1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Margarita (Parga)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 124 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

John,
Ballerup

+
Levede op til vores forventning
-

Bekræftet køb : 2019-09-09


10 ud af 10

Jane ,
Brenderup

+
Hotellet ligger skønt i den rolige del af byen . Ingen larm om natten eller bil støj . Frisk lavet morgenmad som bliver serveret . Flot udsigt fra poolen . Far og søn som har hotellet er rigtig søde . Pæn og meget rent overalt.
-
Til Apollo . Aircondition burde være indlagt i prisen for opholdet .

Bekræftet køb : 2019-09-02


10 ud af 10

Mary,
Vejle

+
Den fine beliggenhed og ikke mindst de altid hjælpsomme værter - altid opmærksom på hvad vi lige kunne tænke os. supergode anbefalinger med hensyn til restauranter
-

Bekræftet køb : 2019-08-26


9 ud af 10

Gitte,
Gentofte

+
Ligger godt, roligt, godt og venligt personale.
-

Bekræftet køb : 2019-08-24


7 ud af 10

Dorte ,
Gørlev

+
Lå langt væk fra trafikstøj Stort fint værelse
-
Værten skal stå klar når man ankommer, og ikke møde op i underbukser

Bekræftet køb : 2019-08-17


5 ud af 10

Erik,
Kbh.s

+
-
Gammel aircondition, der ikke virkede optimalt. Ca. 5 timer om at køle. 8 euro om dagen for noget, der ikke virker. Vært og søn meget overvågende.

Bekræftet køb : 2019-08-17


5 ud af 10

Carl,
Herning

+
Det lå pænt afsides så der var ikke larm om aftenen og natten. Det var lige efter vores hoved. Størrelsen på lejligheden var rigtig fin. Der var plads til os alle når vi slappede af.
-
Jeg ved ikke om man kan forvente a/c på værelserne men Jeg blev mødt af en hotelejer der ville have 116 euro for a/c og det synes jeg var complete ripoff. Det svarer til kr 800 for en uge. Det skal kunderne informeres om. Ellers var det ok i forhold til prisen

Bekræftet køb : 2019-08-05


6 ud af 10

Jennifer ,
Knudsen

+
Ejeren
-

Bekræftet køb : 2019-07-15


10 ud af 10

Anja,
Odense

+
Beliggende og dem der har hotellet
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-07-08


8 ud af 10

,

+
Beliggenheden, udsigten, fred og ro.
-
Eneste ulempe var sengen, som var meget hård. Kunne nok forbedres meget med en topmadras.

Bekræftet køb : 2019-07-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 5/5 Renlighed

60% af gæsterne anbefaler

34 bedømmelser
Meget godt
 
17
Godt
 
9
Middel
 
6
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

10-06-2019

Indlæg af egstalle Copenhagen, Denmark

Dette lille familiehotel er værd at besøge i det nordøstlige hjørne af Grækenland

Vi havde 7 dejlige dage på dette hotel i Parga. Hotellet er ikke stort men meget hyggeligt og ligge lidt oppe ad en sidevej og 10 minutters gang fra byen, der er meget roligt på hotellet, lige bortset fra de gæster der ikke kan forstå de ikke er hjemme og skal tage hensyn til de andre gæster. Da hotellet er bygget i beton og med fliser på gulvene, så kan der være lidt lydt når man smækker med døre eller trækker stole over gulvet eller taler meget højt, en fordel er de meget mørke metal skodder der kan lukkes for vinduerne. Der er 2 handikap værelser i stuen, men det er så som så med at det er til handikap, fordi der er ikke plads på toilettet til en kørestol ej heller ikke i brusekabinen. Ellers er det meget hyggeligt 4****/lejlighed hotel med god plads, dejlig pool med solsenge (der var altid plads). Det drives af far og søn som er meget venlige og meget imødekommende og utrolig søde, hvis der var noget galt bliver det ordnet samme dag, Receptionen ligger på 1. sal hvor der er trapper op til, men der er elevator til de øvrige etager undtagen op til poolen, der er der trapper det sidste stykke da den ligger på taget hvor der også er en bar, her kan man kan få frokost. Morgenmad som serveres ved poolen mod tillæg (her kan handikappede ikke komme op), alternativ besøg en af de mange bagere i byen, og tag noget virkeligt dejligt brød med hjem, der er også supermarkeder lige for enden af vejen op til hotellet. Byen ligger ca. 10 minutter fra hotellet, og er en lille hyggelig by. Der er en masse restauranter langs med havnen, men går man lidt ind i byen i de små gader, kan man spise godt og billigere på de restauranter der ligger der. Stedet kan varmt anbefales. Ps. Håndklæder/sengetøj bliver skiftet en gang ugentligt, rengøring hver dag, husk viskestykke hvis man ikke vil bruge bakken til at tørre servicen i, man skal også selv have håndklæde til solsengen med.

 
24-05-2019

Indlæg af JeannieL146 Phuket By, Thailand

Lækkert familie hotel

En helt igennem helt fantastisk ferie på dette hotel. Utrolig søde folk og lækker pool på toppen . På sidste dag hvor vi skulle rejse om aftenen fik vi lov at benytte pool hele dsgen og tage bad ved pool før hjem rejse.

 
06-09-2017

Indlæg af Sesse K København, Danmark

Dejlig beliggenhed

Vi boede her en uge sidst i august. Beliggenheden er dejlig stille og fredelig i udkanten af Parga by og alligevel centralt for efter en kort gåtur er man i centrum af byen. Ejerne af hotellet, Anassi og Gregory, er venlige og opmærksomme på at man får et godt ophold. Vi vil helt sikkert vende tilbage.

 
21-08-2017

Indlæg af Erik Kollerup L Brønderslev, Danmark

Roligt beliggenhed, pæn og rent

Hotellet ligger dejlig roligt i udkanten af byen Pænt og meget rent Store men sparsomt udstyrede lejligheder Alt kunne være til 5 stjerner, hvis ikke lige værten havde sådan et temperament Håndklæder skiftes ikke hver dag, men når værten oplyser en forkert dag og vi så står med våde håndklæder, så ville jeg da forvente lidt forståelse fra værten, men det resulterede kun i højtråbende forklaringer om hvordan aftalen med Apollo rejser var Hvilket jo ikke interesserede mig, jeg var blot træt af våde håndklæder

 
28-06-2017

Indlæg af JanVallys Hedehusene, Danmark

Badeferie

Godt hotel med fin beliggenhed hvis man er godt gående da det ligger lidt kuperet og ca. 1000 M fra stranden. Hotel er pænt og rent med gode store værelser ned åbent køkken. Husk dog viskestykke samt æggebærer da dette ikke forefindes. Hotellets ejer virker meget flink og hjælpsom lige indtil I har et kritisk på hotellet og så går han i forsvarsposition og er derefter meget negativ. Hotellet fejler intet men kan anbefale nået tættere byen sin F.eks. Hotel Remi eller Bianco.