1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Mythos Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Tea,
Frederiksberg

+
Mange aktiviteter med stor tilslutning. Forskellige temaer til middagene - God mad.
-
Aftensmad kl. 18:30 er for sent. Der bør som minimum være vand inkluderet i halvpension som drikkevarer om aftenen. Personalet i restauranten var ikke særlig venligt. Til morgenmaden var det tydeligt, at vi var sidste hold på sæsonen - løbende løb restauranten tør for forskellige ting.

Bekræftet køb : 2018-11-04


8 ud af 10

Dina,
Grønland

+
Børnene har svømmeskole.
-

Bekræftet køb : 2018-11-04


10 ud af 10

Jens,
Roskilde

+
Det var smukt og alting fungerede
-

Bekræftet køb : 2018-11-04


10 ud af 10

Bjarne,
Hørsholm

+
service fra personalet
-
relax poolen kunne med fordel være solcelle opvarmet

Bekræftet køb : 2018-10-28


8 ud af 10

,

+
Vi havde fået et værelse der lå perfekt for os
-

Bekræftet køb : 2018-10-28


5 ud af 10

,
Tune

+
Sengen, udsigten
-
Maden, meget ensformig, flot sat op, men kedelig. Vi have ½ pension, meget dyrt for drikke varer.

Bekræftet køb : 2018-10-28


9 ud af 10

Helle,

+
At der var stille områder og flere pools.
-
Fjern vægten

Bekræftet køb : 2018-10-28


10 ud af 10

Jens,
Århus

+
Alt var pænt og i orden. Flinkt og smilende personale.
-

Bekræftet køb : 2018-10-28


9 ud af 10

Anette,
Holbæk

+
Rigtig venligt og hjælpsomt personale, god og varieret mad.
-
Det vin der var med i all inclusive var stort set udrikkeligt fordi det var så surt. Resten af drikkevarerne var fine.

Bekræftet køb : 2018-10-28


8 ud af 10

,

+
Dejlige/pæne værelser (dog meget lidt lydisolerede), fine pools (dog aaalt for kolde for både børn og voksne), flot område/pæne faciliteter, lækker placering ved strand.
-
1) Opvarmning af pool (mere end allerede), når man kommer i sensæson! Vi er alle blevet snotforkølede.. 2) Bedre persienner og isolering af værelser (vores persienne kunne kun delvist lukkes så man fik lys ind i ansigtet når man sov i stuen om natten, samt der var decideret hul/kig igennem mellem vinduesramme og murvæk ved vores køkkenvindue (værelse 1503). 3) Færre shows/mindre musik/larm (eller som minimum tidligere på dagen). Vi blev overraskede over der var shows/musik og larm hver aften. Det havde vi spurgt til inden og fået at vide der ikke var. Det er ikke fedt når man er småbørnsfamilie og børene skal puttes. Vi ville hellere have haft ro fra kl 20, og allerhelst kun arrangementer et par aftener. 4) Endelig en kæmpe bøn til et hotel for scandinaver - vi har ikke for vane at spise sent med vores børn. Så at hotellets restauranter først åbner kl 18.30 er helt ved siden af. Vi var glade for vi ikke havde købt all inclusive, for så var vi blevet meget ærgerlige. Vi har en dreng på 2 og han puttes/sover kl 19. Så vi spiser vanligvis kl 17.30. Det er vi helt sikkert ikke de eneste børnefamilier der gør. Så restauranterne må meget gerne åbne tidligere. I så fald havde vi benyttet dem meget mere, istedet for selv at lave mad i lejligheden.

Bekræftet køb : 2018-10-28


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

635 bedømmelser
Meget godt
 
396
Godt
 
186
Middel
 
42
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

02-10-2018

Indlæg af Lineedvardsen København, Danmark

Fint hotel og børnevenligt

Dejligt børnevenligt hotel med plads til alle aldre, sødt personale og behageligt med mennesker på grund af sæsonen. Morgenmad buffeten er rigtig lækker og ala carte restauranten ved stranden er hyggelig med lækkert fantastiske tjenere - med plads til en 1 årig. Kun beliggenheden gør noget for vurderingen fordi det ligger (i gåafstand, men) lidt langt fra lidt by og forholdvis langt fra Rhodos by. Men hvis man vil være på hotellet og især med børn, er det fantastisk :-)

 
17-09-2018

Indlæg af bent0le_ Haderslev, Danmark

Simpelthen bare godt.

Vi var afsted fire voksen, en dreng på 13 år og baby på 4 måneder. Alt levede op til vores forventninger. Gode værelser med super room-service. Altid rent. Fantastik mad. Topmotiveret lokalt personale og guider fra Apollo.

 
29-08-2018

Indlæg af lho2013 Virum, Danmark

En dejlig sommerferie

Vi holdt sommerferie med børn og børnebørn på Mythos Beach.Det blev en dejlig oplevelse. Store gode lejligheder, plads til alt, nyt og praktisk indrettet. Rengøringen i top. Vi havde all inclusive og buffeterne var overdådige og pyntet på de mest udsøgte måder. Rigtig meget økologisk mad og altid frisk frugt og grønt i rigelige mængder. Personalet var meget imødekommende og venlige.Der er ikke så meget ved omgivelserne, kun en meget lille by og et par supermarkeder.

 
06-08-2018

Indlæg af martinkU1452JW

Verdensklasse

Super lækkert resort med aktiviteter for alle aldre! Vi var gruppe på 9 i alderen 1 - 83 år og der var aktiviteter, underholdning og mad, som passede til alle. Vi boede på 1. værelses lejligheder hvor der snildt var plads til 2 tremmesenge. Alt er pænt og rent! Alle måltider var en fornøjelse og personalet var søde og imødekommende. Kæmpe plus, at Apollo arrangerede check-in til hjemrejsen på hotellet. Dvs boardingpas blev bragt til hotellet og kufferterne blev hentet. Vi havde INGEN ventetid da vi ankom til lufthavnen! Kæmpe plus når man rejser med børn 👍 Håber vi kommer tilbage !

 
04-07-2018

Indlæg af Mrrefsgaard Silkeborg, Danmark

Rigtig fint

Et fint hotel der ligger lige i strandkanten med gode pools for de mindre.. Vi gæstede Mythos Beach i uge 25 og havde en dejlig ferie.. Betjeningen var sød og venlig i restaurant og bar, lad os sige at rengøringen var lidt for hurtig og effektiv.. Vi testede all inclusive konceptet og vel det man kan for og imod efter vi kom hjem.. Vi smagte sindsygt mange nye græske retter og maden var varieret og smagte fantastisk.hver dag, men vi sad i det der minder om en spisesal på en mellemstor højskole når vi spiste og det trækker altså lidt ned.. Poolbaren var fin, der kan man få masser af mad og der er fine veltilberedte retter, som man lige kan overskue når man letter sig fra solsengen.. 1.5 km fra hotellet ligger der en lille by med diverse turistindkøb og restauranter og det hele er i gå afstand.. Hvis man vælger at tage turen til Rhodos by kan man tage bussen eller en taxa. Vi var 7 personer så vi skulle smide 160 euro for en taxa tur retur for en bustur skulle vi give 40.. Det er værd at overveje, da bussen går lige foran hotellet, og det er fine busser a la lufthavnstransit.. Så sammenligt et fint hotel for børnefamilien..