1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Mythos Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Henriette ,
Ballerup

+
Servicen og rengøringen. Maden var også god og varierende og så var der en hyggelig atmosfære.
-

Bekræftet køb : 2019-07-14


8 ud af 10

Henrik,
Charlottenlund

+
Meget venligt og serviceminded personale. Superfin rengøring af lejligheden hver dag. Stort område med mange alternative muligheder for at opholde sig. Både ved de forskellige pool områder, og ved havet
-
Som veganer er det spild af penge med halvpension. Skuffende udbud af særlige varme retter på buffetten, som for 90% vedkommende indeholder animalske produkter. Havde forventet noget andet i Grækenland og fra Apollo's side. Det blev mest kold buffet.

Bekræftet køb : 2019-07-14


10 ud af 10

Lotte ,
Kolding

+
Personalet
-
Det jeg havde fået at vide mht stranden stemte IKKE overens. det er ren store sten, og ikke sandstrand som ønsket.

Bekræftet køb : 2019-07-14


10 ud af 10

Pernille,
Ringsted

+
-
Det er en skam man ikke kan købe mad i en restaurant søndag aften hvis man har fravalgt all inklusive

Bekræftet køb : 2019-07-14


9 ud af 10

Stig,
Roskilde

+
-
For høje priser i minimarkedet. For høj musik ved pool om aftenen. For ringe internet.

Bekræftet køb : 2019-07-14


9 ud af 10

Carsten,
København

+
Det er et dejligt sted hele vejen rundt
-
En flaske pinot noir på vinkortet ville være en relevant forbedring, fordi disse vines brede anvendelighed gør dem oplagte på en buffetrestaurant med så mange retter at vælge imellem

Bekræftet køb : 2019-07-07


9 ud af 10

Martin ,
Horsens

+
Gode pools. Godt for børn
-
Mere sikkerhed omkring regninger på værelset. Folk kan snyde med det, da der ikke skal forevises nogen form for id.. Dette er simpelthen for dårligt.

Bekræftet køb : 2019-06-30


10 ud af 10

Andreas ,
Slagelse

+
Synes ikke vi kan nævne en bestemt ting ved hotellet som er bedst, det var perfekt det hele. Så kan kun anbefale Mythos Beach .
-

Bekræftet køb : 2019-06-30


9 ud af 10

Maja ,
Næstved

+
Dette var vores første rejse med børnene og hotellet levet op til det vi havde forventet, det bedste ved hotellet var selvfølgelig swimmingpoolsene der var både til børn og voksne.
-
Vi informerede hotellet om, at vores aircondition i køkkenet dryppet lige hen over bordet i køkkenet og der kom en med det samme og kiggede på det, men det blev ved med, at dryppe og vi gjorde ikke yderligere ved det. Vi var på en tir til Rhodos bynight og synes ikke, at man kan tilbyde på en ferie, at vi skulle nå og indtage vores mad på 20 min. Hvis vi også skulle nå og kigge forretninger, vi var først på en restaurant kl. 20 ca. Og 3 kvarters venten på mad og derefter hurtigt ned og kigge butikker på egen hånd det er meget pressede. Bedre information til alle gæster, at man ikke spørge med sine håndklæder på badestolene og først møder op kl. 12 for at bruge dem, vi fjernede nogle håndklæder for at kunne bade i swimmingpools og de som havde lagt håndklæderne kom først kl. 12. vi gik da solen er højt på himlen kl. 12 og ikke fair for dem med mindre børn, som ikke skal være i solen fra kl. 12 eller som måske sover til middag på det tidspunkt på hotellet. Man må ligge håndklæder, hvis man har tænkt sig og blive og ikke for, at spærer i flere timer. Nede ved relax pool var der aldrig ledigt så det prøve vi kun en gang om mandagen unfair.

Bekræftet køb : 2019-06-30


9 ud af 10

Marlene ,
Slagelse

+
Rolige omgivelser
-

Bekræftet køb : 2019-06-30


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

645 bedømmelser
Meget godt
 
402
Godt
 
190
Middel
 
42
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

31-05-2019

Indlæg af Jane S

Super skønt på Rhodos

Vi har lige været dernede i uge 21.... super skønt sted. God og varieret mad. Dejlige pool. Super dejlig 2 værelses lejlighed med masser af plads. Poolbar med dejlige snacks. Super service og pænt og rent alle steder.

 
02-10-2018

Indlæg af Lineedvardsen København, Danmark

Fint hotel og børnevenligt

Dejligt børnevenligt hotel med plads til alle aldre, sødt personale og behageligt med mennesker på grund af sæsonen. Morgenmad buffeten er rigtig lækker og ala carte restauranten ved stranden er hyggelig med lækkert fantastiske tjenere - med plads til en 1 årig. Kun beliggenheden gør noget for vurderingen fordi det ligger (i gåafstand, men) lidt langt fra lidt by og forholdvis langt fra Rhodos by. Men hvis man vil være på hotellet og især med børn, er det fantastisk :-)

 
17-09-2018

Indlæg af bent0le_ Haderslev, Danmark

Simpelthen bare godt.

Vi var afsted fire voksen, en dreng på 13 år og baby på 4 måneder. Alt levede op til vores forventninger. Gode værelser med super room-service. Altid rent. Fantastik mad. Topmotiveret lokalt personale og guider fra Apollo.

 
29-08-2018

Indlæg af lho2013 Virum, Danmark

En dejlig sommerferie

Vi holdt sommerferie med børn og børnebørn på Mythos Beach.Det blev en dejlig oplevelse. Store gode lejligheder, plads til alt, nyt og praktisk indrettet. Rengøringen i top. Vi havde all inclusive og buffeterne var overdådige og pyntet på de mest udsøgte måder. Rigtig meget økologisk mad og altid frisk frugt og grønt i rigelige mængder. Personalet var meget imødekommende og venlige.Der er ikke så meget ved omgivelserne, kun en meget lille by og et par supermarkeder.

 
06-08-2018

Indlæg af martinkU1452JW

Verdensklasse

Super lækkert resort med aktiviteter for alle aldre! Vi var gruppe på 9 i alderen 1 - 83 år og der var aktiviteter, underholdning og mad, som passede til alle. Vi boede på 1. værelses lejligheder hvor der snildt var plads til 2 tremmesenge. Alt er pænt og rent! Alle måltider var en fornøjelse og personalet var søde og imødekommende. Kæmpe plus, at Apollo arrangerede check-in til hjemrejsen på hotellet. Dvs boardingpas blev bragt til hotellet og kufferterne blev hentet. Vi havde INGEN ventetid da vi ankom til lufthavnen! Kæmpe plus når man rejser med børn đź‘Ť Håber vi kommer tilbage !