1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Avra Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 206 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Jette,
Sørvad

+
Meget renligt hotel.
-
Støj på værelset fra gaden. Kloak lugt på badeværelset.

Bekræftet køb : 2019-09-01


10 ud af 10

Henri,
Slagelse

+
Bespisningen og drikkevarer ved polområdet var supert.
-
Kaffen ved morgenmadden var ikke varm.

Bekræftet køb : 2019-09-01


10 ud af 10

Henrik,
Græsted

+
Super værelse og fantastisk all inklusive
-
Fik ikke besked fra Apollo hvornår vi blev hentet på afrejsedagen trods det blev lovet

Bekræftet køb : 2019-09-01


10 ud af 10

Kirsten ,
Årslev

+
søde og rare og venligt personale,man føler sig rigtig"hjemme" vi har været der 6 gange,og hver gang har det det været alletiders,så vi er så klar til sommer 202o,hvor vi er så klar til at holde ferie på avra beach igen .
-

Bekræftet køb : 2019-08-11


9 ud af 10

,

+
Pool baren maden og alt andet.
-
Manglede virkelig en dør ind til badeværelset. vi vil aldrig bestille sådan et værelse igen når vi rejser med vores børnebørn.Der manglede SKABE der kunne lukkes stangen til tøjet faldt ned flere gange vi fik det ordnet. Der manglede også opbevaring på extra værelset

Bekræftet køb : 2019-08-04


9 ud af 10

Kenneth,
Espergærde

+
Virkelig pænt og velplejet hotel resort og et meget venligt og imødekommende personale.
-
At room no. 1 ikke benyttes af Apollo. Vi fik tildelt dette ved ankomst, på trods af at vore ønsker ved booking 5 måneder tidligere var alt andet end det room no. 1 tilbyder. Heldigvis blev vi imødekommet af de flinke folk i receptionen og fik denne tildeling ændret til et andet værelse dagen efter ankomst.

Bekræftet køb : 2019-07-21


10 ud af 10

Janne,
Hørning

+
Beliggenheden lige ved havet. Super søde medarbejdere.
-
Flere liggestole omkring poolen.

Bekræftet køb : 2019-07-14


8 ud af 10

Bo,
Mårslet

+
Dejligt pool område
-
Større variation / ændring i restaurantens menu.

Bekræftet køb : 2019-07-14


9 ud af 10

Christel,
Skødstrup

+
-
Det kunne være rart med en skraldespand på værelset (udover den lille toiletspand)

Bekræftet køb : 2019-07-07


8 ud af 10

Sofie,
Søborg

+
Sødt personale
-
1. Nye og forbedrede airconditions, som virker!! 2. ingen latterlige “faste” glasplader på familieværelserne, der deler rummet, så det kun er den ene halvdel af værelset der bliver kølet ned. 3. løbende forbedringer af værelserne (vi overtog et værelse med løbende toilet, stoppet vask og en rist der lå løst, så fx en barnefod nemt ville kunne ryge i.

Bekræftet køb : 2019-07-07


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

1651 bedømmelser
Meget godt
 
793
Godt
 
534
Middel
 
230
Mindre godt
 
67
Dårligt
 
27

5 nyeste bedømmelser

08-08-2019

Indlæg af Lene V Athen, Grækenland

Fantastisk ferie

Skønt hotel lige ned til strand. Dejlige værelser og rammer. Personale, der gør alt for at deres gæster får en dejlig ferie. Tjenerne i restauranten var ualmindelige servicemindede især stort tak til Dimitris :-). Lækker mad og meget at vælge imellem. Et super godt valg til en familieferie.

 
07-08-2019

Indlæg af Helenaiversen

Rigtig god mad og service!

Vi er lige hjemvendt fra en fantastisk ferie på Rhodos, hvor hotellet uden lige bidrog i aller højeste grad til at vores ferie blev så god! Rigtig god service, god mad, og rigtige gode drinks fra bartenderne Vaso og Vasilis. Vi kunne ikke være mere tilfredse. Rigtig godt Animation-team, som havde noget til alle aldre, og derudover nød vi godt af tennis banen. Da vi skulle hjem og skulle tjekke ud kl.12, men først hjemrejse kl.19, fik vi et ledigt værelse efter, hvor vi her kunne gå i bad og gøre os klar til hjemrejse uden nogen som helst betaling! Dejlig ferie og rigtig god service. Det eneste vi syntes ikke var så godt, var massagen, som skuffede os. Men alt i alt en dejlig ferie.

 
03-08-2019

Indlæg af KennethH1414 Rhodes, Grækenland

Super Hotel & Mad

Fantastisk sted lækker mad og kanon service. Stort udvalg af mad og drikkevarer børnevenligt pæne værelser og god underholdning hver aften samt dag. Virkelig en oplevelse kan klart anbefales så tøv ikke med at bestille....

 
31-07-2019

Indlæg af Alexander V

Avra Beach Resort

Avra Beach Resortet, var et fremragende hotel at være på i en uge. Der var aktiviter hver dag til børnene og gode drinks til de voksende. Deres buffet var forholdsvis varierende, men de havde altid pasta som et sikker måltid, hvis resten af maden ikke var så fristende. Vi var en familie på 15 afsted og vi blev taget godt imod af deres venlige ansatte. To af deres ansatte i buffeten, Yannis og Dimitris, tog særligt godt imod os og reserveret bord til os hverdag. Det ville ellers være umuligt at få et bord til 15, så vi alle kunne spise sammen.

 
17-07-2019

Indlæg af Jydetampen Sønderborg, Danmark

Ok værelser og hotel

Vi var på hotellet i 8 dage. Da vi ankom til hotellet susede vi direkte ud til poolen, der blev jeg sku lidt betænkelig. Vandet var uklart og lidt mælkehvidt og specielt baby poolen var møg beskidt, der lå en masse skidt nede på bunden samt vandet var uklart. Jeg gik i receptionen med det samme samt sagde det også til guiden. Det gik dog et par dage inden der var styr på poolen igen.:( Maden og vinen synes jeg ikke var specielt godt. Vi have alt inc. men var ude og spise i byen 2 gange fordi maden var for dårlig. Rød/hvid vin kunne ikke drikkes, det var simpelthen for ringe kvalitet. Til morgenmaden har de pulver røræg, det er noget møg at serverer. Ved siden af er der dejlige spejlæg samt omelet som er lavet i hånden med rigtig gode råvarer, hvorfor ikke lave røræggene rigtig. Hotel personalet var meget flinke og smilende.