Udflugter, Parga

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Albaniens højdepunkter

Afgår fra: 

Tag med os over landegrænsen til Albanien, et af Europas mindst udforskede lande.Vi skal opleve den smukke kystlinie, det myldrende folkeliv og områdets rige historie.  Vi besøger den hyggelige ferieby Saranda og den imponerende ruinby Butrinti, hvor du kan opleve arkæologiske fund fra blandt andet bysantinerne. Se det velbevarede amfiteater, et antikt badehus og bygninger der er mere end 2800 år gamle.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet. Når du booker udflugten, skal vi bruge dine pasoplysninger.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.

Bemærk at du på denne udflugt kommer uden for et EU-land. Tjek venligst derfor om din rejseforsikring dækker dette. Såfremt du har købt forsikring igennem Apollo, læs mere her. Ved spørgsmål inden afrejse kontakt venligst vore rejsekonsulenter på 70 13 33 00

Voksne (12+ år): 411 DKK
Børn (2-11 år): 209 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Hemmelige Epirus

Afgår fra: 

Ikke langt fra Parga findes Acheron-floden, også kendt som Styx fra den græske mytologi. Myten siger, at det var her at Achilles blev dyppet i floden af sin mor for, at blive udødelig.

På denne fantastiske dag i naturens tegn, oplever du Epirusområdet fra sin bedste side. Dagen starter med en behagelig bådtur opad den historiske flod. Vi sætter derefter kursen mod byen Gliki, hvor Styx begynder, og her spiser vi frokost. Følg med vores guide på eventyr gennem det kølige vand.

Inkluderet: Frokost inklusiv vand.

Voksne (12+ år): 344 DKK
Børn (2-11 år): 224 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Ioniske Perler

Afgår fra: 

En herlig dag på havet hvor du kan nyde solen på dækket. Vi besøger idylliske Paxos og Antipaxos, som havguden ifølge mytologien lavede til sin elskerinde. Tag snorkel og dykkermaske med, til badestoppet udenfor Voutoumi, vandet er nemlig krystalklart ved Antipaxos.

Naturen på Paxos vestkyst er bemærkelsesværdig med den formationer, spidse og kuppelformede klipper, og ikke mindst så ser vi flere flotte grotter her. Vi besøger også den største by på øen, Gaios, hvor du selv på egen hånd kan slentre rundt og opleve de små gader og hyggelige taverner. Prøv gerne et glas af deres gode lokale vin, handle lidt i smågaderne eller tag en tur til Gaios lille strand som ligger i centrum.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.

Voksne (12+ år): 187 DKK
Børn (2-11 år): 94 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag
Book

Meteora – Grækenlands Grand Canyon

Afgår fra: 

Meteora der er udnævnt til verdensarv af UNESCO ligger ikke langt fra Parga. For millioner af år siden var her klipper der rejste sig til skyerne. Det er en fuldstændig fantastisk følelse at besøge Meteora, og man kalder det for Grækenlands Grand Canyon.

Området er ikke bare kendt for sine klipper, men også for klostret der er bygget på toppen af disse bjerge. Tidligere klatrede klostrets nonner og munke herop i en rebstige, men den dag i dag er der en stentrappe der gør det hele lidt mere enkelt. Udforsk hemmelighederne i klosteret Megalo Meteora og se hvordan munkene bor i dag, og som de har gjort i hundreder år. Fantastiske scener fra James Bond filmen "For your Eyes only" er optaget her.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 374 DKK
Børn (2-11 år): 187 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Korfu - på egen hånd

Afgår fra: 

Besøg naboøen Korfu på egen hånd og oplev Korfu by, eller Kerkyra som lokalbefolkningen selv kalder byen. Her kan du tydeligt skelne den venetianske, franske og engelske arv i middelhavets arkitektur med både dens charme, stil og spændende historie.

Hvis du vil shoppe, er der masser af små butikker langs med de smalle stræder i den gamle bydel. Midt i byen ligger den fantastiske esplanade, der er en dejlig kombination af park og torv med både caféer, restauranter og barer. Udflugten afgår fra molen i Parga.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.

Voksne (12+ år): 314 DKK
Børn (2-11 år): 157 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Epirus højdepunkter

Afgår fra: 

På denne heldagsudflugt i det smukke Epirus-område får du mulighed for at se steder, der er vanskelige at komme til. Bl.a. har vi et stop ved kirken Agia Eleni, der ligger på toppen af Parga. Udenfor Anthoussa stopper vi ved sandstranden Agia Sotis, hvor vandet er ret stille og krystalklart.

Mellem Parga og Anthoussa stopper vi ved Loukas’ vandmøller, inden det er tid til at se Ali Paschas slot. Dagens sidste stop har vi ved en hemmelig strand, der er svær at finde på egen hånd.

Inkluderet i prisen: Frokost inklusiv vand

Voksne (12+ år): 560 DKK
Børn (2-11 år): 374 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag
Book

Zagoria og Vikos-kløften

Afgår fra: 

Tag med på en heldagsudflugt i Zagoria-områdets skønne natur! Vi starter med at vandre rundt i den gamle bydel Ioannina, hvor vi her besøger en af de gamle moskeer der stadig findes tilbage fra det ottomanske styre af Epirus regionen.

Efter Ioannina kører vi længere mod nord i Zagoria, hvor vi her holder i den lille bjerglandsby Monodendri. Her vandrer vi ned til Agia Paraskevis klosteret, der er beliggende i udkanten af Vikos-kløften med en betagende smuk udsigt. Vi holder også et fotostop i Oxia, som ligger på en bakke med udsigt ud over kløften. Herefter fortsætter vi mod bjerglandsbyen Kipoi, og på vejen stopper vi ved to af de gamle stenbroer der er kendetegnet af Eprius regionen.  I Kiprio har vi også et kaffestop, førend vi igen bevæger os tilbage mod Parga.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 336 DKK
Børn (2-11 år): 172 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book