Værelsestyper

Deluxe-værelser med jacuzzi

Deluxe-værelser med jacuzzi på udepladsen. Dobbeltseng eller to separate senge. Cd- og dvd-afspiller i værelserne, som vender mod havet. Fladskærms-tv, minibar samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Jacuzzibadekar og toilet. Balkon eller terrasse, som vender mod havet med delvis havudsigt. Udendørs jacuzzi.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Cd- og dvd-afspiller i værelserne, som vender mod havet. Fladskærms-tv, minibar samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Jacuzzibadekar og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt og nogle vender mod havet. De værelser som vender mod havet ligger nærmest stranden og har havudsigt.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser med delt pool

Pæne dobbeltværelser med delt pool. Dobbeltseng eller to separate senge. Cd- og dvd-afspiller i værelserne, som vender mod havet. Fladskærms-tv, minibar samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Jacuzzibadekar og toilet. Udeplads med delt pool. Udepladsen vender mod havet og har havudsigt.
Antal personer: 2 personer.

Junior-suiter

Junior-suiter med soveværelse med dobbeltseng og 32" tv. Opholdsrum med sovesofa og 42" tv. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med jacuzzibadekar og toilet.
Antal personer: 2 personer.

Suiter med privat pool

Pæne suiter der består af et separat soveværelse og et separat opholdsrum. I alle værelser findes 2 stk. fladskærms-tv samt cd- og dvd-afspiller. Minibar og kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Jacuzzibadekar og toilet. Udeplads med privat pool.
Antal personer: 2 personer.