Bedømmelse af Mythos Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 2739 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

Allan,
Helsingør

+
Den opvarmede pool. Gode værelser med god aircondition og minikøkken.
-
Bedre akustik i den store restaurant.

Bekræftet køb : 2019-10-13


8 ud af 10

Henrik,
Væggerløse

+
Beliggenheden og udsigten fra vores værelse
-
Relax pool området skulle være helt børnefri, da der er 4 andre pools de kan hoppe rundt og larme i. Hotellet kunne med stor succes lave børnefri morgenmads buffet ved baren / restauranten i relax området, så man har mulighed for at nyde sin moregenmad i ro.

Bekræftet køb : 2019-10-06


9 ud af 10

kim,
kolding

+
At de ikke fedter med drikkevarerne som på mange andre all inklusiv hoteller. personalet: supervenlig græsk gæstfrihed. jeg er vild med grækerne det bedste all inklusiv hotel jeg til dato har været på
-
det skulle lige være at dem der laver omeletter til morgenmad tog omtrent 5-7minutter bare for at lave en omelet. jeg er kok og det burde ikke tage mere end højst et par minutter. det er nok grunden til at ikke ret mange ville have omelet pga ventetiden.

Bekræftet køb : 2019-10-06


5 ud af 10

Cilia ,
Fredensborg

+
Pool området
-
Brug mindre engangsplastik. Alt ved poolen blev serveret i ikke genbrugeligt plastik, hvilket jeg mener er skidt. Jeg forstår at glas og porcelæn ikke er velegnet til en poolbar, men man kunne i stedet anvende genbrugeligt plastik.

Bekræftet køb : 2019-10-06


9 ud af 10

Helle,
Holbæk

+
Lave bygninger, god service og skønt pool omtåde
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-09-29


10 ud af 10

,

+
-
Ved aftenunderholdningen er der meget høj musik. Den må kunne dæmpes, så de, der spiser i spisesalen, kan tale sammen.

Bekræftet køb : 2019-09-29


8 ud af 10

Claus,
brønderslev

+
Masser af plads ved poolen. God personale i baren ved pollen samt i baren på terrassen.
-
Bedre solsenge. Det var noget slidte. Musik ved poolen. Mindre plastik. Plastik til indpakning af mad, plastikbæger til drinks. Få skraldespande til plastik, blev samlet sammen med alt andet affald. Værelser skal være klar ved ankomst til hotellet.

Bekræftet køb : 2019-09-29


9 ud af 10

Erik Rune,
Odense

+
Skønt værelse. Dejligt poolområde til børnefamilier.
-
Mere underholdning fredag/lørdag aften. Savnede en græsk inspireret restaurant mere med alacarte. Den store buffet bliver alt for trivielt en hel uge. Vi gik ned til byen nogle aftener og spiste.

Bekræftet køb : 2019-09-29


10 ud af 10

Mikkel,
Ringsted

+
Helt igennem et fantastisk hotel
-

Bekræftet køb : 2019-09-29


9 ud af 10

Nadia,
Skibby

+
-
Musik ved poolen Bedre wifi Mindre forbrug af plastisk

Bekræftet køb : 2019-09-29


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

667 bedømmelser
Meget godt
 
411
Godt
 
200
Middel
 
44
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

26-08-2019

Indlæg af ChrillerW Odense, Danmark

Skønt hotel

Rigtig dejligt hotel med masser af flotte omgivelser. Dejlige værelser og skønne pools! Personalet var meget hjælpsomme og smilende. Vi rejste med Apollo og deres guider var skønne - de var søgende og hjælpfulde, når behovet var det! Kan virkelig anbefales både som familiested og par/venneferie.

 
22-07-2019

Indlæg af MalleBV København, Danmark

Fantastisk drømme hotel

Helt fantastisk uge. Alt hvad man kunne ønske sig med morgen yoga på standen og lækker morgenmads buffet. Afslappende og drømmende hotel. Lækker romantisk resturant på stranden. Skal helt klart tilbage!

 
31-05-2019

Indlæg af Jane S

Super skønt på Rhodos

Vi har lige været dernede i uge 21.... super skønt sted. God og varieret mad. Dejlige pool. Super dejlig 2 værelses lejlighed med masser af plads. Poolbar med dejlige snacks. Super service og pænt og rent alle steder.

 
02-10-2018

Indlæg af Lineedvardsen København, Danmark

Fint hotel og børnevenligt

Dejligt børnevenligt hotel med plads til alle aldre, sødt personale og behageligt med mennesker på grund af sæsonen. Morgenmad buffeten er rigtig lækker og ala carte restauranten ved stranden er hyggelig med lækkert fantastiske tjenere - med plads til en 1 årig. Kun beliggenheden gør noget for vurderingen fordi det ligger (i gåafstand, men) lidt langt fra lidt by og forholdvis langt fra Rhodos by. Men hvis man vil være på hotellet og især med børn, er det fantastisk :-)

 
17-09-2018

Indlæg af bent0le_ Haderslev, Danmark

Simpelthen bare godt.

Vi var afsted fire voksen, en dreng på 13 år og baby på 4 måneder. Alt levede op til vores forventninger. Gode værelser med super room-service. Altid rent. Fantastik mad. Topmotiveret lokalt personale og guider fra Apollo.