1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Mythos Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

,

+
Alsidighed - noget for alle, god mad og betjening -
-
Der var for lidt underholdning for børnene - vi har været der 4 gange før, hvor der var børnedisko med Polly og Mino flere gange. De der agerede Polly og Mino og skulle tage initiativ i forhold til at give børnene en god oplevelse, levede slet ikke op til, hvad vi havde fået de tidligere år., Vi bestilte i god tid og havde bestilt samme lejligheder som de tidligere år. Dette kunne ikke imødekommes. Det er svært at forstå, når vi er ude i så god til, Havde tidligere lejligheder væk fra larmen - i år lejlighed lige op af pool og legeplads. Så tror ikke vi kommer tilbage igen. Vi var 9 afsted og havde bestilt 3 store lejligheder

Bekræftet køb : 2019-05-12


9 ud af 10

Gudrid,
Hvidovre

+
Renheden, der er smukt og sportsfaciliteterne
-
Der var meget koldt i lejligheden. Der var ikke internet adgang i vores bolig til at vi kunne se tv, film, spille spil på vores deviced. Og så kunne aftnener godt blive lidt lange. Og i lange peroder var der sæet ikke net.

Bekræftet køb : 2019-05-12


9 ud af 10

Karin/per,
Haslev

+
-
Når det er et familiehotel, med mange småbørnsfamilier, er det ikke okay at der ryges hele vejen rundt k poolområdet. Det var umuligt at have liggestoleplads uden at få røg k hovedet konstant. Det burde være rygeområdet, alt andet er ude af trit med tiden

Bekræftet køb : 2019-05-12


10 ud af 10

Sanne,
Aalborg

+
De mange faciliteter, lækre værelser/lejligheder, personalet.
-
Ingen. Det er perfekt.

Bekræftet køb : 2019-05-05


9 ud af 10

Anders,
Aalborg

+
Supersødt personale, fed buffet
-
De alkoholiske drikkevarer på all inclusive var elendige - det vile være herligt, hvis i det mindste rødvinen var til at drikke!

Bekræftet køb : 2019-05-05


9 ud af 10

Laila,

+
Alsidig, højt niveau
-
Arkustik i indendørs pool

Bekræftet køb : 2019-05-05


10 ud af 10

Ernst,
Horsens

+
Helheden god
-
Checkin var helt kaotisk, som da vi kom til hotellet for 2 år siden. Flere timers kø. Det må kunne gøres meget bedre.

Bekræftet køb : 2019-05-05


10 ud af 10

,

+
Dejligt særskilt Relax områder direkte ned til stranden
-

Bekræftet køb : 2019-04-28


8 ud af 10

Pia,
Viborg

+
-
Der var hamrende koldt på hotelværelset hvorfor jeg har giver det lav karakter. Det var meget dårlig service at aircondition i værelset ikke kunne sættes på varm. Særligt når man kommer med små børn. Vi måtte pakke os voldsomt ind om natten. Lejligheden var først nogenlunde tempereret to dage før afrejse. Meget utilfredsstillende.

Bekræftet køb : 2019-04-28


10 ud af 10

Lise,
Thorsø

+
Skøn beliggenhed og ikke langt fra lufthavn
-
Aircon virkede ikke de første par dage så vi frøs om aftenen /nat Havde barnebarn på 10 mdr med som blev syg med forkølelse og feber .

Bekræftet køb : 2019-04-28


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

641 bedømmelser
Meget godt
 
400
Godt
 
188
Middel
 
42
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

02-10-2018

Indlæg af Lineedvardsen København, Danmark

Fint hotel og børnevenligt

Dejligt børnevenligt hotel med plads til alle aldre, sødt personale og behageligt med mennesker på grund af sæsonen. Morgenmad buffeten er rigtig lækker og ala carte restauranten ved stranden er hyggelig med lækkert fantastiske tjenere - med plads til en 1 årig. Kun beliggenheden gør noget for vurderingen fordi det ligger (i gåafstand, men) lidt langt fra lidt by og forholdvis langt fra Rhodos by. Men hvis man vil være på hotellet og især med børn, er det fantastisk :-)

 
17-09-2018

Indlæg af bent0le_ Haderslev, Danmark

Simpelthen bare godt.

Vi var afsted fire voksen, en dreng på 13 år og baby på 4 måneder. Alt levede op til vores forventninger. Gode værelser med super room-service. Altid rent. Fantastik mad. Topmotiveret lokalt personale og guider fra Apollo.

 
29-08-2018

Indlæg af lho2013 Virum, Danmark

En dejlig sommerferie

Vi holdt sommerferie med børn og børnebørn på Mythos Beach.Det blev en dejlig oplevelse. Store gode lejligheder, plads til alt, nyt og praktisk indrettet. Rengøringen i top. Vi havde all inclusive og buffeterne var overdådige og pyntet på de mest udsøgte måder. Rigtig meget økologisk mad og altid frisk frugt og grønt i rigelige mængder. Personalet var meget imødekommende og venlige.Der er ikke så meget ved omgivelserne, kun en meget lille by og et par supermarkeder.

 
06-08-2018

Indlæg af martinkU1452JW

Verdensklasse

Super lækkert resort med aktiviteter for alle aldre! Vi var gruppe på 9 i alderen 1 - 83 år og der var aktiviteter, underholdning og mad, som passede til alle. Vi boede på 1. værelses lejligheder hvor der snildt var plads til 2 tremmesenge. Alt er pænt og rent! Alle måltider var en fornøjelse og personalet var søde og imødekommende. Kæmpe plus, at Apollo arrangerede check-in til hjemrejsen på hotellet. Dvs boardingpas blev bragt til hotellet og kufferterne blev hentet. Vi havde INGEN ventetid da vi ankom til lufthavnen! Kæmpe plus når man rejser med børn đź‘Ť Håber vi kommer tilbage !

 
04-07-2018

Indlæg af Mrrefsgaard Silkeborg, Danmark

Rigtig fint

Et fint hotel der ligger lige i strandkanten med gode pools for de mindre.. Vi gæstede Mythos Beach i uge 25 og havde en dejlig ferie.. Betjeningen var sød og venlig i restaurant og bar, lad os sige at rengøringen var lidt for hurtig og effektiv.. Vi testede all inclusive konceptet og vel det man kan for og imod efter vi kom hjem.. Vi smagte sindsygt mange nye græske retter og maden var varieret og smagte fantastisk.hver dag, men vi sad i det der minder om en spisesal på en mellemstor højskole når vi spiste og det trækker altså lidt ned.. Poolbaren var fin, der kan man få masser af mad og der er fine veltilberedte retter, som man lige kan overskue når man letter sig fra solsengen.. 1.5 km fra hotellet ligger der en lille by med diverse turistindkøb og restauranter og det hele er i gå afstand.. Hvis man vælger at tage turen til Rhodos by kan man tage bussen eller en taxa. Vi var 7 personer så vi skulle smide 160 euro for en taxa tur retur for en bustur skulle vi give 40.. Det er værd at overveje, da bussen går lige foran hotellet, og det er fine busser a la lufthavnstransit.. Så sammenligt et fint hotel for børnefamilien..