Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Dejlige og moderne lejligheder 1-værelses lejligheder af høj standard, de fleste beliggende i en sidebygning. Minikøkken med mikroovn, el-kedel, kaffemaskine, køleskab og brødrister. Fladskærms-tv. Gratis wifi, deponering og aircondition. Airconditionen er centralstyret og sættes på ved behov (kan dog reguleres i lejligheden). Strygebræt og strygejern. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse i stueplan.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Hyggelige og moderne 2-værelses lejligheder af høj standard med separat soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. Alle lejligheder har mikroovn, el-kedel, kaffemaskine, køleskab og brødrister. Fladskærms-tv. Gratis wifi, deponering og aircondition. Airconditionen er centralstyret og sættes på ved behov (kan dog reguleres i lejligheden). Strygebræt og strygejern. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt.
Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

Meget rummelige 3-værelses lejligheder med 2 separate soveværelser og 2 badeværelser. Minikøkken med mikroovn, el-kedel, kaffemaskine, køleskab og brødrister. Fladskærms-tv. Gratis wifi, deponering og aircondition. Airconditionen er centralstyret og sættes på ved behov (kan dog reguleres i lejligheden). Strygebræt og strygejern. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 4-6 personer.

Dobbeltværelser

Moderne og hyggeligt indrettede dobbeltværelser af varierende størrelse, de fleste beliggende i hovedbygningen. Der findes også større dobbeltværelser, som er handicapvenlige. Der er telefon, fladskærms-tv, el-kedel og køleskab. Mulighed for at låne strygejern og strygebræt i receptionen. Gratis wifi, deponering og aircondition. Airconditionen er centralstyret og sættes på ved behov (kan dog reguleres i værelset). Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Fint indrettede junior-suiter med fladskærms-tv og Playstation. El-kedel, kaffemaskine og køleskab. Mulighed for at låne strygejern og strygebræt i receptionen. Gratis wifi, deponering og aircondition. Airconditionen er centralstyret og sættes på ved behov (kan dog reguleres i junior-suiten). Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Stor balkon med havudsigt.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

Junior-suiter med privat pool

Fint indrettede junior-suiter med privat pool. Der er telefon, fladskærms-tv og Playstation. El-kedel, kaffemaskine og køleskab. Mulighed for at låne strygejern og strygebræt i receptionen. Gratis wifi, deponering og aircondition. Airconditionen er centralstyret og sættes på ved behov (kan dog reguleres i junior-suiten). Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse med delvis havudsigt.
Antal personer: 1-4 personer.