os rigtig meget at poolbarens mad ikke var en del af all inclusive, det ville ikke være nødvendigt med mere end 4-5 retter. Et andet problem er at der både er all inclusive gæster og "betalende", vi føler at der blev gjort tydeligt forskel og at servicen var bedre overfor de "betalende". Poolområdet er egentlig fint, man skal dog være opmærksom på at der enten er formiddagssol eller eftermiddagssol når man vælger solsenge. Det er ikke et hotel vi ville vælge en anden gang.

 
02-08-2018

Indlæg af 317rolfl Borup, Danmark

Orion Houses, Ialyssos

Gennem Apollo bookede vi to Orion Houses. Det er lejligheder som administreres af Poseidonia Hotel, men man behøver ikke have noget at gøre med Poseidonia Hotel af den grund. Det er et lille område med ca. 10 lejligheder ca. 150 meter fra Poseidonia op mod land. De har sin egen pool, hviket virkelig er rart. Det bør ikke være tilladt at have badedyr i den pool, men udelukkende for "voksne" som ønsker ro. Apollo sælger dem som et roligere sted end hos Poseidonia. I princippet korrekt, men roligt er der ikke. Dels er der gøende hunde som gør ganske meget, og dels kan man fra kl. 21.00 høre ganske høj musik fra et nærtliggende hotel, som gør en lækker aften på terrassen helt umulig da man ikke kan fokusere på andet end den musik. Stille er der ikke, men det er en lille enklave for sig selv, hvor man bør tiltrække kunder med børn på +16 med voksne, som ønsker ro. Børnefamilier bør henvises til selve Poseidonia. Det ville det vinde en del på. Vi var der i 14 dage, og det er trist at være nødt til at gå ind om aftenen grundet musik fra hotellet og gøende hunde. Lejlighederne var ok. De var hvad der skulle være, med en effektiv AC. Rengøring er daglig og den er ganske grundig. Der bliver skiftet håndklæder hver dag. Wi-fi koster ekstra og det er virkelig ikke særlig godt. Det går ofte ned, og temmelig langsomt. Til gengæld er det meget dyrt. 14 dage kostere 15 Euro pr. device. Alt alt for dyrt når det er så ringe. GSM nettet var bedre. Morgenmaden var på Poseidonia og var en buffet som ikke var særlig spændende. Ingen variation udover at hver anden dag var der "normale" pandekager, mens den anden dag var en form for klatkager. Om vi kommer igen? Nej. Ikke der. Vi ønsker fred og ro og god internet. Generelt var der sidste besøg på Rhodos.

 
09-07-2018

Indlæg af michaelmN992ED København, Danmark

Fantastisk personale

Hotellet er ikke moderne og kan virke en smule forældet, men en super hyggeligt poolbar med et fantastisk personale med Kosta i spidsen. Kosta har altid et smil på læben og vil gøre næsten alt for at du som gæst er godt tilpas. Restauranten er god og igen er personalet og især Maria fantastiske og gør en kæmpe indsats for at alle skal have det godt og føle sig velkomne. Vores ene søn er laktoseintolerant, og til hans fødselsdag drønede hun rundt for at skaffe ingredienser til en kage han kunne spise, kagen blev bagt hjemme hos hende selv. Hotellet er klart et besøg værd.

 
13-10-2017

Indlæg af 189allan Næstved, Danmark

ferie

et hotel vi varmt kan anbefale. vi har haft en dejlig uge på hotellet med alt inklusiv. rigtig dejlig mad morgen,middag og aften. alle var rigtig søde på hotellet. lige fra rengøringsfolk til personale. god underholdning om aften. tæt på stranden. tæt på lufthavnen