Ionion Beach

  • • Havudsigt fra alle balkoner
  • • Nær centrum
  • • Lejlighedshotel

Lejlighedshotellet Ionion Beach er beliggende lige ovenfor Valtos-stranden, og alle balkoner har havudsigt. Dejligt poolområde og nærhed til stranden indbyder til en optimal ferie. Centrum af Parga ligger nær hotellet, og her er et stort udbud af hyggelige taverner, barer og shopping.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder i ny del for 1-2 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 57 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fra lejlighedshotellet Ionion Beach har du en enestående udsigt over Valtos-stranden. Mellem hotelbygningerne og havet ligger hotellets poolområde. her er pool, solstole og parasoller samt snackbar, der serverer drinks og enkle retter. Der kan lejes solstole og parasoller på stranden på tværs af gaden.

Gratis wifi på fællesområder. Reception begrænsede åbningstider, den er åben et par timer om morgenen og aftenen. Hotellet består af to bygninger; en-etagers bygning fra 2004 (renoveret i 2011) og en nyere del med to etager fra 2018.

Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Nærhed til restauranter og supermarkeder. Taxibåde sejler mellem Valtos-stranden og det centrale Parga. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen.

Værd at vide

Vej skal krydses for at komme til stranden. Valtos-stranden består af grovkornet sand.