1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Hyggeligt indrettede 1-værelses lejligheder i forskellige størrelser. Ekstraopredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med havudsigt. Lejligheder med balkon i stueplan har indgang via udepladsen.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Rummelige 2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, toaster, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Ekstraopredninger i sovesofa. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan, nogle med havudsigt. Nogle lejligheder har indgang via udepladsen.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer eller 2-5 personer.

3-værelses lejligheder

De 3-værelses lejligheder er af højere standard en de øvrige lejligheder. To separate soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Ekstraopredning i sovesofa. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. To badeværelser. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt.
Antal personer: 2-4 personer.