1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Blue Horizon

  • • Lige ved stranden
  • • Stor have
  • • Hyggeligt poolområde

Hotel Blue Horizon ligger lige ved stranden i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Hotellet har en stor have og et hyggeligt poolområde. Du kan vælge mellem at bo i hovedbygningen eller i de bungalow-lignende bygninger i haven.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser i bungalower for 1-3 personer. Superior-værelser i bungalower for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Morgenmad og rengøring samt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Blue Horizon er et dejligt hotel, der ligger perfekt ved stranden i Iayssos. Her findes en have med over 200 palmer og en græsplæne, der strækker sig hele vejen ned til stranden. Hyggeligt poolområde med stor pool, separat børnepool samt solstole og parasoller. Du kan også leje solstole og parasoller på stranden. Poolbar. Restaurant, hvor der er buffet til morgenmad, frokost og middag.

Wifi mod betaling i receptionen (fra og med sommer 2019 er wifi gratis på hele hotellet). Legeplads. Hotellet tilbyder mange aktiviteter, blandt andet tennisbane, volleyball og basketball. Gratis bordtennis og dart. Billard og boccia mod betaling. Vandsport på stranden mod betaling, blandt andet et windsurfing center. Ca. 8 km til Rhodos by. Flytrafikken kan være støjende. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.
Sommer 2018: Halv- eller helpension mod tillæg.
Sommer 2019: Halvpension eller All Inclusive mod tillæg. Når voksne tilkøber halvpension i sommersæsonen 2019, spiser børn for kun 1 kr.

Vær opmærksom på

Dobbeltværelser i bungalower kan bookes i sommersæsonen 2018. Superior-værelser i bungalower kan bookes i sommersæsonen 2019.