Sunny Beach Studios

Hotel Sunny Beach Studios er beliggende i rolige omgivelser i udkanten af Naxos by. Her kan du nyde en rolig dag på sandstranden St. George, der kun ligger et stenkast væk.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

6,1 ud af 10
Baseret på 19 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 34 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Sunny Beach Studios er et enkelt hotel med en fantastisk beliggenhed tæt på strandene St. George Beach og Agios Georgios Beach. På Sunny Beach Studios kan du slappe af og nyde en rolig og behagelig ferie. Tag dagene, som de kommer; nyd varmen ved hotellets lille poolområde med solstole og parasoller, eller gå en tur ned til havet.

Om aftenen kan du nyde den varme brise fra lejlighedens balkon eller gå en tur ind til Naxos by. Naxos by ligger ca. ti minutter væk til fods og har en bred vifte af shopping, restauranter og barer. Kun fem minutter fra hotellet er der det lokale busstoppested og et større supermarked, hvor du kan købe græske delikatesser til at lave mad i lejligheden.

Gratis wifi ved poolområdet og på værelserne. Hotellet har ingen reception, men personalet møder dig ved ankomsten. Vaskeservice mod betaling. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen.

Værd at vide

Læs mere om transfer til/fra Naxos før du booker din rejse.