1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Levante Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

,

+
-
Hunde glammen fra hunde kennel, tæt på vores værelse. Låne mtb cykler dejligt, men skulle tit vente til kl 15.30. Æv! Den sidste dag inden udtjek havde vi en dårlig oplevelse, vi tog afsted med vores kufferter, for at afleverer dem, på det andet hotel, havde forinden lagt mønter til rengørrings damen ca 10 euro,vimøder en mand (ansat) tæt ved vores hotelværelse.. efter aflevering af kufferter, skal vi en sidste gang på værelset, det viser sig at de euro vi har lagt frem, er væk også øl fra køleskabet, og kl er kun 9.20, selv om vi reelt har værelset til kl 12

Bekræftet køb : 2018-10-28


9 ud af 10

Inge-Lise ,
Odense

+
At se de mange unge der var i gang med sportsaktiviteter.
-
Meget slidte lænestole på værelset med huller . Jeg forventede, at jeg kunne gå 1,8 km til en by. Der var meget længere, så vi følte os lidt isolerede på hotellet. Lejede dog bil, så vi klarede os.

Bekræftet køb : 2018-10-28


9 ud af 10

Dorte,

+
Vi havde booket dobbeltværelse med udsigt, men fik nok et af hotellets absolut dårligst beliggende værelser. Det lå formentlig over køkkenet med en kompressor, som slog til og fra hele døgnet.... Desuden lå værelset godt tilbagetrukket og "udsigten" fra balkonen var ud på et ca 12 m bredt absolut grimt tag.....MEN næste dag fik vi mulighed for at få et familieværelse mod en mindre ekstrabetaling....SÅ TRODS EN ØV START, FIK VI EN ABSOLUT BEHAGELIG OG ROLIG FERIE RESTEN AF UGEN PÅ ET DEJLIGT RENT HOTEL MED SKØN BELIGGENHED OG BEHAGELIG PERSONALE FRA HOTELLET OG APOLLO. MORGENMADSBUFFEEN HAR ET STORT UDVALG AF VELTILBEREDT MAD, MEN MÅ IKKE SNYDE SIG SELV FOR DERES SKØNNE, LÆKRE OMELETTER OG PANDEKAGER, SOM SERVERES AF ALTID SMILENDE OG VENLIGE KOKKE.
-
De 3 ? dobbeltværelser som ligger over børnehaven/køkkenet bør ikke indgå i samme kategori som de øvrige dobbeltværelser.... Det er de simpelthen ikke Apollo værdige.... Selve værelset er fint nok, men beliggenheden gjorde, at vi alle 3 fik fornemmelsen af at være sendt ind i et halvmørkt kosteskab.... Hvis vi ikke kendte hotellet i forvejen, havde vi nok aldrig haft lyst til at vende tilbage ... Sælg dem evt som værelser UDEN\MED RINGE udsigt, så er man også forberedt på den indelukkede beliggenhed.

Bekræftet køb : 2018-10-21


10 ud af 10

Britta,
Køge

+
Dejligt hotel, rigtig gode værelser (vi havde et db værelse og et familieværelse), lydløs aircon, fine badeværelser. Lidt afsides beliggende ift byen, fin adgang til stranden, gode faciliteter til familier med store børn, begrænset tilbud til mindre børn. Højt serviceniveau, gode træningssessions
-
Fitness lokalet var meget skuffende, lille og begrænsede faciliteter. Træningspavillonen ved stranden var ofte for lille ift fremmødte til træningssessions - vi stod ret tæt! Maden i de to mindre restauranter levede ikke op til forventningerne og var ikke på niveau med forplejningen/buffeterne, der var inkluderet i halvpensionen

Bekræftet køb : 2018-10-21


7 ud af 10

Ole,
Roskilde

+
Afslappet stemning og ro på sidefløjen hvor vi boede. Dog var der som sidste år generende hunde glam, fra mange hunde. grænsende til fornemmelse af mishandlede hunde. Det var ikke hele tiden men mere end 10 gange i døgnet.
-
Få lukket hundeinternatet som ligge i naboområdet. Vi fik ikke skiftet sengetøj i de 14 dage vi var der. Håndklæder var slidte, især strand håndklæder, der heller ikke blev skiftet. Sidste år var service på værelses bedre. Lange sorte hår kunne findes på gulvet, det var ikke vores.

Bekræftet køb : 2018-09-23


10 ud af 10

Durita og Fróði,
Hoyvik, Færøerne

+
Venligt og hjælpsomt personale. Mange sportsmuligheder inkluderet i prisen. Fantastisk at kunne begynde dagen med yoga eller morning strecth. Også dejlig at kunne "købe" massage i spa-afdelingen.
-
Live music, som man kan danse foxtrot, rock'n roll o.l. til flere aftener.

Bekræftet køb : 2018-09-16


9 ud af 10

Benny,
Sønderborg

+
Altid plads og ledige liggestole ved poolene. Rigtig god morgenmad. Gratis sportsfaciliteter.
-
Oversigtskort over hotellets område og oplysninger om restauranters åbningstider ved ankomst.

