Grækenland – tips til din rejse

Grækenland – rejsetips

I Apollo brænder vi for Grækenland. Det var her, vores første rejser gik til og udover de klassiske øer og destinationer, så har vi fundet fantastiske, små perler til vores gæster. Her finder du vores bedste rejsetips til Grækenland - uanset om du har været her mange gange eller om det er din første gang, så håber vi, at du kan finde noget inspiration her.  

Book din rejse til Grækenland

Det græske køkken

Friske oliven, skøn olivenolie og cremet fetaost – det er nogle af grundstenene i den sunde Middelhavskost. I Grækenland er det nemt at få nærproducerede fødevarer, hvilket smages i hver en bid. Spis noget du aldrig har prøvet før, smag prisbelønnede vine og afslut med noget sødt. Her har vi samlet masser af gode tips til madvarer, som du bør prøve på din ferie i Grækenland, og tag opskrifter med hjem til hverdagen.

Læs mere om det græske køkken her
Elafonissi-stranden på Kreta i Grekland

Grækenlands bedste strande

Her er en liste til dig, der elsker fantastiske strande og krystalklart vand! Strandene er blevet valgt af tusindvis af rejsende og vandt 2016-udgaven af ​​TripAdvisor Travelers 'Choice. Med Apollo kan du tage på en skøn charterrejse til 9 ud af de 10 strande!

Læs mere her
Naxos

Unikke græske rejsemål

Vi vil gerne præsentere dig for tre fantastiske græske rejsemål - Sivota, Naxos og Paxos. Dette er tre græske destinationer med stor personlighed og charme, som du kan opleve med Apollo - i hvert fald hvis du ønsker en behagelig charterrejse.

Læs mere
Poseidon templet Grækenland

Græsk mytologi

Græsk mytologi er i højeste grad tilstede i nutidens Grækenland. For eksempel er mange strande, restauranter, butikker og barer blevet opkaldt efter de gamle guder. Har du styr på,  hvem der er hvem? Her kommer en hurtig guide til de vigtigste græske guder og helte.

Læs mere
Udflugter i Grækenland

Udflugter i Grækenland

Ønsker du at få mest muligt ud af Grækenland, så prøv sjove udflugter, hvor du kan prøve alt fra dykning og snorkling til at besøge spændende attraktioner eller andre øer og byer.

Læs om vores udflugter her
Kreta-tips

Rejsetips til Kreta

Grækenlands største ø, Kreta, byder på et fantastisk udbud af aktiviteter, seværdigheder, smuk natur og god mad. Her finder du tips til, hvad du kan opleve på Kreta, samt hvor du finder de smukkeste strande og hyggelige restauranter.

Læs vores tips til Kreta
Monolithos

Rejsetips til Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker med fantastiske strande, en smuk natur, masser af byliv, lækker mad og mange kulturelle mindesmærker. Læs mere og få inspiration til din rejse til Rhodos lige her.

Læs mere her
Kefalonia

Rejsetips til Kefalonia

Fortryllende små landsbyer, en frodig og smuk natur og strande, du aldrig vil forlade. Dette er for dem der leder efter en naturskøn rejse, der adskiller sig fra den typiske charterrejse.

Læs vores tips
Zakynthos

Rejsetips til Zakynthos

Sol, varme og herlige sandstrande, hvad mere kan man ønske sig? Hvis dit svar er spændende  udflugter og sjove aktiviteter, så kan vi varmt anbefale Zakynthos.

Se tips til Zakynthos
Korfu

Rejsetips til Korfu

For dem der søger en smuk natur, unikke byer og skønne strande, så er Korfu en rigtig perle. Læs vores tips til det bedste mad og must see steder på Korfu.

Læs mere her