Bedømmelse af Levante Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 782 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

,

+
Super gode værelser og lækker morgen mad.
-
Bedre ligge stole på stranden

Bekræftet køb : 2019-10-06


9 ud af 10

Pia,
Frederiksværk

+
At det ligger lidt for sig selv sammen med få andre hoteller og langt væk fra 'turistgader'. At der er al den sportsaktivitet til rådighed for hele familien, undervisning og hjælp. Massage, spa osv. At det er rent og fremstår moderne fordi det stadig er et nyt hotel. At der er Wifi på værelserne.
-
Wifi - kunne det evt. blive en sikker linje på hotellet? Selv om vi havde ferie, skulle vi arbejde indimellem pga. eget firma. Ikke så godt med 'ikke beskyttet linje' MAD! konceptet med sportsaktiviteter og sunde mennesker der vil noget aktivt i deres ferie - hænger ikke lige sammen med maden ... mere fiberrig mad, og grøntsager er ønskeligt - og langt færre valgmuligheder i denne bæredygtige tid. Vi kan ikke spise al den mad alligevel. Hellere mindre valgmuligheder og bedre mad. Pulver kartoffelmos fx hører ikke hjemme på et 4 stjernet hotel. Baren havde mærkeligt nok forskellige priser på en drink fra aften til aften.... :-) efter hvem der stod i baren.

Bekræftet køb : 2019-09-22


9 ud af 10

Annette,
Århus

+
Gratis udlån af mountainbikes
-
Forlæng åbningstiden - vi er på ferie og bør ikke skulle aflev. allerede kl. 18 - eller gør det muligt at man selv låser cykel ved aflev. efter kl 18 og smider nogle i en postkasse eller i receptionen. Alle pools lukker alt for tidligt. Vi er på ferie og vil gerne bade i pool... også efter kl. 18. I det mindste lad een pool være åben til kl. 22 og blot skriv at badning er på eget ansvar. Det kunne fx. være den pool længst nede mod stranden.

Bekræftet køb : 2019-09-22


9 ud af 10

Eva,
Søborg

+
God plads, ved pools.. lån af cykler og tennis udstyr/ baner
-
De gode pool stole alle steder

Bekræftet køb : 2019-09-15


5 ud af 10

Lotte,
Næstved

+
Personalet var søde og imødekommende
-
Mark Warner og de engelske gæster fyldte meget. Måske gøre dette synligt på jeres hjemmeside? Poolen er tilsyneladende ikke ren. Begge mine drenge, der aldrig har haft øreinfektioner før, fik begge to dage inden hjemrejsen øregangsbetændelse og den ene også mellemørebetændelse med en smertefuld flyvetur hjem til følge. De er begge i behandling med øredråber og smertestillende.

Bekræftet køb : 2019-09-15


10 ud af 10

Tanja,
Grindsted

+
Søde og rare medarbejdere med smil på læben
-
Lidt mere service i cykeludlejning... det er ikke alle der selv kan stille cykel

Bekræftet køb : 2019-09-08


10 ud af 10

Jonny og Anita ,
Tulstrup

+
At der var så mange forskellige aktiviteter man kunne benytte, hvis man ikke kun ville ligge og sole sig. At der var 5 pools og der altid var liggestole ledige.
-
Liggestolene uden madrasser var utrolig dårlige og ligge på. Og at man skulle gå Ca 2 km for at komme ind til byen og spise. Evt. Transport mulighed til byen om aftenen. Der manglede fortov det sidste stykke fra Mytos og ud til Levante sport ressort.

Bekræftet køb : 2019-09-08


10 ud af 10

,

+
Deres buffet er fantastisk, stort udvalg at både græske og "almindelige" retter.
-
Rengøring var lidt mangelfuld. Fra der blev banket på, og til de forlod værelset igen gik der max 5 min. Sengene blev redt, gulvet blev vasket (men kun de synlige flader, der blev f.eks. ikke vasket gulv under sengene, og badeværelset ordnet (evt. skiftet håndklæder) Man kunne godt lige bruge et par min. ekstra på at flytte sengene og klare vaske det sidste.

Bekræftet køb : 2019-08-25


9 ud af 10

,

+
-
Bedre vedligehold. Maling, osv

Bekræftet køb : 2019-08-18


8 ud af 10

Thomas,
Gentofte

+
Store og gode værelser, mange aktiviteter og den god mad.
-
Fitness faciliteterne, særlig vægtrummet, kunne godt trænge til en opgradering.

