Bacoli

  • • Beliggende i udkanten af Parga
  • • Gåafstand til havnepromenaden
  • • Vellidt hotel

Hotel Bacoli er beliggende i en frodig have i udkanten af charmerende Parga. Her findes et poolområde med en hyggelig snackbar, der serverer morgenmad og enkle retter i løbet af dagen. Gåafstand til Pargas hyggelige havnepromenade med restauranter og barer.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1-2 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser for 1-2 personer. Større dobbeltværelser for 2-3 personer. 1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 3-værelses suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Centralt f.h.t. by/strand/restauranter
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 72 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bacoli er et vellidt hotel med god beliggenhed i naturskønne omgivelser nær det centrale Parga. I den frodige have ligger hotellets poolområde. Solstole og parasoller. Pool-/snackbar der serverer morgenmad om morgenen og enkle retter og drikkevarer i løbet af dagen. Kort gåafstand til Pargas hyggelige havnepromenade.

Receptionen er åben kl. 08.00-22.00. Gratis wifi i receptionen. Lille fitnessrum og sauna, der gratis kan benyttes. Spa med massage og forskellige behandlinger mod betaling.

Måltider

Værelser og suiter: Morgenmadsbuffet. Lejligheder: Ingen.