Bekræftet køb : 2018-09-16


10 ud af 10

Vicki ,
Rødkærsbro

+
-
Eneste ting vil ville Ønske var bedre, var et køleskab på værelser der faktisk kunne køle vires drikkevare, det var som om den kun Va på halv kræft søtrods vi skruede helt ned for temperaturen

Bekræftet køb : 2018-09-09


8 ud af 10

Jørgen,
Birkerød

+
-
Boede på værelse 1001. Især morgenrengøringen (kl.7) var meget støjende. En dør til rengørings-midlerne/personalet smækkede meget højt. Vi vågnede med et shok. Personligt for mig et dårlig værelse pga. udluftning fra vaskerum var tæt på vores værelse. Jeg har desværre parfume- og kemikalie intolerence (MCS). Ønske: Rengøring uden parfume.

Bekræftet køb : 2018-09-09


6 ud af 10

Michelle,
Roskilde

+
De mange gratis faciliteter
-
Rengøring af pools, de var virkelig beskidte...

Bekræftet køb : 2018-09-02


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

766 bedømmelser
Meget godt
 
554
Godt
 
148
Middel
 
40
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

29-07-2018

Indlæg af 106lennartg Danmark

Value for money

Rigtig godt hotel til den aktive ferie. Der er masser af faciliteter og aktiviteter. De fleste er gratis (incl. Tennis og lån af cykler). Vandsportdelen koster lidt, men er billigt i forhold til andre steder. Meget engelsk hotel, hvilket og giver god service og nem kommunikation. Fin buffet og ikke langt at gå til nærmeste by, som har nogle gode spisesteder. Her behøver man ikke kede sig.

 
11-07-2018

Indlæg af 18uffek Holte, Danmark

To gange er en gang for meget....

Vi var her sidste år og vi her for sporten mere end selve hotellet. Det er engelsk drevet af Mark Warner og det er der ikke noget som helst galt med. Personalet er overordentlig høflige og tjenstvillige. Men der er nogle “menner”: 1. Det er for kedeligt det man bliver præsenteret for madmæssigt. Morgenmaden bliver taget væk fra kl. 10, uagtet at der er servering til kl. 10.30. 2. Frokosten er sgu heller ikke spændende. Lille menukort og smagløs. 3. Aftensmaden er en kæmpe buffet - men igen savner man originalitet. Sushien smager oprigtig meget besynderlig! 4. Den ene bygning ligger op og ned af en hundekennel og det er voldsom forstyrrende for søvnen! Det skal man ikke bo op ad (ligger ved Tennisanlægget). Er der så slet ikke noget godt at sige? Jo da - hvis man er til en sportsuge og ikke har problemer med varme så er der en masse at tage sig til. Der er til mange timers sport og bevægelse. Anbefalingen går på at leje en bil og komme ud og opleve noget af det Rhodos også tilbyder (man kan cykle - men det kræver god fysik og at man kan med varmen) For os bliver det sidste gang - men med flere gode minder end dårlige! God fornøjelse!

 
25-05-2018

Indlæg af billstrom København, Danmark

Lækkert hotel med mange gode muligheder

Der er ikke mange dårlige ting at sige om Levante Beach Resort. Ja faktisk er der kun positive ting at sige - et par af dem kommer her: - venligt og serviceminded personale - rent og pænt ALTID - mange muligheder for aktiviteter - gode trænere på holdene - rimelige priser i både restaurant og bar - god morgenmad med stor varieret buffet Kunne bestem finde på at vende tilbage igen.

 
17-07-2017

Indlæg af SusanneStageOdense Odense, Danmark

Godt hotel til aktiv ferie

Fint og pænt hotel. Vi havde et familieværelse som var fint stort og havde alt hvad vi havde brug for. Rengøring hver dag på værelset - dog var den noget sparsom. Masser af aktiviter for alle, og på alle tidspunkter. Store poolområder som nemt kan rumme alle uden det virker overfyldt. Meget venligt og hjælpsomt personale.

 
11-07-2017

Indlæg af janlillie København, Danmark

Pænt men kedeligt

Vi havde 14 dage på Levante Beach Resort, hvilket nok var 1 uge for meget. Hotellet er fantastisk med 3 pools og 3 restauranter. De 2 er frokostrestauranter og den sidste som ligger i hovedbygningen fungerer som morgenmad, frokost og aften-buffet. Det er ikke muligt at spise fra et ala carte menukort om aftenen. Hvilket gør at man skal spise buffet. Den er rimelig dyr og det kan derfor betale sig at tage en taxa for 8 euro til nærmeste by og spise. Man sparer en hel del på den måde. Det er også en god ide at leje bil så man kan de andet en hotellet. Personalet et meget hjælpsomme og smilende og værelset blev gjort rent hver dag. Der er mange englændere på ferie på stedet da det er et engelsk hotel. Hvilet gør at man ikke får en fornemmelse af at være i Grækenland, da maden er meget engelske og underholdning med mere er rettet mod englænderen, hvilet gør at det bliver lidt kedeligt i længden. Men alt i alt et dejligt resort med fitness, pools og godt personale