1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Margarita

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mad og drikke
 
6,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Lene ,
Galten

+
Rengøringen, rummelige 1værl lejligheder
-
Håndsæbe på badeværelset og værl. 15 trænger til ny bordplade i køkkenet (vandskader) og et nyt køleskab og ovn der ikke er rusten der var ingen plader i ovnen og skufferne lugtede af fugt, samt lidt afskærmning på terrassen så man har lidt privatliv

Bekræftet køb : 2019-06-17


7 ud af 10

Jan,
Ringsted

+
Dejlig stilhed super pool og vært
-
Mere køkken grej ellers super

Bekræftet køb : 2019-05-25


10 ud af 10

Vita,
Nykøbing Falster

+
Hotellet levede fuldt ud op til hvad der er beskrevet billeder ligeså, glade og meget venlige værter far og søn også personalet der serverede morgenmad og gjorde rent var hele tiden søde og venlige, dejligt roligt sted
-
der hænger skilte ved vejen til alle andre hoteller end Margarita vi fik fortalt at det ikke var lovligt at hænge skilt op men der burde være et skilt da man ikke kan se hotellet fra hovedvejen.

Bekræftet køb : 2019-05-25


8 ud af 10

Ingrid,
Herning

+
Stille og rolig beliggenhed.
-
En topmadras til sengen ville gøre ferien til en ren 10'er.

Bekræftet køb : 2018-10-01


9 ud af 10

Eddie,
Albertslund

+
Hotellet lå i dejligt roligt kvarter med kort gåafstand til havn og strand. Venlig betjening
-
Intet at anføre

Bekræftet køb : 2018-09-24


10 ud af 10

Kirsten,
København

+
Familien der havde det
-

Bekræftet køb : 2018-09-24


8 ud af 10

Lone,
Albertslund

+
Der var rent alle steder. Dejlig service fra ejeren og hans søn.
-
varmt vand hele døgnet og ikke kun om eftermiddagen. Sørge for at skifte linned 2 gange om ugen som ejeren lovede da vi ankom. Antallet af stole bør svare til antallet af personer på værelset. Rengøringspersonalet må ikke flytte rundt på gæsternes ting og fjerne håndklæder fra gæsternes kuffert. Jeg hader når nogen roder i mine personlige ting.

Bekræftet køb : 2018-09-17


8 ud af 10

berit,
albertslund

+
ejerne var utrolig venlige og imødekommen.
-
at de kommer en længere elevator

Bekræftet køb : 2018-09-17


7 ud af 10

Kirsten ,
Janderup

+
-
Bedre senge maddresserne kunne man mærke alle fjedrene , vi sagde det til hotel ejeren men der skete intet

Bekræftet køb : 2018-09-17


8 ud af 10

Bent,
Skævinge

+
pool øverst oppe....fin afstand til strand og centrum
-
sliske til at køre bagage på mangler

Bekræftet køb : 2018-09-17


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 5/5 Renlighed

60% af gæsterne anbefaler

29 bedømmelser
Meget godt
 
14
Godt
 
8
Middel
 
5
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

10-06-2019

Indlæg af egstalle Copenhagen, Denmark

Dette lille familiehotel er værd at besøge i det nordøstlige hjørne af Grækenland

Vi havde 7 dejlige dage på dette hotel i Parga. Hotellet er ikke stort men meget hyggeligt og ligge lidt oppe ad en sidevej og 10 minutters gang fra byen, der er meget roligt på hotellet, lige bortset fra de gæster der ikke kan forstå de ikke er hjemme og skal tage hensyn til de andre gæster. Da hotellet er bygget i beton og med fliser på gulvene, så kan der være lidt lydt når man smækker med døre eller trækker stole over gulvet eller taler meget højt, en fordel er de meget mørke metal skodder der kan lukkes for vinduerne. Der er 2 handikap værelser i stuen, men det er så som så med at det er til handikap, fordi der er ikke plads på toilettet til en kørestol ej heller ikke i brusekabinen. Ellers er det meget hyggeligt 4****/lejlighed hotel med god plads, dejlig pool med solsenge (der var altid plads). Det drives af far og søn som er meget venlige og meget imødekommende og utrolig søde, hvis der var noget galt bliver det ordnet samme dag, Receptionen ligger på 1. sal hvor der er trapper op til, men der er elevator til de øvrige etager undtagen op til poolen, der er der trapper det sidste stykke da den ligger på taget hvor der også er en bar, her kan man kan få frokost. Morgenmad som serveres ved poolen mod tillæg (her kan handikappede ikke komme op), alternativ besøg en af de mange bagere i byen, og tag noget virkeligt dejligt brød med hjem, der er også supermarkeder lige for enden af vejen op til hotellet. Byen ligger ca. 10 minutter fra hotellet, og er en lille hyggelig by. Der er en masse restauranter langs med havnen, men går man lidt ind i byen i de små gader, kan man spise godt og billigere på de restauranter der ligger der. Stedet kan varmt anbefales. Ps. Håndklæder/sengetøj bliver skiftet en gang ugentligt, rengøring hver dag, husk viskestykke hvis man ikke vil bruge bakken til at tørre servicen i, man skal også selv have håndklæde til solsengen med.

 
24-05-2019

Indlæg af JeannieL146 Phuket By, Thailand

Lækkert familie hotel

En helt igennem helt fantastisk ferie på dette hotel. Utrolig søde folk og lækker pool på toppen . På sidste dag hvor vi skulle rejse om aftenen fik vi lov at benytte pool hele dsgen og tage bad ved pool før hjem rejse.

 
06-09-2017

Indlæg af Sesse K København, Danmark

Dejlig beliggenhed

Vi boede her en uge sidst i august. Beliggenheden er dejlig stille og fredelig i udkanten af Parga by og alligevel centralt for efter en kort gåtur er man i centrum af byen. Ejerne af hotellet, Anassi og Gregory, er venlige og opmærksomme på at man får et godt ophold. Vi vil helt sikkert vende tilbage.

 
21-08-2017

Indlæg af Erik Kollerup L Brønderslev, Danmark

Roligt beliggenhed, pæn og rent

Hotellet ligger dejlig roligt i udkanten af byen Pænt og meget rent Store men sparsomt udstyrede lejligheder Alt kunne være til 5 stjerner, hvis ikke lige værten havde sådan et temperament Håndklæder skiftes ikke hver dag, men når værten oplyser en forkert dag og vi så står med våde håndklæder, så ville jeg da forvente lidt forståelse fra værten, men det resulterede kun i højtråbende forklaringer om hvordan aftalen med Apollo rejser var Hvilket jo ikke interesserede mig, jeg var blot træt af våde håndklæder

 
28-06-2017

Indlæg af JanVallys Hedehusene, Danmark

Badeferie

Godt hotel med fin beliggenhed hvis man er godt gående da det ligger lidt kuperet og ca. 1000 M fra stranden. Hotel er pænt og rent med gode store værelser ned åbent køkken. Husk dog viskestykke samt æggebærer da dette ikke forefindes. Hotellets ejer virker meget flink og hjælpsom lige indtil I har et kritisk på hotellet og så går han i forsvarsposition og er derefter meget negativ. Hotellet fejler intet men kan anbefale nået tættere byen sin F.eks. Hotel Remi eller Bianco.