Bedømmelse af Salvator Hotel Villas & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 76 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Katja,
København

+
Meget søde ansatte
-

Bekræftet køb : 2019-08-05


4 ud af 10

Ola,
Mamö

+
Själva rummen
-
A) Massvis med lösa mosaikplattor i poolen B) Kass restaurang C) Personalen förstod hjälpligt engelska D) Fler transporter till o från byn

Bekræftet køb : 2019-06-22


6 ud af 10

Sanne,
Fredericia

+
Det bedste ved hotellet var rengøringen. Den var fejlfri. Ligeledes er der store terasser/altaner, flot udsigt og en god beliggenhed ude for byen. Det var en virkelig fin service, at søde chauffører flere gange dagligt kørte små busser ind til Parga og hjem igen. Muligheden for at bestille forskellige kaffe-varianter til morgenmad nød vi godt af.
-
Receptionisterne virkede meget unge og uerfarne, smilende var de dog altid. Vi spurgte ved ankomst om hotellet var vel-besøgt, hvortil svaret var, at der i samme uge skulle være et bryllup med 60 inviterede gæster. Hele ugen fyldte dette selskab meget i restauranten og ved swimmingpoolen, og personalet havde meget travlt med at servicere dette selskab (hvilket er forståeligt). Da dagen for brylluppet oprandt blev vi tilbudt de billigst mulige liggestole på den nærmeste strand som kompensation for, at der ikke var adgang til hotellets swimmingpool hele dagen. Det var ingenlunde fordelagtig kompensation for de lidt bedre liggestole der var på hotellet, slet ikke hvis vi sammenligner med, hvad en dagspris på hotellet koster i forhold til de €7 solsengene kostede. Vi bestilte en eftermiddag is-kaffe/frappe, som fås mange steder i Grækenland. På Salvator havde man aldrig hørt om en sådan, og vi endte med at få kaffe med citron-is i. Vi oplevede enkelte gange at afgive bestillinger, hvor hhv. kaffemaskine og ovn ikke virkede. Det var ikke noget vi fik besked om, før vi efter hhv. 20 og 30 minutters ventetid kontaktede personalet og spurgte, hvor vores kaffe/pizza blev af, hvortil svaret altså var, at der var nogle tekniske fejl. Begge gange blev fejlene dog udbedret.

Bekræftet køb : 2019-06-17


10 ud af 10

Anita,
Herning

+
Suiten var pænt møbleret med en behagelig seng og blev dagligt gjort grundigt rent. Personalet var venlige og hjælpsomme og vi havde en god oplevelse med behandling i Spa. Morgenmaden var rigtig god med et fantastisk udvalg.Der var altid ledige solsenge ved swimmingpoolen og området pænt vedligeholdt.
-
Der var en del støj fra vejen som løber lige foran hotellet. Det genererede ikke os, da vi bor i byen, men nogen ville nok finde det forstyrrende.

Bekræftet køb : 2019-06-10


1 ud af 10

,

+
Utroligt venligt personale glade og professionelle
-

Bekræftet køb : 2018-10-01


8 ud af 10

Thomas,
Tårnby

+
Super søde personale som var meget service minded.
-
Serveringen var nogle gange lidt langsommelig og lidt bedre til engelsk.

Bekræftet køb : 2018-08-06


7 ud af 10

Conny,
Silkeborg

+
Rent Kvaliteten af aftensmaden
-
Frisk frugt og frisk brød til morgenmad hver dag. I jeres beskrivelse: Der er ikke tale om lokaltrafik, men om en del trafik og medfølgende støj. Udsigten er ikke som på billederne, disse billeder må være taget før der blev bygget nyt på "den anden side vejen",

Bekræftet køb : 2018-07-23


8 ud af 10

Anne marie ,
Hørsholm

+
-
Daglige hotel busser (navetter) til stranden Lichnos, ligesom de har til Parga . Det var lidt ærgerligt at der var så langt til strand og vand.

Bekræftet køb : 2018-07-23


8 ud af 10

Mads,
Espergærde

+
Tjaa. Ungerne var glade for et gode internet.
-
Løbende afrydning ved bordene. Der behøver ikke stå et "bjerg" af service før man går i gang. Maden kan også godt få et "nøk" opad.

