Bedømmelse af Sentido Port Royal Villas & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 41 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mad og drikke
 
9,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Restauranterne og servicen voksenhotel
-
Champagne til morgenmaden Daglig opfylning af hjemmebaren

Bekræftet køb : 2019-09-08


8 ud af 10

+
Poolen og utrolig god service.
-
Bedre aftens mad buffet. Det var virkeligt dårlig

Bekræftet køb : 2019-09-01


10 ud af 10

+
Ingen børn og derfor meget roligt. Ingen kamp om liggestole,hverken ved pool eller havet.
-

Bekræftet køb : 2019-08-04


9 ud af 10

+
roen og poolbaren, samt de venlige hotelansatte
-

Bekræftet køb : 2019-07-21


10 ud af 10

+
-
Mindre stærk juice

Bekræftet køb : 2019-07-14


10 ud af 10

+
Det er enormt svært at finde noget at beklage sig over
-
alt var lagt til rette for gæsterne

Bekræftet køb : 2019-06-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

1585 bedømmelser
Meget godt
 
1264
Godt
 
245
Middel
 
57
Mindre godt
 
15
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

15-08-2020

Indlæg af charlottepH8482IW

Totalt lækkert hotel

Mig og en veninde har nu tilbragt 1 uge her på hotellet og vi kommer nok igen. Virkelig lækkert hotel, med to fantastiske kæmpe store og dybe pools. Personalet virkelig venlige og morgenmadsbuffeten fantastisk. Vi har været her under Corona og der er virkelig godt styr på det. Bartenderen siger at der er 70 pct færre gæster end normalt, hvilket bare har været en stor fordel. Masser af plads og ingen kamp om solsenge. Ved ikke hvordan det er når der er fuldt hus. Vi bestiller nok med privat pool hvis vi kommer igen næste sommer. Den rammer ikke helt 5 stjerner, da maden desværre ikke var specielt god, udover fantastisk morgenmadsbuffet. Vi fik en burger her første dag, og kødet var desværre fyldt med store fedtklumper. Derudover betalte vi en formue for deres kendte pasta cabonara og blev også her meget skuffede. Vi var glade for at vi ikke havde valgt all inklusive, da maden ude i byen er meget meget lækker og meget billigere end på hotellet. Der ligger to græske restauranter lige ved siden af hotellet, som heldigvis lavede super tod græsk mad, så det var ikke noget problem at skulle spise ude i byen. Måske madoplevelsen er anderledes på hotellet, hvis der serveres buffet, hvilket der ikke gør nu, grundet Corona. Men alt i alt et fantastisk hotel, hvor vi gerne kommer igen.

 
02-10-2019

Indlæg af 95lenes Monte Faro, Spanien

Så bliver det hvis ikke meget bedre

Vi havde en dejlig ferie på dette fantastiske hotel - vi har været på “en del dejlige hoteller” men her toppen de det bare med, lige det ekstra, som du ikke forventer. Og det gælder på service, rengøring og medarbejdere. Et hotel, som vi helt sikkert vil besøge igen - så det er mere hotellet end Rhodos der vil få os tilbage.

 
20-07-2019

Indlæg af Lone Emilie M

FANTASTISK FERIE☀️☀️☀️☀️☀️😎😎😎😎😎

Vi har haft en vidunderlig ferie på et hotel hvor nærmest alting bare er i orden og hvor personalet gør ALT de kan for at give os den bedste service og er så smilende, snakkesaglig og hjælpsomme 😃 Hotellets omgivelser indenfor som udenfor er meget smukke og hyggelige. Maden var meget nuanceret og spændende og anderledes som gjorde det nemt at vælge hvor der skulle spises. Vi havde halvpension og på de andre restauranter på hotellet var der også og god mad at spise 😜 foruden en god rabat. Vi havde en delepool som fungerede ganske udmærket og vi blev “ kun” generet af det nærliggende hotels meget høje og ensformige tecnolign musik men fortalte det til hotellet som handlede på det og det blev bedre til sidst. Der var super rent og vi nød også massage og spa som var godt og hyggeligt og ikke for dyrt. Byen er hyggelig med en indkøbs gade med liv og restauranter og div butikker. Et hyggeligt besøg om aftenen. Forskellig underholdning i div barer om aftenen og gode drinks. ☀️🍹 Kan kun anbefale andre dette hotel og vil give dem 10 stjerner hvis jeg kunne. Tag blot afsted dog vær opmærksom på at stedet kan være vanedannende. 😂 Vi kommer helt sikkert igen. TAK for jer alle skønne mennesker som knoklede for at give os vores bedste ferie nogensinde ❤️

 
10-05-2019

Indlæg af 614casperg København, Danmark

Afslappende og super service.

Virkelig gode forhold, sublim service. Fin balance fra personalet i forhold til at være opmærksomme og samtidigt give plads til at man som gæst kan være i fred og ro. Mad og vin på Gourmet restauranten var anbefalelsesværdig. Et meget lille minus er at fitness rummet ikke var imponerende.

 
20-09-2018

Indlæg af lailat476 København, Danmark

Det bedste hotel til dato

Jeg var på dette vidunderlige voksen hotel i juli i år med min datter. Det erden bedste ferie vi har haft. Da vi ankom, fik vi varme håndklæder til at vaske hænder i, et glas bobler og små kager. Da vi kom op på vores vildt smukt indrette værelse, med de skønneste senge, stod der en kold anretning og koldt vand til os. Personalet er så søde og imødekommende og man mærker kun varme glæde. Maden er et kapitel for sig selv. Deres pools er også vidunderlige og så er der roligt overalt . Ingen børn. Stranden ligger så tæt på, og der er lækre liggestole. Bestemt et besøg hver. Vi kommer i gen i 2019 Mvh Laila og Freja