1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

  • • Boutiquehotel med unikke detaljer
  • • Smukt beliggende på stranden
  • • Et af Pargas ældste huse

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort er skønt beliggende direkte på stranden i charmerende Parga. Her findes en populær restaurant og en strandbar med udsigt havnepromenaden og øerne, som ligger i bugten. Hotellet ligger i gåafstand til centrum, og vejen kantes af hyggelige restauranter og små barer.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder deluxe for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 3 personer eller 3-5 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-2 personer. Junior-suiter for 2 personer eller 2-3 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og størrelsen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort (tidligere Villa Rossa) er et fint hotel med den bedste beliggenhed mellem to strande i hyggelige Parga. Du kan enten bo i Villa Rossa-bygningen eller i Rosanea-bygningen. Begge dele er nyrenoverede.

Der hvor Rosanea-bygningen ligger i dag, lå der i starten af 1900-tallet et lagerhus for tobak. Stedet blev valgt for sin ideelle temperatur, og er i dag stadig køligt selv på de varmeste sommerdage. Villa Rosa-bygningen går tilbage til begyndelsen af 1900'erne, og huser et museum med bygningens historie og en gavebutik samt et galleri der er vært for forskellige udstillinger.

Der ligger også en meget hyggelig restaurant og cocktailbar ved stranden, hvor morgenmaden også serveres hver morgen. Langs den lille gågade, der ligger parallelt med stranden ind mod centrum, er der restauranter, butikker og barer. Solstole og parasoller på stranden mod betaling. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 200 m fra hotellet, bagagen transporteres ikke. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmad.