1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Enkle men funktionelle lejligheder af varierende størrelse og standard. Dobbeltseng eller to separate senge. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Wifi, aircondition og deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse. Nogle lejligheder har indgang fra balkonen/terrassen.
Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

Enkle men funktionelle 2-værelses lejligheder af varierende størrelse og standard og med separat soveværelse med mindre dobbeltseng. Kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Når ekstraopredning benyttes, kan der blive lidt trangt i lejlighederne. Nogle lejligheder har ingen dør mellem værelserne, de er adskilt med et forhæng. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Wifi, aircondition og deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse. Nogle lejligheder har indgang fra balkonen/terrassen.
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses superior lejligheder

Enkle men funktionelle 2-værelses superior lejligheder af varierende størrelse og standard og med separat soveværelse med mindre dobbeltseng. Kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Når ekstraopredning benyttes, kan der blive lidt trangt i lejlighederne. Nogle lejligheder har ingen dør mellem værelserne, de er adskilt med et forhæng. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab. el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Wifi, aircondition og deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon.
Antal personer: 2-4 personer.