Masser af udflugter i Grækenland

Ønsker du at få mest muligt ud af Grækenland, så sørg for at bestille eller planlægge en udflugt på din ferie. I Grækenland er der mange sjove udflugter, hvor du kan prøve alt fra dykning og snorkling til at besøge spændende attraktioner eller andre øer og feriebyer. Med en udflugt får du mulighed for at opdage, hvad der er specielt ved netop din ferieby, og du får også mulighed for at se andre spændende steder i området.

Bådudflugt

Grækenland er øernes paradis, og båd er det indlysende valg, hvis du skal udforske de mange steder. Vi tilbyder flere interessante bådudflugter bl.a. med glasbundsbåde, badebåde, katamarancruises, skærgårdskrydstogter med middag i solnedgangen samt ture med piratbåde for hele familien. En af de mest populære bådture er Keri Kaiki - en bådtur i Laganas Bay ved Zakynthos, hvor vi leder efter de store havskildpadder Caretta Caretta.

Hvis du vil opleve andre steder end din egen ferieby, så tilbydes der normalt bådture til nærliggende øer og feriebyer. Fx kan du besøge Santorini, Spinalonga eller Chrissi Island en dag, hvis du er på ferie på Kreta. Du kan også besøge Mykonos fra Paxos og Naxos eller tage ebåd til Sagi's ø Symi, hvis du er på ferie i Rhodos.

Besøg et andet land

Du kan også slå to fluer med ét smæk på din rejse til Grækenland. Book en udflugt til Albanien fra Korfu, hvor du kan opleve byen Gjirokastra og den smukke kilde, Blue Eye. Du kan også opleve Tyrkiet fra Samos og shoppe i basarer. 

Samaira-ravinen på Kreta

Spændende seværdigheder

Med sin fortryllende historie er Grækenland fyldt med interessante, antikke attraktioner, som du kan besøge. Book en udflugt til hemmelige Epirus med floden, hvor Achilles siges at være blevet dyppet af sin mor. Eller tag til imponerende Knossos, hvis palads tager dig tilbage til den tid, hvor minoerne boede på Kreta.

Er du naturinteresseret, så skal du booke den populære vandretur ved Samaria-kløften på Kreta, som med sine 18 kilometer er Europas længste kløft. En anden populær kløft at besøge på Kreta er Imbrosravin, som blev brugt som en britisk evakueringsrute under anden verdenskrig. Hvis du besøger Santorini, skal du sørge for at booke en udflugt til den aktive vulkan Nea Kameni. Du kan også lære Santorini bedre at kende på en af vores mest populære udflugter: "Santorinis Perler". Her kommer du på rundtur i de charmerende labyrintsgader, vi oplever Santorinis højeste punkt, og der vil også være et besøg i Oia, hvor du kan nyde den verdensberømte solnedgang.

Smugglers Wreck

En anden af ​​vores mest populære udflugter er Smugglers Wreck på Zakynthos-kysten, som er et af de mest fotograferede steder i Middelhavet. Her besøger vi de blå grotter, hvor vi bader, og så oplever vi det forliste skib på Navagio Beach.

Aktive udflugter

For sportsentusiasten er der mange aktive udflugter at vælge imellem. Hvis du er på Kreta, kan du cykle til Kournas-søen, cykle gennem området Skines med appelsintræer alle steder eller til den søde lille landsby Deres. På øen Santorini er der også en mountainbike udflugt i det smukke landskab. Hvis du vil have lidt mere fart, så arrangeres der jeepsafari på bl.a. Skiathos, Zakynthos og Kreta.

Hvis du er på Skiathos og kan lide fiskeri, bør du også prøve udflugten "aftenfiskeri ved solnedgang". Her sejler bådene rundt om de små øer ud for Skiathos kyst og inviterer til en lækker middag med græsk meze om bord. Derudover er der også flere dykning og snorkling ture rundt om øerne i Grækenland!

Prøv de græske smage

Det græske køkken er fyldt med lækre retter, som du ikke må gå glip af. Prøv en mezeaften på Othonas taverne på Kreta, hvor du kan nyde en ægte græsk middag med flere velsmagende specialiteter. Korfu byder på en udflugt, hvor du vil lære mere om Korfu's lokale delikatesser såsom citrusfrugten kumquat. På Karpathos kan du booke udflugten "vin, vandreture og mad", hvor vi smager lokale vine og græske specialiteter på en hyggelig kro.

Udflugter er et sjovt supplement til sommerferien og for dig, der vil opleve Grækenland og måske lære noget nyt. Tjek de udflugter som vi tilbyder, når du booker din rejse!