Bekræftet køb : 2018-07-23


9 ud af 10

Geir,
København

+
Beliggenhed, rengøring og værelse samt shuttle service
-
En ekstra shuttletid om dagen . For dyr restaurant - ikke konkurrencedygtig med de gode restauranter nede i byen

Bekræftet køb : 2018-07-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

267 bedømmelser
Meget godt
 
193
Godt
 
52
Middel
 
18
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

24-10-2017

Indlæg af oydana2017 Frederiksberg, Danmark

Salvator i Parga (Grækenland) - et anbefalelsesværdigt hotel ...

Salvator Hotel Villas & Spa er et luksus hotel med rigtig gode, store værelser med en fabelagtig udsigt til øerne i det Joniske Hav. Hotellet har en fremragende restaurant ledet af en professional køkkenchef kyndig i græsk cuisine. Han taler fremragende engelsk og fortæller gerne detaljer omkring den mad han serverer. Desuden er ejeren hele dagen til stede på hotellet klar til på engelsk at hjælpe alle med sightseeing og rådgive angående shopping og indkøb af de lokale vine. Det var en stor oplevelse at bo på hotellet i en uge og blive forkælet med service, god mad og vine, grundig rengøring samt varme, udadvendte og hjertelige medarbejdere. Jeg anbefaler stedet på det kraftigste!

 
24-10-2017

Indlæg af Trine Dam K Frederiksberg, Danmark

Paradis i Parga ... på Salvator Hotel

Super hotel, fordi alt fungerede både det tekniske og det servicemæssige. Som det første blev vi budt velkommen med friskpresset appelsinsaft - lige hvad man trængte til - og derefter tjek ind. Vanvittig lækker græsk mad - ikke bare velkende travere, men mange lækre, regionale retter lavet fra grunden. Masser af grøntsager og urter. Og en kok der forklarede på engelsk, hvis man var interesseret i det. Hotellet havde alt hvad man kunne ønske sig inklusiv en fantastisk udsigt. Anbefales i den grad.

 
24-08-2014

Indlæg af Loumse Odense, Danmark

Skøn og solrig ferie og super mener derfra

Vi ankom Lørdag d.16 Aug og blev modtaget af Alexia og kortefter fik vi vores værelse med super udsigt henover Parga. Personalet var super flinke og behjælpelig og rigtigt flot hotel, med en go pool både udenfor og nedenunder i deres spa afdeling. Fantastisk morgen og aftensmad og kan anbefales til par der ønsker sig et romantiske sted at være, dog var der dog et minus og det var børn, der var en del i den periode og kunne til tide virke meget forstyrrende, hotel ville ha været endnu bedre, hvis ingen børnefamilier var der. Men ellers rigtigt tilfreds og tusind tak til Alexia, Maria, Debbie og Leonardo for et super ophold.

 
27-08-2019

Indlæg af Hara K Thessaloniki, Grækenland

1.000+1 ways to ruin a short vacation

Nice hardware (however badly maintained). Very noisy indeed (read preview customers reviews reviews for details). Poor service. Not a 4* hotel. Dishonest and unprofessional attitude. Poorly managed. We booked a junior suite through hotel’s website. On arrival we were given a room with broken a/c which was boiling hot. They promise to fix it. When we return to the hotel at 01:00am, a/c was still out of order. In the middle of the night we had to pack and move to a different (bigger and more expensive) suite. The next morning we were asked to move again to a smaller suite! Our short (2 nights) vacation was already ruined with all these transfers. We said “no thanks, we’re out of here”, checked out and booked in another hotel, which of course cost us a fortune, since it was super high season. The hotel only refunded us the second night. They claimed that they provided us their service for the one night! Oh, well... Breakfast buffet was excellent, however there were aggressive flies and wasps all over the dining area and we could not enjoy it. The only chance to enjoy a stay there is to book one of the two villas with private pool. They are uphill so you cannot hear the noise from the main road. Room service may save you from annoying wasps at the restaurant area. A nasty experience all together. Never again!

 
11-08-2019

Indlæg af Jdynastiet Greve, Danmark

Greece Greatest hotel 🥰

Stayed a week at Salvator in a house with private pool. Best hotel ever - the staff is so friendly, cleaning is perfect and food is an experience to - would love to come back another time. Parga is not a big place, but if you are looking for a week of relaxation this is the place to be😎🇬🇷♥️