Mythos Beach Resort

apollo mondo family

  • • Svømmeskole og børneklub
  • • Tripadvisor pris
  • • Junior-suiter med egen pool

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til Apollo Mondo Family Resorts og populære Mythos Beach Resort på Rhodos! Her findes børneklub, svømmeskole og træningshold med skandinavisktalende personale. De dejlige værelser er moderne, og i restauranterne serveres der lækker, næringsrig mad – og børnene har deres egen buffet at vælge fra. Der er masser af plads ved de hyggelige pools, og havet ligger i klip-klap afstand. For at få en ekstra luksuriøs ferie, kan vi anbefale dig at booke en junior-suite med egen pool.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-2 personer eller 1-3 personer. Junior-suiter med privat pool for 1-2 personer eller 1-4 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer. Handicapvenlige dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Go tryg stemning
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Tilbring din ferie på vores populære hotel Mythos Beach! Et hotelområde i topklasse som ligger ved stranden. Mythos Beach Resort er Apollos eget resort, og vores gæster giver hotellet topkarakterer, og her er skønne faciliteter for hele familien.

Tre dejlige poolområder
Der er tre poolområder. Ved det ene område er der 2 pools, hvoraf den ene er en aktivitetspool. Aktivitetspoolen er opvarmet til mindst 20 grader i perioderne 13/4-20/5 og 15/9-6/11. Pooltemperaturen kan dog blive lavere om morgenen, aftenen og ved dårligt vejr. Der er også en ny pool ved den nye sidebygning på hotellet. Hotellet har også en separat børnepool med en vandrutsjebane for de yngste børn.

Ved hotellets strand er der en hyggelig relax-pool (for voksne) med et lille jacuzzi-hjørne. Solstole og parasoller både ved pool og strand. Gratis håndklædeservice til pool og strand, som kan udskiftes 3 gange om ugen. Der er også en pool og en lille børnepool indendørs, som begge er opvarmede 13/4-20/5 og 15/9-6/11.

Sund og varieret mad
Der findes flere restauranter og barer at vælge imellem på Mythos Beach. I hotellets buffetrestaurant er der mikroovn og egen børnebuffet. På restauranterne serveres der varieret og sund mad. Ved relaxpoolen ligger kaffe- og juicebaren med god kaffe, friskpresset juice, lækkert bagværk og en dejlig afslappende atmosfære. Her kan du læse alt om mad og drikke på Mythos

Mythos Beach – børnenes paradis
For børnene findes der et bredt aktivitetsprogram med børneklub og svømmeskole med skandinavisktalende Apollopersonale og svømmelærer. Der er også en legeplads. Læs mere om børneklub og svømmeskole på Mythos Beach.

Fire træningshold om dagen og andre sportsfaciliteter
Hotel Mythos Beach Resort tilbyder gratis fitnessfaciliteter og fire gratis træningshold om dagen, som ledes af skandinavisktalende instruktører. Gratis minigolf. Spa med skønne behandlinger mod betaling. Gratis tennis om dagen, efter kl. 19.00 er tennisbanerne mod betaling. Der er en sauna mod betaling. Løbestier og mountainbike ruter. Gangstave kan lånes mod depositum på servicekontoret. Du kan også leje cykler og løbevogne.
På nabohotellet findes der vandsport som kajak og windsurfing og sejlads mod betaling. Læs mere om sport og træning på Mythos Beach.

Gratis wifi på hotellet og øvrig information
Aftenunderholdning og gratis wifi på hele hotelområdet. I receptionen findes der stationære computere med internet mod betaling. Butik. Hæveautomat. Vaskeservice mod betaling. Hotellet ligger i gåafstand til den lille by Kolymbia, hvor der findes barer, restauranter og butikker. Til den lidt større by Afandou er der ca. 4 km. Der findes en busstation i nærheden af hotellet med lokalbusser, som blandt andet afgår til Rhodos by.

Læs meget mere om Apollo Mondo Family Resorts her.

Måltider

Værelser: Morgenmadsbuffet. Lejligheder: Ingen. Morgenmadsbuffet mod tillæg. Halvpension og All Inclusive mod tillæg i alle værelsestyper. Der er diverse muligheder for allergivenlige måltider.

Værd at vide

Elevator findes kun i hovedbygningen. Gæster, der bor i lejlighed har således ikke adgang til elevator, hvilket også gælder for nogle dobbeltværelser (disse lejligheder/værelser ligger i bygninger med stueetage og 1. sal). Stranden er en rullestensstrand, og derved kan mindre sten på stranden og i vandet forekomme. Badesko anbefales.

Mythos Beach Resort har modtaget "Certificate of Excellence" af Tripadvisor så mange år i træk, at hotellet nu også har modtaget udmærkelsen "Hall of Fame".

Mythos Beach Resort har i 2016 modtaget "Platinum Level Green Leader" i Tripadvisors Green Leader-program for sin indsats for et bedre miljø. I efteråret 2017 fornyede Mythos Beach igen sit Travelife Gold certifikat.

Hotellet er også certificeret i henhold til ISO 22000:2005. Certificeringen handler om fødevaresikkerhed og sikrer håndtering og produktion i alle faser, helt frem til gæsten ved bordet i restauranterne.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Apollo Mondo Family Resorts
  • Børneklub og svømmeskole
  • Gratis holdtræning og fitnessfaciliteter
  • Mondo Food & Beverage
  • Gratis WiFi

Direkte transfer og check ind direkte på hotellet

Når du booker transfer til Mythos Beach, har du altid direkte transfer. Det vil sige, at transferbussen standser først ved hotellet, og ved afrejse er hotellet sidste stop inden lufthavnen. Transfer bookes sammen med din bestilling på apollorejser.dk eller ring til os på 70 13 33 00.

Som gæst på Mythos Beach kan du regne med en smidig hjemrejse! Hvis du flyver med Novair eller SAS får du dit boardingkort og kan checke din bagage ind allerede på hotellet. Det betyder, at når du ankommer til lufthavnen, så kan du gå stille og roligt videre til sikkerhedskontrollen.

Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du bestiller din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Din rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.