1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Levante Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Sofie,
København

+
Utrolig venligt personale (specielt de lokale), gode sportsfaciliteter og god rengøring. Alt i alt et virkelig lækkert hotel.
-
Det eneste minus er mangel på køleskab på værelset. Den lille minibar er ikke nok.

Bekræftet køb : 2019-06-16


10 ud af 10

Lisbeth ,
Væggerløse

+
Da det er tredie gang vi er der er det fordi vi kan lide at komme der. Dejligt hotel med super beliggenhed og masser af muligheder og med et smilende og meget imødekommende personale. Restauranten har en meget lækker buffet med spændende variende retter og meget flotte og indbydende desserter.. Mange spændende aktiviter og vi nød at ligge enten ved vandet eller voksenpoolen.
-
Wifi på værelset fungerede sjældent. Vi boede på 9510 ved svømmebassinet og måtte gå op i laougen for at læse på IPad. . Var tilfreds med rengøringen blot kunne vi godt tænke os da vi boede nede at de fejede og rengjorde terassen da der fløj meget snavs ind og vi gik jo ofte med bare tæer. En kost og spuling med vand ville hjælpe..

Bekræftet køb : 2019-06-09


9 ud af 10

Sussie,
Ballerup

+
-
Den store buffet på hotellet var super go men lidt dyr,spiste der kun 1 gang. Det andet spisested på hotellet,hvor vi spiste et par gange. Var maden ikk så god. Okay billig og god service,men kyllingen var tør i salaten og kartoflerne var ikk ordentlig bagt. Men ellers et lækkert og rent hotel.

Bekræftet køb : 2019-06-09


8 ud af 10

Carsten ,
Esbjerg

+
De forskellige tilbud af aktiviteter
-
Man fornemmer hotellet er populært, hvilket også kan ses på lokaler/bygninger.

Bekræftet køb : 2019-06-02


10 ud af 10

Line,
Ballerup

+
Gratis cykelleje. Mange muligheder
-

Bekræftet køb : 2019-06-02


10 ud af 10

Bodil ,
Svendborg

+
Alt var ok.
-

Bekræftet køb : 2019-06-02


10 ud af 10

John,
Hundested

+
Maden aktiviter søde og venlige personale
-

Bekræftet køb : 2019-05-26


9 ud af 10

Hanne,
Hvalsø

+
Hotellet har en fantastisk restaurant med morgenmads- og aftensmads- buffet, og både kvaliteten, og servicen er helt i top. De har dog også en a'la carte (beach) restaurant, som vi prøvede en enkelt gang, og som er elendig, efter vores mening. Begge retter bar præg af, at være klasket sammen i en fart, og helt uden den kvalitet, som 'hovedrestauranten' har. Det vil klæde hotellet at få strammet op på kvaliteten i a'la carte restauranten.
-
Det er et superdejligt hotel, og hvis der strammes op i den ovennævnte restaurant, er alt helt i top.

Bekræftet køb : 2019-05-19


7 ud af 10

,

+
-
Hunde glammen fra hunde kennel, tæt på vores værelse. Låne mtb cykler dejligt, men skulle tit vente til kl 15.30. Æv! Den sidste dag inden udtjek havde vi en dårlig oplevelse, vi tog afsted med vores kufferter, for at afleverer dem, på det andet hotel, havde forinden lagt mønter til rengørrings damen ca 10 euro,vimøder en mand (ansat) tæt ved vores hotelværelse.. efter aflevering af kufferter, skal vi en sidste gang på værelset, det viser sig at de euro vi har lagt frem, er væk også øl fra køleskabet, og kl er kun 9.20, selv om vi reelt har værelset til kl 12

Bekræftet køb : 2018-10-28


9 ud af 10

Inge-Lise ,
Odense

+
At se de mange unge der var i gang med sportsaktiviteter.
-
Meget slidte lænestole på værelset med huller . Jeg forventede, at jeg kunne gå 1,8 km til en by. Der var meget længere, så vi følte os lidt isolerede på hotellet. Lejede dog bil, så vi klarede os.

