Bedømmelse af Mythos Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 1535 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-07-26


9 ud af 10

+
Go tryg stemning
-
Meget lyft på rum filtdutger til stole og täpper. Mangler også et sted for unge. Pools var meget koldt og der var meget larm i buffetrest. Måske noget opdeling m vägge og område for voksne. Maden var ok men meget ens og manglede smag og karaktär. Dårlig kaffe...

Bekræftet køb : 2019-11-03


10 ud af 10

+
Faciliteterne
-
Aller Carter restaurant under alt kretisk, der var ikke styr på noget og maden levede ikke op til forventning

Bekræftet køb : 2019-11-03


10 ud af 10

+
Beliggenhed, ro, udsigt til havet (vær. 2505),rent og pænt allle vegne..
-

Bekræftet køb : 2019-10-27


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-27


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-27


10 ud af 10

+
Relax poolen da vi var et par uden børn. Vi fik uden problemer et andet værelse da vi gerne ville være på solsiden
-
Live musik for voksne i Lounge baren og et spise område kun for voksne med All incl.

Bekræftet køb : 2019-10-27


7 ud af 10

+
Hurtig og god indtjekning og udtjekning. Dejligt med vel assorteret butik
-
Ligge stolene var ikke til at holde ud og ligge på. Kunne være dejligt hvis man kunne leje / betale sig for en madras derpå.

Bekræftet køb : 2019-10-27


9 ud af 10

+
Forskellige restaurationer at vælge imellem, og også forskellige pool områder.
-
Udlejning af cykler. Alle var lejet ud , selvom de stå alle i cykelstativet . Måske er prisen for stor, pr dag, i forhold til en uge.

Bekræftet køb : 2019-10-27


9 ud af 10

+
-
Husk at skriv i anmeldelsen af hotellet på Hotel Mytos hjemmeside at på stranden er små sten og i vandet langt ud er store sten. Den info kunne jeg ikke læse nogen steder i jeres materiale.

Bekræftet køb : 2019-10-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

674 bedømmelser
Meget godt
 
414
Godt
 
202
Middel
 
45
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

30-12-2019

Indlæg af Elsa H

Fantastisk ferie med børn, børnebørn og svigerbørn

Fantastisk hotel og perfekt til familieferie, hvor børnene var i alderen 2-11år..masser af aktiviteter, lækre rene poolområder, skønne lejligheder og fantastisk restaurant med kanon god mad.. absolut et sted vi kunne tænke os at komme igen.

 
26-08-2019

Indlæg af ChrillerW Odense, Danmark

Skønt hotel

Rigtig dejligt hotel med masser af flotte omgivelser. Dejlige værelser og skønne pools! Personalet var meget hjælpsomme og smilende. Vi rejste med Apollo og deres guider var skønne - de var søgende og hjælpfulde, når behovet var det! Kan virkelig anbefales både som familiested og par/venneferie.

 
22-07-2019

Indlæg af MalleBV København, Danmark

Fantastisk drømme hotel

Helt fantastisk uge. Alt hvad man kunne ønske sig med morgen yoga på standen og lækker morgenmads buffet. Afslappende og drømmende hotel. Lækker romantisk resturant på stranden. Skal helt klart tilbage!

 
31-05-2019

Indlæg af Jane S

Super skønt på Rhodos

Vi har lige været dernede i uge 21.... super skønt sted. God og varieret mad. Dejlige pool. Super dejlig 2 værelses lejlighed med masser af plads. Poolbar med dejlige snacks. Super service og pænt og rent alle steder.

 
02-10-2018

Indlæg af Lineedvardsen København, Danmark

Fint hotel og børnevenligt

Dejligt børnevenligt hotel med plads til alle aldre, sødt personale og behageligt med mennesker på grund af sæsonen. Morgenmad buffeten er rigtig lækker og ala carte restauranten ved stranden er hyggelig med lækkert fantastiske tjenere - med plads til en 1 årig. Kun beliggenheden gør noget for vurderingen fordi det ligger (i gåafstand, men) lidt langt fra lidt by og forholdvis langt fra Rhodos by. Men hvis man vil være på hotellet og især med børn, er det fantastisk :-)