1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Atrium Platinum

  • • Luksuriøs ferieoplevelse
  • • Junior-suiter med privat pool
  • • Skønt poolområde

Velkommen til fine hotel Atrium Platinum i Ixia. Her venter en luksuriøs ferieoplevelse med skønne pools, gode gourmetrestauranter og Rhodos største spa. Er du ude efter det lille ekstra, anbefaler vi, at du booker en junior-suite eller et deluxe-værelse med privat pool.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer. Superior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Der var ingen larm meget roligt trods mange gæster Beliggenhed og udsigten og den fantastiske morgen buffet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel Atrium Platinum venter et stort skønt poolområde med separat børnepool samt solstole, parasoller og håndklæder. Her er også en poolbar, der serverer enkle retter.

På hotellet er der nogle af Ixias bedste restauranter. Hovedrestauranten Archipelagos serverer buffet til morgenmad og frokost. Til middag tilbydes buffet samt et udvalg af hovedretter. Den græske restaurant Porfyra er åben for middag. Reservation er påkrævet. Koi er hotellets asiatiske restaurant, åben til middag, reservation påkrævet. (Pæn påklædning påkrævet i såvel hovedrestaurant som Porfyra og Koi. Lange bukser for mænd over 12 år.) Ved poolområdet er der restauranten Elia & Tramonto som serverer middelhavsretter åben for frokost og middag. Bar.

På hotellet er et stort og kendt spa med forskellige slags behandlinger mod betaling. (min. 14 år også for fitness center). Gratis wifi på fællesområder. Frisør. Gratis tennis og squash, udstyr kan lejes. Gratis fitness og bordtennis. Billard mod betaling. Dykning og vandsportsfaciliteter på stranden mod betaling. Vej skal krydses for at kommet til stranden. Gangtunnel findes.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. (Måltiderne serveres i restaurant Archipelagos).

Værd at vide

Hotellet har i flere år modtaget TripAdvisors pris Travellers' Choice i kategorien bedste luksushotel samt TripAdvisors Certificate of Excellence.