Bekræftet køb : 2018-10-28


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

781 bedømmelser
Meget godt
 
562
Godt
 
151
Middel
 
43
Mindre godt
 
13
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

29-07-2018

Indlæg af 106lennartg Danmark

Value for money

Rigtig godt hotel til den aktive ferie. Der er masser af faciliteter og aktiviteter. De fleste er gratis (incl. Tennis og lån af cykler). Vandsportdelen koster lidt, men er billigt i forhold til andre steder. Meget engelsk hotel, hvilket og giver god service og nem kommunikation. Fin buffet og ikke langt at gå til nærmeste by, som har nogle gode spisesteder. Her behøver man ikke kede sig.

 
11-07-2018

Indlæg af 18uffek Holte, Danmark

To gange er en gang for meget....

Vi var her sidste år og vi her for sporten mere end selve hotellet. Det er engelsk drevet af Mark Warner og det er der ikke noget som helst galt med. Personalet er overordentlig høflige og tjenstvillige. Men der er nogle “menner”: 1. Det er for kedeligt det man bliver præsenteret for madmæssigt. Morgenmaden bliver taget væk fra kl. 10, uagtet at der er servering til kl. 10.30. 2. Frokosten er sgu heller ikke spændende. Lille menukort og smagløs. 3. Aftensmaden er en kæmpe buffet - men igen savner man originalitet. Sushien smager oprigtig meget besynderlig! 4. Den ene bygning ligger op og ned af en hundekennel og det er voldsom forstyrrende for søvnen! Det skal man ikke bo op ad (ligger ved Tennisanlægget). Er der så slet ikke noget godt at sige? Jo da - hvis man er til en sportsuge og ikke har problemer med varme så er der en masse at tage sig til. Der er til mange timers sport og bevægelse. Anbefalingen går på at leje en bil og komme ud og opleve noget af det Rhodos også tilbyder (man kan cykle - men det kræver god fysik og at man kan med varmen) For os bliver det sidste gang - men med flere gode minder end dårlige! God fornøjelse!

 
25-05-2018

Indlæg af billstrom København, Danmark

Lækkert hotel med mange gode muligheder

Der er ikke mange dårlige ting at sige om Levante Beach Resort. Ja faktisk er der kun positive ting at sige - et par af dem kommer her: - venligt og serviceminded personale - rent og pænt ALTID - mange muligheder for aktiviteter - gode trænere på holdene - rimelige priser i både restaurant og bar - god morgenmad med stor varieret buffet Kunne bestem finde på at vende tilbage igen.

 
17-07-2017

Indlæg af SusanneStageOdense Odense, Danmark

Godt hotel til aktiv ferie

Fint og pænt hotel. Vi havde et familieværelse som var fint stort og havde alt hvad vi havde brug for. Rengøring hver dag på værelset - dog var den noget sparsom. Masser af aktiviter for alle, og på alle tidspunkter. Store poolområder som nemt kan rumme alle uden det virker overfyldt. Meget venligt og hjælpsomt personale.

 
11-07-2017

Indlæg af janlillie København, Danmark

Pænt men kedeligt

Vi havde 14 dage på Levante Beach Resort, hvilket nok var 1 uge for meget. Hotellet er fantastisk med 3 pools og 3 restauranter. De 2 er frokostrestauranter og den sidste som ligger i hovedbygningen fungerer som morgenmad, frokost og aften-buffet. Det er ikke muligt at spise fra et ala carte menukort om aftenen. Hvilket gør at man skal spise buffet. Den er rimelig dyr og det kan derfor betale sig at tage en taxa for 8 euro til nærmeste by og spise. Man sparer en hel del på den måde. Det er også en god ide at leje bil så man kan de andet en hotellet. Personalet et meget hjælpsomme og smilende og værelset blev gjort rent hver dag. Der er mange englændere på ferie på stedet da det er et engelsk hotel. Hvilet gør at man ikke får en fornemmelse af at være i Grækenland, da maden er meget engelske og underholdning med mere er rettet mod englænderen, hvilet gør at det bliver lidt kedeligt i længden. Men alt i alt et dejligt resort med fitness, pools og godt personale