1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Poseidonia

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

,

+
Det hele
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-06-09


7 ud af 10

Ghita,
Vallensbæk Strand

+
Endnu engang personaletg
-
Den eneste grund til min mellemscore denne gang efter mange år på Poseidonie (også før Apollo havde hotellet) skyldes at der er al al for mange gæster med all inclusive, Hotellet er ikke gearet til det, og jeg ved ikke hvad det er der sker med gæsterne når de får de blå bånd på. Men gæsternes opførsel er under al kritik.

Bekræftet køb : 2019-06-09


9 ud af 10

Else Marie,
Stenstrup

+
Hotellet har en passende størrelse, ikke for stort
-
Ved ikke

Bekræftet køb : 2019-06-09


8 ud af 10

Else,
Brande

+
Sin egen lejlighed, hvor man selv kunne lave mad
-
At man gør noget for at man ikke reserver solvogne ved poolen, kl 7 om morgenen, og måske først bruger dem op af formiddagen.

Bekræftet køb : 2019-06-09


8 ud af 10

Erik,
Give

+
Mange pools
-
En trappe fra det “isolerede” pool og direkte ned til de andre.

Bekræftet køb : 2019-06-09


9 ud af 10

Dorthe,
Vejle

+
Dejligt store lejligheder
-
At rygning ikke sker over det hele, men begrænses til udvalgte områder. At det informeres at hotellet har musik her aften, samt at man kan vælge/fra vælge lejligheder med balkon direkte ud til musikken.

Bekræftet køb : 2019-06-09


10 ud af 10

Reni ,
Roskilde

+
Pool
-

Bekræftet køb : 2019-06-09


9 ud af 10

Susanne ,
Hobro

+
Det bedste ved hotellet er, den gode græske mad og den smilende og venlige betjening.
-

Bekræftet køb : 2019-06-02


10 ud af 10

Christina,
Helsingør

+
Stemning, personalet, området... Det hele tror jeg...
-
En top madras på sengene ville gøre så meget for en god nattesøvn...

Bekræftet køb : 2019-06-02


8 ud af 10

Charlotte ,
Hårlev

+
Tag teressen var super, skiltet hvor der stod børn under en hvis alder burde bare være mere til syne. Personalet var så super søde og venlige❤️. Og knoklede fra tidlig morgen til sen aften.
-
Opvarmet pool.

Bekræftet køb : 2019-06-02


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 3,5/5 Sted
 • 3,5/5 Søvnkvalitet
 • 3,5/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

63% af gæsterne anbefaler

181 bedømmelser
Meget godt
 
41
Godt
 
76
Middel
 
47
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

27-05-2019

Indlæg af 975ullal Egernsund, Danmark

Kanon hyggligt

Vi ankom til poseidona d.19 maj, jeg havde is i maven da hotellet havde fået noget blandet anmeldelse , vi havde booket kun med morgenmad,dette blev godt nok gjort til skamme, et lækkert hotel med dejligt morgenmad, vi spiste to gange aftensmad på hotel , den ene aften var der græsk aften, hold nu op det var hyggeligt samt lækkert mad, jeg vil sige kan man ik lide maden så er man selv skyld i det, da det byder på mange valg muligheder Der er underholdning hver aften, og der bydes på lidt af hvert både til unge og til den ældre genaration som mig. Lejligheden har ik så meget køkken ting, ej hellere koge muligheder, men kaffemaskine er der😃 2 værelse lejligheder har 2 værelser og et rum til køkken og spiserum, altan er ik så stor, og man skal sørger for at have mygge gå væk med Jeg havde min datter med på 16, og hun nød det, man skal bare være OB’s på der er mange småbørns familie på hotellet. Ixia har ik meget at byde på, men rigtigt mange spisesteder som er lækker , guldsmeden er billig, og er ærlig , går man over på den anden side af vejen kan mam komme på ture til lindos og mange andre, som er til at betale, ture med rejseselskab er for dyre syntes jeg. Er man frisk på en gå tur kan man gå til lalysion en tur på 3 km som byde på en del Skal man til Rhodos by tog vi en taxa 9 euro til poseidona , man skal bare aftale prisen inden man sætter sig i taxa, bestiller hotellet en taxa ind til buen skal man betale 12.30 euro , bussen gå lige til hotellet og koster ca 2 euro Fra lufthavnen til poseidona koster 20 euro Jeg vil stærkt anbefale dette hotel, personale hjælper med alt

 
06-05-2019

Indlæg af Ellman1 København, Danmark

Skønt ferieophold

Lige hjemkommet fra en uges ophold på dette dejlige hotel. Meget imødekommende og hjælpsomme ansatte. En skøn buffet både morgen og middag, så man ikke behøvede se sig om på andre restauranter, der var alt , også mange græske specialiteter. En poolbar med restaurant var super. Rengøring var i top, var der en "klage" blev den imødekommet og fejlen rettet straks. Hotelområdet bar ikke præg af slid. 3 pools med rent vand og mange drømmesenge med mulighed for skygge under flere parasoller. Stranden, som er en stenstrand,ligge ca 50 meter væk. Der er mulighed for transport med lokale busser til Rhodos by. Alt i alt et super ophold

 
05-05-2019

Indlæg af KennethT1277

Hyggeligt Hotel

Et lille hyggeligt hotel, med sød og hjælpsomt personale. Maden var fint, men det samme hver dag. Vi have værelse lige over køkkenet, der var en del larm derfra og fra receptionen. Poolområdet var godt, kan dog ikke anbefales til voksne der vil ligge i fred for børn.

 
11-10-2018

Indlæg af 189allan Næstved, Danmark

tilbage

så var vi tilbage på dette skønne hotel. morgenmaden er god. middag og aftenmaden synes vi osse var godt. der var noget nyt hver dag. dog vil jeg sige deres Snacks bar skal være bedre. personalet er stadig bare så søde. pool kunne man.. god opvarme her i oktober. for den er meget kold

 
18-09-2018

Indlæg af tomasjeanettl Egtved, Danmark

Gennemsnitligt

Vi var familien på tur, mor, far og to drenge på 14år og 11 år. Værelserne er gennemsnitlige og absolut ikke noget særligt. På vores teresse kunne der knapt nok være 4 stole, men til gengæld var lyden høj og larmende fra poolbaren ;-) Vi havde bestilt All inclusive. Morgenmaden var god. Aftensmaden ok. Vi valgte et par gange at spise frokost et andet sted. Det skuffede os rigtig meget at poolbarens mad ikke var en del af all inclusive, det ville ikke være nødvendigt med mere end 4-5 retter. Et andet problem er at der både er all inclusive gæster og "betalende", vi føler at der blev gjort tydeligt forskel og at servicen var bedre overfor de "betalende". Poolområdet er egentlig fint, man skal dog være opmærksom på at der enten er formiddagssol eller eftermiddagssol når man vælger solsenge. Det er ikke et hotel vi ville vælge en anden gang.