Bekræftet køb : 2019-08-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

828 bedømmelser
Meget godt
 
591
Godt
 
161
Middel
 
49
Mindre godt
 
13
Dårligt
 
14

5 nyeste bedømmelser

29-07-2018

Indlæg af 106lennartg Danmark

Value for money

Rigtig godt hotel til den aktive ferie. Der er masser af faciliteter og aktiviteter. De fleste er gratis (incl. Tennis og lån af cykler). Vandsportdelen koster lidt, men er billigt i forhold til andre steder. Meget engelsk hotel, hvilket og giver god service og nem kommunikation. Fin buffet og ikke langt at gå til nærmeste by, som har nogle gode spisesteder. Her behøver man ikke kede sig.

 
11-07-2018

Indlæg af 18uffek Holte, Danmark

To gange er en gang for meget....

Vi var her sidste år og vi her for sporten mere end selve hotellet. Det er engelsk drevet af Mark Warner og det er der ikke noget som helst galt med. Personalet er overordentlig høflige og tjenstvillige. Men der er nogle “menner”: 1. Det er for kedeligt det man bliver præsenteret for madmæssigt. Morgenmaden bliver taget væk fra kl. 10, uagtet at der er servering til kl. 10.30. 2. Frokosten er sgu heller ikke spændende. Lille menukort og smagløs. 3. Aftensmaden er en kæmpe buffet - men igen savner man originalitet. Sushien smager oprigtig meget besynderlig! 4. Den ene bygning ligger op og ned af en hundekennel og det er voldsom forstyrrende for søvnen! Det skal man ikke bo op ad (ligger ved Tennisanlægget). Er der så slet ikke noget godt at sige? Jo da - hvis man er til en sportsuge og ikke har problemer med varme så er der en masse at tage sig til. Der er til mange timers sport og bevægelse. Anbefalingen går på at leje en bil og komme ud og opleve noget af det Rhodos også tilbyder (man kan cykle - men det kræver god fysik og at man kan med varmen) For os bliver det sidste gang - men med flere gode minder end dårlige! God fornøjelse!

 
25-05-2018

Indlæg af billstrom København, Danmark

Lækkert hotel med mange gode muligheder

Der er ikke mange dårlige ting at sige om Levante Beach Resort. Ja faktisk er der kun positive ting at sige - et par af dem kommer her: - venligt og serviceminded personale - rent og pænt ALTID - mange muligheder for aktiviteter - gode trænere på holdene - rimelige priser i både restaurant og bar - god morgenmad med stor varieret buffet Kunne bestem finde på at vende tilbage igen.

 
17-07-2017

Indlæg af SusanneStageOdense Odense, Danmark

Godt hotel til aktiv ferie

Fint og pænt hotel. Vi havde et familieværelse som var fint stort og havde alt hvad vi havde brug for. Rengøring hver dag på værelset - dog var den noget sparsom. Masser af aktiviter for alle, og på alle tidspunkter. Store poolområder som nemt kan rumme alle uden det virker overfyldt. Meget venligt og hjælpsomt personale.

 
11-07-2017

Indlæg af janlillie København, Danmark

Pænt men kedeligt

Vi havde 14 dage på Levante Beach Resort, hvilket nok var 1 uge for meget. Hotellet er fantastisk med 3 pools og 3 restauranter. De 2 er frokostrestauranter og den sidste som ligger i hovedbygningen fungerer som morgenmad, frokost og aften-buffet. Det er ikke muligt at spise fra et ala carte menukort om aftenen. Hvilket gør at man skal spise buffet. Den er rimelig dyr og det kan derfor betale sig at tage en taxa for 8 euro til nærmeste by og spise. Man sparer en hel del på den måde. Det er også en god ide at leje bil så man kan de andet en hotellet. Personalet et meget hjælpsomme og smilende og værelset blev gjort rent hver dag. Der er mange englændere på ferie på stedet da det er et engelsk hotel. Hvilet gør at man ikke får en fornemmelse af at være i Grækenland, da maden er meget engelske og underholdning med mere er rettet mod englænderen, hvilet gør at det bliver lidt kedeligt i længden. Men alt i alt et dejligt resort med fitness, pools og godt personale