1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Avra Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

,

+
Alt
-
Måske meget lave liggestole og måske nogle flere

Bekræftet køb : 2019-06-16


8 ud af 10

Lotte,
Kastrup

+
Beliggenheden, Mad, drikke og service.
-
Værelset i den gammel afdeling lugtede i godt. Formodentlig pga skimmel i badeværelset

Bekræftet køb : 2019-06-02


8 ud af 10

Charlotte ,
Kastrup

+
Beliggenhed ved stranden
-
Dæmpning af støj i spisesal og underholdningområde.

Bekræftet køb : 2019-06-02


8 ud af 10

Marianne,
Esbjerg

+
Skøn beliggenhed lige ned til stranden.
-
Unødvendig forstyrrende og larmende musik omkring poolen om eftermiddagen. Meget højlydt og forstyrrende underholdning til sent om aftenen. Savnede et fitness rum.

Bekræftet køb : 2019-05-19


10 ud af 10

,

+
Personalet
-
Maden var dårlig. Sodavand i restaurant var udrikkelig. Ingen skallespand på værelset. Ingen spejl som kunne vise mere end ansigt

Bekræftet køb : 2019-05-12


10 ud af 10

M & S,
Vejle

+
Meget søde og flinke medarbejdere. God beliggenhed lig ud til vandet.
-
Det varme mad var som regel kun lunkent. Underholdningen om aftenen var meget støjende med råben og skrigen og børnene blev kørt op i et upassende højt aktivitets- og støjniveau. Den bedste underholdning var danserne fra Tansania

Bekræftet køb : 2019-05-05


9 ud af 10

Ruth,
Kbh

+
Beliggenhed og service
-

Bekræftet køb : 2019-05-05


10 ud af 10

jan,
skanderborg

+
Beliggehed. Hurtig og effektiv afrydning i restauranten Pænt nymalet og i bedre stand end vi er vant til
-
Værelsesindretning. Der er ikke plads mellem seng og skab og mellem seng og skrivebord. Støjen i opholdsområdet indendørs. I det hele taget er der en elendig akustik med alle de betonflader.

Bekræftet køb : 2019-04-28


7 ud af 10

Kirsten ,
Svendborg

+
Det ligger godt
-
Maden er ikke god over halvdelen kan vi ikke se og så er den aldrig varm. En stor skuffelse.

Bekræftet køb : 2019-04-28


8 ud af 10

Mads,
Herlev

+
-
Helt klart maden. Det meste var kedeligt, halvkoldt og uden den store smagsoplevelse. Og når man tænker på hotellets overordnede kvalitet, så skal maden simpelthen være bedre, end den er. Det er synd, at der bliver slækket på det punkt.

Bekræftet køb : 2018-10-21


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

1485 bedømmelser
Meget godt
 
662
Godt
 
504
Middel
 
227
Mindre godt
 
65
Dårligt
 
27

5 nyeste bedømmelser

01-06-2019

Indlæg af Henrik J Kastrup, Danmark

Super dejligt hotel, perfekt til afslapning

Avra Beach Resort, er et super skønt hotel, her kan man slappe af og nyde at der er rent og pænt alle steder på hotellet. Og med en fantastisk udsigt, får ikke meget bedre.... Vi vil fremhæve Personalet : fantastiske søde og hjælpsomme, og vil meget gerne hjælpe og snakke. All inclusive : dejlig mad, mange forskellige retter og tilbehør, altid noget lækkert af spise, både morgen, middag og aften. Beliggenhed : perfekt, super stand ( dog med sten) lækkert vand og sikken en udsigt. Ikke mange butikker i nærheden, men det tager 10 min. Til Rhodos by, og her findes alle typer butikker. Værelserne : fine og rene, og fungere, dog lidt smalle, men med fin altan. Eneste minus : WIFI (Internettet), som dog er gratis, det fungere bare ikke, men kan løses via egen mobil, med mobildata forbindelse.

 
27-05-2019

Indlæg af Chiliechristensen Århus, Danmark

Lidt skuffet

Har været på hotellet i 2015 og var meget begejstret. Men blev skuffet i år. Vi måtte stå i kø for at komme i restauranten til aftensmad, så stod og ventede på ledige borde for at få plads. Det var dog kun i starten af ferien, og jeg tænker at det måske var fordi andre også valgte at spise ude i stedet for at bruge all inklusive på hotellet. Maden var meget skuffende, både frokost og aftensmad. Vi boede i den nyrenoverede del, og der kan man glemme alt om privatliv. Altaner er glasruder, som alle vender mod hinanden, så man sad og kiggede direkte på hinanden fra alle værelser. På værelset var det som om at de små detaljer ikke var færdige. Ingen affaldsspand. Eller et spejl hvor man kan se andet end ansigtet. Der var en glas dør til toilettet, uden lås og ingen udluftning. Når man tog brusebad, så var der vand i hele værelset. Sengene var gode, og hele personalet var meget venlige, og imødekommende, så det er dem der får stjernene.

 
27-05-2019

Indlæg af 96clauss Aalborg, Danmark

Dejlig familieferie

Rigtigt dejligt all inclusive familiehotel, beliggende ved stranden. Der er et stort udvalg af mad i en god kvalitet i restauranten. Der er også et par caféer ved stranden, hvor man kan få bl.a. pizza og kebab hele dagen. Der er et stort udvalg af drinks og cocktails. Poolområdet er rent og pænt, og generelt er niveauet højt. Der er et godt animation team og underholdning hver aften, både for børn og voksne. Vi havde et superior værelse, som er stort og rummeligt og moderne. Hotellet ligger i Ixia hvor der er nogle få butikker til shopping. Man kan tage med bussen til Rhodos by. Det tager 10 minutter. Alt i alt kan hotellet varmt anbefales. Det eneste negative er den dårlige lyd akustik ved aften underholdningen.

 
05-05-2019

Indlæg af Stepfripa

Dejligt hotel Skøn strand

Avra Beach var et EXCELLENT valg til at fejre mine svigerforældres guldbryllup. Skønt sted med venligt overskudsagtigt personale og godt pool område, poolbar og strandområde. Gode udflugtsmål og renlige værelser. God varieret restaurant med venligt personale. Vi var i Rhodos by 2 gange. Anbefaler at gå op og ind til middelalder byen ad "bagvejen", ad St.Athanasius gate. Derfra kan man drive langsomt ad de små gader nedad mod havnen.

 
29-11-2018

Indlæg af SorenPAA Aalborg, Danmark

Fantastisk familieferie

Vi var en flok på 8 afsted og nød virkelig vores ophold på dette hotel. Personalet er venligt, smilende og altid behjælpelige. Maden er faktisk en udmærket buffet med forskellige temaer hver dag og masser at vælge imellem. omgivelserne er gode, dog lige skal det siges at havet som ligger lige ved er med stenbund de første par meter ud, som er lidt hårdt for fødderne. Men ellers fantastisk hotel.